View Full Version : Как са се епилирали жените когато е нямало епилатори.....
NaskoKaulitz
10-05-2008, 09:06
Замислих се преди стотици години жените как са си епилирвали краката когато е нямало епилатори, кола маска, самобръсначки....или са ходели космати :D
gluposti pak e imalo kola maska samo 4e sa si q praveli sami
Едва ли са им пречели космите...
Sensuality
10-05-2008, 09:09
:-o
24white24
10-05-2008, 09:13
Замисляш се, върху наистина важни за човечеството въпроси ;) А само като си представиш, че някои хора си губят времето с проблемите свързани с глобалното затопляне, гладуващите деца в Африка, свръх потреблението на електроенергия и такива ми ти глупости.
NaskoKaulitz
10-05-2008, 09:19
Живота е прекалено сложен за да си го усложнявам още с проблемите на другите :) пишете по темата моля
VerryBerry
10-05-2008, 09:26
В 7ми клас г-жата ни по история ни разказваше,че древните римлянки се "епилирали" като си мажели краката с акото на прилепите или нещо такова.. :lol:
NaskoKaulitz
10-05-2008, 09:27
В 7ми клас г-жата ни по история ни разказваше,че древните римлянки се "епилирали" като си мажели краката с акото на прилепите или нещо такова.. :lol: :D :D :D :D :D :D
xXxScreamxXx
10-05-2008, 09:35
Ааааааааа наскоо къде се губиш бе мойто мом4е :D
По темата и аз съм мислила в/у тоя въпрос... :D
наща госпожа ни разправяше по рано за някъф имперотор дет искам да се ожени за някфа принцеса... НО се смущавал от косматите и крака ... и карал поданиците си да й махат коцмите всяка седмица :lol: :razz: :lol:
NaskoKaulitz
10-05-2008, 09:49
Ааааааааа наскоо къде се губиш бе мойто мом4е :D
По темата и аз съм мислила в/у тоя въпрос... :D
наща госпожа ни разправяше по рано за някъф имперотор дет искам да се ожени за някфа принцеса... НО се смущавал от косматите и крака ... и карал поданиците си да й махат коцмите всяка седмица :lol: :razz: :lol: :D :D :D ми аз съм в скайпа по принцип, ама повечето време съм инкогнито или навън :grin:
А как са ги махали космите на принцесата
:D
xXxScreamxXx
10-05-2008, 09:54
Aaaa ти дори като си там не се сещаш за мене ... но нищо .. прощавам тии :-) :D
Ааа по темата : ддз .. може да е споменала нещо госпожата .. но .. не помня :oops: 8-)
NaskoKaulitz
10-05-2008, 09:58
Сещам се сещам се ама нямам навик да пиша първи в скайп :-) :-) :-)
xXxScreamxXx
10-05-2008, 10:00
Ем ай довечера ще ти пиша 44е ся отивам да у4а ...
щот утре .. контролно ... :(
и текаа.. ай до после :smt008
WaterLilly
10-05-2008, 10:03
Сигурно са си правели маски от смола, мед и такива съставки. Или са си ходели космати. :D
NaskoKaulitz
10-05-2008, 10:05
Ем ай довечера ще ти пиша 44е ся отивам да у4а ...
щот утре .. контролно ... :(
и текаа.. ай до после :smt008 М добре аз след малко ще ходя на гости у един фр като се върна ще пусна скайпа ама може да съм инкогнито :grin:
NaskoKaulitz
10-05-2008, 10:06
Сигурно са си правели маски от смола, мед и такива съставки. Или са си ходели космати. :D :D малиииииии представям си какво е било :D
Obsession
10-05-2008, 10:36
Миии... Зависи в кой географски район. Все пак преди стотици години европейците са мислели, че не трябва да се къпят, защото чистоплътността е дяволска. Та, как мислите, дали са се обезкосмявали?
Аз знам как се прави домашна кола маска, вероятно отдавна е имало такива трикчета.
Harum_Scarum
10-05-2008, 10:41
Глюкоза :lol:
InnchetO
10-05-2008, 10:52
ще ми обясниш ли как човек може да се ЕПИЛИРА без ЕПИЛАТОР ? или да се БРЪСНЕ без САМОБРЪСНАЧКА ? :-o
ама колко умно си се изразил/а ..
ПТ. Не мисля , че тогава това е било проблем .
GutCandy
10-05-2008, 11:19
А веждите са се оформяли с конец...и идея си нямам как става,но една позната до скоро по този начин си ги скубеше.
А веждите са се оформяли с конец...и идея си нямам как става,но една позната до скоро по този начин си ги скубеше.
и в миналия сезон на сървайвър правиха така :)
WaterLilly
10-05-2008, 14:56
[b]Миии... Зависи в кой географски район. Все пак преди стотици години европейците са мислели, че не трябва да се къпят, защото чистоплътността е дяволска. Та, как мислите, дали са се обезкосмявали?
[b]
Чела съм, че като са яли им е било забранено да си тръскат главите, за да не падат въшки в яденето! :lol: Имали са си и специални чесала, с които да се чешат. :razz: Ох, ужас, не си представям НИКОГА през живота си да не се къпя.
Преди много време гледах някакъв стар индииски филм иии мъж и жена бяха тръгнали да се сношават :D Ииии двамата бяха яко космати,краката не съм им гледала 8-)
blinky.winky
10-05-2008, 18:44
Чела съм, че като са яли им е било забранено да си тръскат главите, за да не падат въшки в яденето! :lol: Имали са си и специални чесала, с които да се чешат. :razz: Ох, ужас, не си представям НИКОГА през живота си да не се къпя.
невъзможно. въшките ходят по чисти глави.
а по темата: има странна кола маска за домашния условия, която се забърква с мед, не знам как точно става..
така както хората преди незнам си колко милиона години са нямали обувки и са ходили боси така и не са се обезкосмявали
Мен госпожата по физика ми обесняваше, че преди години не са им давали да се епилират и са ги изрусявали с кислородна вода. :-o
sladko_teenche_v
10-07-2008, 13:09
Домашно приготвена кола маска а и тогаво космите едвали са се считали за гнусни! :-o