View Full Version : Означава ли нещо повече от харесване
Ami gajeta sme ot ne malko vreme. Neprekasnato mislq za nego samo toi mi f glavata vseki den i vsqka nosht. Kogato naprimer (primerno kazvam) me obidi s neshto malko az mn se razchuvstvam pochvam da placha i t.n ili puk ako mi kaje che ne iska poveche da sme zaedno (imashe 1 takav period no beshe otdavna) i togava vseki den vsqka nosht az plakah beshe mi ujasno gadno ne moga da go opisha. Ujasno mnogo revnuvam. Imashe 1 momiche v skypa si - kolejka(az neznaeh che mu e kolejka) i gi vidqh i napravo sarceto mi tolkova silno se raztuptq che napravo neznaeh kade se namiram i t.n Iskam da mi kajete mislite li che imam chuvstva kam tova momche ili . :? :)
Хвърлям боба и ей сега ти казвам. ;-)
PeopleAlwaysLeave
10-06-2008, 21:34
Само ти си знаеш какво изпитваш - чувства не знам дали имаш, но определено не ти е безразличен.
draki4ka
10-06-2008, 21:42
Хвърлям боба и ей сега ти казвам. ;-)
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
а това кфо тряя значи :lol: :lol: :lol:
mrysnika
10-06-2008, 21:50
Чувства дали имаш не знам,ама определено си няква ебати и лиглата....плакала била като й казвал нещо,плакала била заради друго...хаха абе я се осъзнай...иначе аз не мога да знам дали ти го обичаш/харесваш. Само ти си знаеш отговора на този въпрос. ;)
ти сама трябва да си решиш бе мила ... и стига си ревала за щяло и нещяло :lol:
Lysander
10-07-2008, 02:39
Еми дай да погледнем симптомите. Ревеш за него, ревнуваш го, сърцето ти тупти за него, така че да влюбена си.
Harum_Scarum
10-07-2008, 06:08
Ami gajeta sme ot ne malko vreme. Neprekasnato mislq za nego samo toi mi f glavata vseki den i vsqka nosht. Kogato naprimer (primerno kazvam) me obidi s neshto malko az mn se razchuvstvam pochvam da placha i t.n ili puk ako mi kaje che ne iska poveche da sme zaedno (imashe 1 takav period no beshe otdavna) i togava vseki den vsqka nosht az plakah beshe mi ujasno gadno ne moga da go opisha. Ujasno mnogo revnuvam. Imashe 1 momiche v skypa si - kolejka(az neznaeh che mu e kolejka) i gi vidqh i napravo sarceto mi tolkova silno se raztuptq che napravo neznaeh kade se namiram i t.n Iskam da mi kajete mislite li che imam chuvstva kam tova momche ili . :? :)
Да.Влюбена си явно :)
Sweet__Dream
10-07-2008, 07:02
Наистина не ти е безразличен,но не бъди толкова пряма и така обсебваща.Дай му малко пространство.Нали знаеш поговорката"Ако обичаш истински един човек го пусни да си иде.Ако се върне,значи наистина те е обичал.Ако ли не,явно никога не те е обичал." :) :wink:
Чувства дали имаш не знам,ама определено си няква ебати и лиглата....плакала била като й казвал нещо,плакала била заради друго...хаха абе я се осъзнай...иначе аз не мога да знам дали ти го обичаш/харесваш. Само ти си знаеш отговора на този въпрос. ;)
Не е лигла, чувствителна е. И аз така.
И бас държа, че чувствителните хора не сме смотани и тъпи лигли. Защото плачем неистово само за някого, по който наистина ЗДРАВО сме си загубили ума.
Ако някой каже че реве за всяко свое бивше/настояще по един и същи начин, в еднакво количество и с еднакво вживяване - лъже. Някои хора просто преминават през животите ни и си отиват. Други остават трайна следа в нас, спомена за тях пари. Стоят като дупка от куршум и с липсата си са оставили безкрайна празнина, но... да не се отплесвам в моите лигави глупости. ;)
Мдааа, авторката - адски влюбена си.
hooliganka89
10-07-2008, 12:40
Ти трябва да си наясно дали го обичаш или не.
Ама тая ревност не води до нищо хубаво,ужасна е.
bqsna_teenagerka
10-07-2008, 12:59
Отговора се крие в теб не в нас.
Хвърлям боба и ей сега ти казвам. ;-) хвърли един и за мен като си почнал
sextazy_baby
10-07-2008, 14:45
Влюбена си,но внимавай с тази ревност,защото ако прекалиш може това да го накара да те остави :)
iskamdate123
10-07-2008, 21:13
chesno kazano trudno razbrah smisyla na tova inache podoziram che tozi teskt e pisan ot vlubeno momiche :D
NaNa_SladuRana
10-08-2008, 15:40
vseki izpitva neshtata po razlichen nachin,nie ne mojem da ti kajem kakvo chuvstvash ili ne
kaprizzna_
10-08-2008, 15:45
Значи по-добре ще е ако пишете на български!!! а така като гледам имаш чувства и то повече от харесване...или си влюбена или загубена.. :razz: ... но може и да си привързана много към нея..но ти трябва да кажеш какво чустваш а не другите! за това помисли и слушай сърцето си :) Успех:) :)