Влез

View Full Version : Тривитаминол или Виатолин

MiSs_DioR_CheRiE
10-05-2008, 11:16
Така , искам да ви попитам няколко въпроса . Първо в ветеринарната аптека , която ходих ми казаха , че в момента нямат тривитаминол и ми препоръчаха виатолин. Та искам да ви попитам дали Виатолин-а действа по същия начин като тривитаминол-а или не , и ако да каква е разликата ?
И втория ми въпрос е като измивате маската от косата си (тази с оцет-а , ракията и др) колко пъти я си измивате косата с шампоан , защото аз трябва да я мина към 3-4 пъти за да се махме напълно и после косата да не ми е на клечки , а не смятам , че това е много полезно за косата .
:?

unfaithful1234
10-05-2008, 11:57
Така , искам да ви попитам няколко въпроса . Първо в ветеринарната аптека , която ходих ми казаха , че в момента нямат тривитаминол и ми препоръчаха виатолин. Та искам да ви попитам дали Виатолин-а действа по същия начин като тривитаминол-а или не , и ако да каква е разликата ?
И втория ми въпрос е като измивате маската от косата си (тази с оцет-а , ракията и др) колко пъти я си измивате косата с шампоан , защото аз трябва да я мина към 3-4 пъти за да се махме напълно и после косата да не ми е на клечки , а не смятам , че това е много полезно за косата .
на мен ми казаха че е едно и също.Аз си я мия 1 път,ама търкам доста :D

GaBiIi__
10-05-2008, 12:08
ami 2te sa ednakvi aa za 65ampoana 3 4 pati

MiSs_DioR_CheRiE
10-05-2008, 18:30
на мен ми казаха че е едно и също.Аз си я мия 1 път,ама търкам доста :DA kakuv shampoan izpolzvaesh :)

Kisses_P
10-05-2008, 19:46
Дрън дрън.Има разлика да!Витамините АДзЕ са мастно разтворими.Виалитонът е на водна основа.Правете си сметка колко еднакви са двете и кое епо-доброто.Търсете ТРИВИТАМИНОЛ.КОлкото до измиването ако ти е качествен шампоана 1 макс 2 пъти и ще я измиеш.СМени си шампоана щом търкаш по 4 пъти.Боклук е.

albb
10-06-2008, 17:26
е ако в маската слага свинска мас няма начин шампоана да измие маската от първия път!

unfaithful1234
10-06-2008, 17:53
на мен ми казаха че е едно и също.Аз си я мия 1 път,ама търкам доста :DA kakuv shampoan izpolzvaesh :)
L'oreal :)

BurningDesire
10-06-2008, 20:46
е ако в маската слага свинска мас няма начин шампоана да измие маската от първия път!
Всъщност аз изобщо не можах да я измия тая мас от косата си, и сега не я слагам и си се измива чудесно. Абе хора, кажете ми, има ли изобщо ефект от този тривитаминол, аз ползвам от доста време и ефект - нула....

MiSs_DioR_CheRiE
10-07-2008, 17:54
Всъщност аз изобщо не можах да я измия тая мас от косата си, и сега не я слагам и си се измива чудесно. Абе хора, кажете ми, има ли изобщо ефект от този тривитаминол, аз ползвам от доста време и ефект - нула....Ami qvno ne q pravish kakto trqbva ... :)

Pliok0019
10-07-2008, 18:17
Алкохола помага косата да ви се измие по-лесно. За това се слага ракия/водка.

Аз лично нямам абс нищо против тривитаминола, но гас, мас...ракия...не мога да издържа да имам на коата си. :(

sky_l
10-13-2008, 08:34
Едва ли са едно и също нещо.Ако си от София можеш да си вземеш тривитаминол от зоологическия магазин на ъгъла на Славейков или от пазара ситняково до Румънското посолство,точно до фонтаните има зоо магазин :D