View Full Version : Моля ви, помогнете ми!
pantofka91
10-05-2008, 08:21
Здравейте! Аз съм на 17 години и водя полов живот. Преди 2 дни отново бях с момчето, с което го правя редовно, но този път бяхме без презерватив.
Всичко точно, но вчера, докато ходих до тоалетна, забелязах как имам болки и парене, докато уринирам.. Има дори и кръв.
Моля ви, кажете ми дали някой случайно знае, какво е това и възможно ли е да е от секса или просто бъбреците ми са изстинали и имам такива проблеми.
Много благодаря предварително!
8-[ 8-[
Lysander
10-05-2008, 08:36
Това е от бъбреците. Прилича ми на цистит ама най-добре отиди на лекар или говори с майка си. Според мен няма нищо общо със секса.
LovelyGirl
10-05-2008, 08:46
Това е от бъбреците. Прилича ми на цистит ама най-добре отиди на лекар или говори с майка си. Според мен няма нищо общо със секса.
И на мем ми прилича на цистит,но никой не може да каже преди да те е видял лекар.По-добре иди навреме,че да не стане по-зле.
П.С.може и да има общо със секса.
kifli4ka__ctraxx
10-05-2008, 08:46
и аз мисля че е от бъбреците не съм чувала от секс да се получава така но не знам отиди на лекар за по сигорно
pantofka91
10-05-2008, 09:25
Благодаря ви много. А иначе ще отида на лекар, но утре, защото днес няма кого да намеря.. Още един път благодаря!
Имаш камъни в бъбреците вероятно...
](*,)
Rebirthing
10-05-2008, 11:22
Това е цистит най-вероятно
Циститът се изявява с чести позиви за уриниране, болки при уриниране, наличие на кръв и бактерии в урината, тазова болка.
Това е цистит 100% ,щом има парене.
cherinka
10-05-2008, 12:18
:D леле как всички решиха, че имаш цистит. 8-)
Ама ай, както и да е, отиди все пак на лекар, пък аз ще ти споделя и моето мнение.
Щом сте го правили без презерватив, има вероятност да си се протъркала отдолу. Мисля, че знаеш, че това се получава от недостатъчно овлажняване на шушката ти. :)
И при мен, точно след секс е имало парене при ориниране, кръв и ме болеше, но две години по-късно нямам никакви симптоми на цистит :)
TehMothaFucka
10-05-2008, 12:19
:D леле как всички решиха, че имаш цистит. 8-)
Ама ай, както и да е, отиди все пак на лекар, пък аз ще ти споделя и моето мнение.
Щом сте го правили без презерватив, има вероятност да си се протъркала отдолу. Мисля, че знаеш, че това се получава от недостатъчно овлажняване на шушката ти. :)
И при мен, точно след секс е имало парене при ориниране, кръв и ме болеше, но две години по-късно нямам никакви симптоми на цистит :)
+1 :)
alkobalko
10-05-2008, 12:38
И според мен най-вероятно е цистит или е от протъркване. Най-добре отиди на лекар.
pantofka91
10-05-2008, 13:23
Мерси! Още утре сутрин ще отида на лекар.. Благодаря ви!