View Full Version : По колко пъти...
varnen4e
10-05-2008, 21:20
По колко пъти правите секс с партньора си на седмица..
Питам не само от любопитство, ами и защото ние с моя приятел правим секс средно по 2 пъти на ден и не знам дали е нормално.. Някакси май много идва.. дали след време ще прем да изпитваме удоволствие?
Споко и ние сме като вас. Около 2 пъти на ден, понякога и повече.А сме вече много време заедно и не ни писва. Но просто желанието ни един към друг е толкова силно че така се случва - да го правим често. Важно е да разнообразявате и да не изпадате в рутина. :)
varnen4e
10-05-2008, 21:32
Ами ние сме по- малко от месец заедно и за сега ни е хубаво.. даже много.. и мисля, че дори все още не сме си опознали любимите неща, но ме е страх след време да не си омръзнем.
remember_me
10-05-2008, 21:38
xax 2 pati i mislete 4e ne e normalno. az sam si malko lyda to i moqt e taka. na den go pravime..kolko 5-6 pati nqkade. ama sme si dale4ko edin ot dryg taka 4e... :-D
Schnitzer
10-05-2008, 21:43
Ми в началото много(почти всеки ден)но после по рядко.Към 3 4 пъти на седмица.
Escarina
10-05-2008, 22:16
Ами с последния ми приятел правехме секс винаги щом имахме възможност. И не си омръзнахме.. поне в това отношение. Кофтито идва когато свикнеш на всекидневни удоволствия, а те изведнъж секнат :D
mynichka
10-06-2008, 05:05
ми зависи ..почти всеки ден ..а и по няколко пъти на ден :D :grin: :-)
varnen4e
10-06-2008, 05:43
xax 2 pati i mislete 4e ne e normalno. az sam si malko lyda to i moqt e taka. na den go pravime..kolko 5-6 pati nqkade. ama sme si dale4ko edin ot dryg taka 4e... :-D
Ами не.. аз не казавам толкова, че не е нормално, колкото ми е интересно дали омръзва, защото аз мисля, че всяко едно нещо омръзва и секса не е изключение.
Не омръзва заради факта, че го правиш всеки ден ами омръзва ако е еднообразно!
Ние вече колко години не сме си омръзнали и определено скоро няма да е. Всеки път има страхотна тръпка. Но ние сме абсолютно освободени един с друг и нямаме прегради, затова не си и писваме.
Докато предишните ми приятели още на втория месец ми доскучаваше...
Много зависи. Принципно всеки ден си доставяме удоволствие по един или друг на4ин :) Понякога по няколко пъти, понякога се слу4ва да пропуснем, ако сме скапани след работа... Но аз си искам редовен секс и се старая да си го полу4авам :D
Wrathchild
10-06-2008, 07:56
Както каза Хоти, омръзва, защото е еднообразно. Винаги има какво ново да се вкара. Примерно сега покрай ангажиментите и на двамата, нямаме толкова много време, но освободят ли ни се няколко дни (дори да са 2-3), поне 1 път на ден, секса не ни мърда.
А имаше един период от 10 дни, когато нямахме НИКАКВИ ангажименти, и го правехме поне 3 пъти дневно. Така че, няма страшно.
Аз пък не мисля, че сексът може да ти омръзне...
varnen4e
10-06-2008, 20:11
И аз мисля, че няма да омръзне.. засега ще си правим, пък ако започне да омръзва ще добавим някои неща.. от секс магазин например или нещо такова.. все нещо ще измислим. :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-08-2008, 03:27
ъъъм лятото беше 2 3 пъти в седмицата...сега през учебно време ... 1 на седица добре ще да е .. =)
ммм и аз бях свикнал така... и сега откачам като не мога поради някаква си причина, но се радвам до някъде като знам, че и тя е така даже по-зле :lol:
Колкото ви е на душа :Ь Няма мярка за това... :Ь
mishaaaaa
10-08-2008, 11:44
Браво на вас! Моят приятел е доста далеч от мен, за да го правим често, така че през седмица горе-долу го правим :)
само аз ли не прая секс :-x
therichbitch
10-13-2008, 01:04
6tom ste ot 1 mesec zaedno mnogko vi e po 2 puti na den
ina4e nqma lo6o de,ama baq ste se razkurtili :P :P
LovelyGirl
10-13-2008, 06:00
Около 3 пъти в седмицата,но по няколко пъти на вечер :)
Все си измисляме някакви неща и за това не ни омръзва,а сме заедно от дооста време :)
ive_nceto
10-13-2008, 06:03
Ako ot skoro pravite sex e normalno da go pravite chesto.Bi trqbvalo sled vreme broqt da namalee,no tova veche si e do otdelnata lichnost i do libidoto i.
varnen4e
10-14-2008, 05:40
Не знам... малко по малко може би ще намалее, ще видим.
angelovarna
10-14-2008, 09:09
Аз пък имам възможност само събота и неделя и затова с милото я даваме по 4-5 пъти на ден през тези два дни. Иначе в колата не си е работа, теснотия и неудобство.
Иначе към авторката - ако търсиш разнообразие - пробвайте нови пози, а не секс играчки. Първо с позите, после с изчанчените игри. Изненади със секси бельо, изненади ако пропуска понякога да влиза под душа без теб, новите пози както споменах, секс на различни места. Всичко зависи от теб и приятеля ти.
varnen4e
10-14-2008, 19:10
Е, аз не съм казала, че ни е омръзнало..никак даже.
:)
Ами и ние така по 3-4 пъти даже на ден и все не ни омръзва! Само дето мене по1ва да ме боли и по малко да се овлажнявам и затова идва момент в който трябва да посрпем и тва става мн трудно! Ние също сме от мн време заедно и каточели все повече почваме да се желаем
ние се виждаме на 2 седмици по 3 дена и през тези 3 дена съвсем малко прекарваме извън леглото така да се каже :)... от тук сами си правете изводи колко пъти го правим :oops:
varnen4e
10-14-2008, 20:44
Ами и ние така по 3-4 пъти даже на ден и все не ни омръзва! Само дето мене по1ва да ме боли и по малко да се овлажнявам и затова идва момент в който трябва да посрпем и тва става мн трудно! Ние също сме от мн време заедно и каточели все повече почваме да се желаем
Е, не сте от много време заедно. :)
То не, че ние сме, де. :)