View Full Version : Един и същ сън ... побърква ме!
cherry_baby
10-06-2008, 17:03
От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо. :? Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера.... :shock:
BaCkoHTe
10-06-2008, 17:07
Според мене този сън ти подсказва ,че трябва най-накрая да стане нещо между вас поне за мен 8)
snejana67
10-06-2008, 17:11
:-o може би е знак,че трябва да деистваш :grin:
unknown1
10-06-2008, 17:12
Aми направи нещо по въпроса,да станете повече от познати:)
drun-drun!
10-06-2008, 17:12
От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо. :? Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера.... :shock:Трябва да го избягваш !!!! Danger Zone !!
soul1199
10-06-2008, 17:16
spored mene go har.,az,kat si har nqkoi go sunyvam :-) ,probvai da izlezete nqkoi put,moje da se poly4i n6,yspeh
MiSs_Na_BiSs
10-06-2008, 17:38
Съгласна съм с мнението на soul1199 , щом го сънуваш значи го харесваш .... казвам го от личен опит ! :D :D
Имах същия "проблем". Прочетох в няколко съновника, че щом го сънуваш, значи цениш този човек, и не искаш да го загубиш. От там си води извода, че дори и още да не си го осъзнала, някъде дълбоко искаш да стане нещо между вас. Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и ако имаш възможност действаи. 8) Успех !!! :-P :oops:
Whyniser
10-06-2008, 18:22
Не го прави.По принцип имам проблеми със съня и мога да споделя от 1-ва ръка.Само ще си развалите отношенията с човека.
draki4ka
10-06-2008, 18:28
може би имаш някакви симпатий към него но не ти правят впечетление заради това а може и той да има нещо за теб :lol: :lol:
Или пък не значи нищо? \:D/
ImmortalForever
10-06-2008, 18:47
Пий валерианче.Иди на врачка.Пий силно кафе преди лягане,за да не сънуваш.
cherry_baby
10-06-2008, 18:58
Пий силно кафе преди лягане,за да не сънуваш. Аз ако пия кафе няма да се стигне до заспиване, камо ли до сънуване :lol: Незнам, странно е все пак. Някаи ми казват че е знак, нещо като предизвестие, че имам бъдеще с този човек или нещо от сорта, др казват да не обръщам внимание. Според мен просто подсъзнателно си мисля за него, незнайно защо :shock: :D Е, ако сънищата са ми пророчески няма да е зле (може би де :?) Нз, ама ме кефят тия сънища :lol: каквото и да значат
sexy_baby_originale
10-06-2008, 19:12
Влюбена си в него, но все още не можеш да го осъзнаеш...
XDX_BrOkEn_dReAmS_XDX
10-06-2008, 19:26
Щом го сънуваш,значи мисли за теб.Щом мисли за теб всяка вечер прави си извода. :)
аз лично сънувам това,което съзнателно и подсъзнателно искам... Но според мен сънят е забраненото нещо..Аз сънувах най-добарта си приятелка...Сънувах че стигаме много далече,споделих й и в реалността наистина стигнахме далеч,след което я изгубих завинаги... Сега просто си сънувам не се стремя да следвам къвто и да е сън...Не лъжа..Следвам но много плахо...
По-гадное да сънуваш човек с който се скъсали в продължение на... вече не знам колко вечери :? но се събуждам адски смутена.. аз и преди да скъсам с него си го сънувах ама...
много зле работата... :?
prettyIdeath
10-06-2008, 20:05
Може би подсъзнателно искаш да има нещо помежду ви и затова :neutral:
моя съвет е да се приближиш до човека, но Бавно , за да не си прецакате отношенията наистина, карай го полека, пък ако и той случайно сънува подобен сън, пращай покани за сватбата ;)
нз по мойте сънища излиза че тр дасе оженя за хладилника (би било прекрасно нали ?)
8)
slun4ice_90
10-08-2008, 16:56
Според мене този сън ти подсказва ,че трябва най-накрая да стане нещо между вас поне за мен 8) И аз съм на това мнение..Има доста отговори на въпросите ни,които се появяват в съня ни.... :wink: Звучи налудначиво,но е така...
От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо. :? Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера.... :shock:
най добрия ми приятел има...имаше ;д същия проблем и в момента ходи с моми4ето и са мн щастливи :-D
love_enrique
10-08-2008, 19:24
Това все едно аз съм го писала :oops: Случва ми се същото напоследък...мисля че може да значи само едно нещо :D :oops:
mynichka
10-09-2008, 10:12
може би щом си щастлива в съня си с него , пробвай дали и на живо ще е така :grin:
Lacey_66
10-09-2008, 10:25
:grin: ахахахаха тва явно е много често явление със съняя :grin: и аз съм така :shock: ама то толкова много отг видях :D че да се зачудиш на кое да вярваш :lol: :lol: :lol: ся вече наистина много се обърках ... :D :D :D аа иначе като се замисля явно наистина го харесваш човека .... за да сънуваш някой толкова често може би значи че и държиш много на него или както каза някой че неискаш да го изгубиш :-P :-)
eclipseee
10-09-2008, 17:03
Аз миналата учебна година сънувах всяка вечер(2,3 седмици може би) един съученик, към който нямах интерес (бтв същия сън като твоя). И като отивах на даскало все него гледах и след време се осъзнах : "омг хлътнала съм и то много" :D Така, че ако продължаваш така с тия сънища може и с теб така да стане...Все пак си мисля, че тези сънища показват, че нещо повече може да се случи м/у вас и/или че той държи на теб :)
Щом го сънуваш значи имаш някакви скрити симпатии в теб към него, за които не си знаела :)