- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми стават ! ! !
Следният ми проблем е че нито една марка презервативи не ми става.
Всичките са тясни и ми стягат.
П.С: Помагайте много ви се моля.
KeLe6 SyM We!!!
Използвай черво от свиня помага много![]()
Ти май си гледал прекалено много American Pie ?Първоначално написано от x-qlusive
KeLe6 SyM We!!!
Ти маиче си луд А ?Първоначално написано от kr0seR
KeLe6 SyM We!!!
Хич не е луд, първите презервативи какви мислиш, че са били като е нямало "гума"? Че ти с каква пишка си, че никакъв презерватив не ти става? Не вярвам да е чак толкова голям защото имам приятели с доста големи(25+ и бая дебелички) и не са се оплаквали от такова нещоПървоначално написано от gabsan
.
п.с. сега се сетих - вкарай си от чужбина "магнум"-и![]()
![]()
e toi trq ti e stegnat ne da sa izxlyzva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
абе вие (тези който са отг до момента )
кво имате комплекси че ви е малък ли???по-добре да ти е тесен отколкото да е широк![]()
баси смотаните сте
-----------
нз пич .. не мога да ти отг на въпроса
+1Първоначално написано от ~egoistiC
Точно... Тука като не могат да помогнат, дай да се ебават... Може пък наистина на момчето да му е голям и дебел, а тука като са пуберчета с къси и тънки, много ясно че няма да пускат адекватни мнения ми ще идиотничат (нова дума)...
Питай за размери презервативи, доколкото знам има различни размери, поразпитай...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не виждам с какво да ти помогнем, освен да дойдем с теб да питаме аптекарите или продавачите дали имат големи размери презервативи.
Като отидеш следващия път питай и ще ти дадат отговор. Все пак ти ще си ги купуваш, не ние. По принцип има едни нa Lifestyle - extra large. Разликата между обикновените и тези не е малка, но зависи какво търсиш.
Трябва да питаш..
Don't tell me what I can or can't do !
Купувай си Дюрекс 56 милиметра, мисля, че те са най-големите... Иначе нз 100% ама май Спортекс имаха 60ммАма не съм сигурна за последното.
Найлоново пликче..![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ще ги потърся.Първоначално написано от Boyd
П.С; За дъжина най-глемите ми стават, ама оная ми работа е просто "дебела".
KeLe6 SyM We!!!
Подкрепям.Първоначално написано от jghgh
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Durex extra large са доста големи и ще ти станат. само дето много трудно се намират ... в една правоъгълна кутийка са, питай в по-големите аптеки![]()
Просот си нууб....и за това нз какво да търсиш и къде да го търсиш
![]()
направи си по поръчка
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от x-qlusive
Първоначално написано от kr0seR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsyshtnost pyrvite prezervativi sa praveni s chervo ot kotka... Vse pak nqma da gi slagat na slonski chlenove q
A inache.. pich, edno ot kachestvata na prezervativa e da zadyrja erekciqta, za da go pravi, onaq ti rabota trqbva da e po-stegnata otkolkoto kato e bez... Zatova i se preporychva kato ne si mnogo opiten da polzvash prezervativi. Posle, kato mojesh veche da se kontrolirash, moje i bez...
Като не ти стават, ела ми тука, аз поне не мога да забременея...
Equality For All !
Извинявай мацко ама съм зает !Първоначално написано от Геша
П.С: Поръчах си чорапчета![]()
KeLe6 SyM We!!!
drgiq put kato otide6 da kupuvash gi probvai v magazina ne vqvam da si pobval absolutno vsi4ki videve![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
И двамата сте прави. Не съм мацка, ама той ползва "мацко" , като обръщение предполагам.Първоначално написано от baby_bitch
Equality For All !