View Full Version : Не ми стават ! ! !
Следният ми проблем е че нито една марка презервативи не ми става.
Всичките са тясни и ми стягат.
П.С: Помагайте много ви се моля.
xqlusive
10-06-2008, 22:27
Опитай с чорап :-D
Използвай черво от свиня помага много ;)
Опитай с чорап :-D Ти май си гледал прекалено много American Pie ?
Ти маиче си луд А ?
Swingswing
10-07-2008, 02:02
Ти маиче си луд А ?
Хич не е луд, първите презервативи какви мислиш, че са били като е нямало "гума"? Че ти с каква пишка си, че никакъв презерватив не ти става? Не вярвам да е чак толкова голям защото имам приятели с доста големи(25+ и бая дебелички) и не са се оплаквали от такова нещо :-o .
п.с. сега се сетих - вкарай си от чужбина "магнум"-и :razz: :razz:
crazyhair
10-07-2008, 06:12
nakarai babati da ti izplete ne6to za maliq
splendour
10-07-2008, 06:22
e toi trq ti e stegnat ne da sa izxlyzva :D :D :D :D :D :D
абе вие (тези който са отг до момента )
кво имате комплекси че ви е малък ли???по-добре да ти е тесен отколкото да е широк ;) :razz: баси смотаните сте
-----------
нз пич .. не мога да ти отг на въпроса
кво имате комплекси че ви е малък ли???по-добре да ти е тесен отколкото да е широк ;) :razz: баси смотаните сте
+1
Точно... Тука като не могат да помогнат, дай да се ебават... Може пък наистина на момчето да му е голям и дебел, а тука като са пуберчета с къси и тънки, много ясно че няма да пускат адекватни мнения ми ще идиотничат (нова дума)...
Питай за размери презервативи, доколкото знам има различни размери, поразпитай...
Не виждам с какво да ти помогнем, освен да дойдем с теб да питаме аптекарите или продавачите дали имат големи размери презервативи.
Като отидеш следващия път питай и ще ти дадат отговор. Все пак ти ще си ги купуваш, не ние. По принцип има едни нa Lifestyle - extra large. Разликата между обикновените и тези не е малка, но зависи какво търсиш.
Трябва да питаш..
Bellatrix
10-07-2008, 10:49
Купувай си Дюрекс 56 милиметра, мисля, че те са най-големите... Иначе нз 100% ама май Спортекс имаха 60мм :? Ама не съм сигурна за последното.
sexy_baby_originale
10-07-2008, 11:30
Найлоново пликче.. 8)
По принцип има едни нa Lifestyle - extra large.
Ще ги потърся.
П.С; За дъжина най-глемите ми стават, ама оная ми работа е просто "дебела".
SpOrTs_GiRl
10-07-2008, 12:32
+1
Точно... Тука като не могат да помогнат, дай да се ебават... Може пък наистина на момчето да му е голям и дебел, а тука като са пуберчета с къси и тънки, много ясно че няма да пускат адекватни мнения ми ще идиотничат (нова дума)...
Питай за размери презервативи, доколкото знам има различни размери, поразпитай...
Подкрепям.
Durex extra large са доста големи и ще ти станат. само дето много трудно се намират ... в една правоъгълна кутийка са, питай в по-големите аптеки :)
bqsna_teenagerka
10-07-2008, 13:01
Просот си нууб....и за това нз какво да търсиш и къде да го търсиш
snejana67
10-07-2008, 16:00
:? :? направи си по поръчка :-D :-D :-D
xxxSnowflakexxx
10-07-2008, 18:25
Опитай с чорап :-D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Vsyshtnost pyrvite prezervativi sa praveni s chervo ot kotka... Vse pak nqma da gi slagat na slonski chlenove q :D
A inache.. pich, edno ot kachestvata na prezervativa e da zadyrja erekciqta, za da go pravi, onaq ti rabota trqbva da e po-stegnata otkolkoto kato e bez... Zatova i se preporychva kato ne si mnogo opiten da polzvash prezervativi. Posle, kato mojesh veche da se kontrolirash, moje i bez...
Като не ти стават, ела ми тука, аз поне не мога да забременея...
Като не ти стават, ела ми тука, аз поне не мога да забременея... Извинявай мацко ама съм зает !
П.С: Поръчах си чорапчета :D
Rebirthing
10-08-2008, 16:43
Като не ти стават, ела ми тука, аз поне не мога да забременея... Извинявай мацко ама съм зает !
Това май не е мацка :lol:
drgiq put kato otide6 da kupuvash gi probvai v magazina ne vqvam da si pobval absolutno vsi4ki videve :grin: :grin: :lol:
Това май не е мацка :lol:
И двамата сте прави. Не съм мацка, ама той ползва "мацко" , като обръщение предполагам.
scoobydors
10-09-2008, 08:52
О... :oops: Приятелка имаш ли си ? / а търсиш ли си? / на колко си? / :oops: :D :D :D
Ако ти е толкова голям имаш право без презарватив. Имузнизиран си от СПИН автоматично, пък трипер се лекува. А пък за сифилистицие - религията няма значение!
Еби си наред, ко ти пука дали си с гума или не...
О... :oops: Приятелка имаш ли си ? / а търсиш ли си? / на колко си? / :oops: :D :D :D Да, имам си. Не, не си търся. На 18 съм.
П.С: За 3-ка съм навит.
Ако ти е толкова голям имаш право без презарватив. Имузнизиран си от СПИН автоматично, пък трипер се лекува. А пък за сифилистицие - религията няма значение!
Еби си наред, ко ти пука дали си с гума или не...
Ами не знам, просто ме е страх да не лепна нещо.
neonskull
10-09-2008, 12:19
хаахх не можеш да намериш дада.То до нашия блок в аптеката продават едни дето са като за пениса на слона :D
6o6kotooo
10-10-2008, 06:39
Опитай с чорап :-D :lol: :lol: :lol: :lol: якоооо
DevilWish
10-10-2008, 08:02
+1
Присъединявам се към мнението =)
scoobydors
10-10-2008, 13:46
+1
Присъединявам се към мнението =)
И аз 8)
Housemaniata
10-10-2008, 13:49
:lol: :D :lol: spoko 6e se spravi6 nqkuk ;)
:lol: :D :lol: spoko 6e se spravi6 nqkuk ;)