PDA

View Full Version : Що за хора...как бихте постъпили?

gia_sena_mono
10-08-2008, 19:19
...

6emet4e
10-08-2008, 19:24
Сигурна ли си че сестра ти не ги познава и не е имала някакъв комфликт с тях?! Може просто да я е срам да ти каже...
Иначе има и някой такива който просто се правят на отворени и псуват и заплашват за "забавление"....

Edit: Ще споделиш ли и в кой сайт е това?

gia_sena_mono
10-08-2008, 19:32
...

xXxScreamxXx
10-08-2008, 19:46
10годишната ти сестра кфо търси по тия сайтове ?! :x :?

6emet4e
10-08-2008, 19:48
А конфликт да има с 20-годишни,едва ли и от къде на къде-боже, какво толкова има да делят?!

Оххх знаеш ли ги...Има хора с толкова странно мислене че кой знае... Сестра ти се заговорила с някой,усмихнала се на някой(който примерно се оказва половинката на някоя от въпросните) или някой казал нещо по нейн адрес,някой прави интриги ....Има куп нелепи причини поради който някой с малко повече свободно време тръгва да се заяжда (в интернет,разбира се) и то с по-малките....

Просто ги блокирай и не се занимавай с тях...
А и в някой сайтове можеш да подадеш оплакване с/у потребител/и за писма съдържащи обиди,цинизми и т.н.-ако мислиш че с това ще спечелиш нещо,значи и това е вариант(въпреки че аз мисля че от това полза няма)
В крайна сметка ако мислиш че има някакъв шанс да спипат някъде сестричката ти,просто ги остави да си говорят,за да не си го отнесе някой път като е сама(примерно)

Anf3tamin4o
10-08-2008, 19:55
Като за начало ще ти кажа да не се плашиш грам от тия сайтове за запознанства, защото както знаем на думи всички го можем но на живо никой не идва.В повечето от сайтовете се качват фалшиви снимки, много пъти съм случвал на такива а и годините ги правят някой винаги повече за това че извода е искам да ти кажа да не вярваш хич на отсрещния човек нито на думите му нито на външния вид.

С Уважение К.Димитров!
Лека вечер!

gia_sena_mono
10-08-2008, 20:29
...

gia_sena_mono
10-08-2008, 21:50
...

b00m
10-09-2008, 11:54
дайте ми линк към профилите :] малкате курвички почват да ме нервят...... е ся ше ги видим :]

snejana67
10-09-2008, 16:22
:D какво прави сестра ти в тези сайтове,не е ли много малка за там :-o

Seducti0n
10-09-2008, 17:40
Защо въобще си губите времето да се занимавате с подобни кухи лейки.
Употребяват думата курва, поради беден речник и липса на мисловен процес, а вие се връзвате и падате на тяхното ниво.Не си струва!

NamelessRomantic
10-09-2008, 18:01
Дори и сестра ти да го познава това надали има значение...блокираш ги и ги забравяш.Прости хора има навсякъде,а най лошото е че се надпреварват кой да си покаже простотията пръв.

st1ka
10-09-2008, 18:38
..

b00m
10-09-2008, 18:41
Аз и затова нямам регистрации из разни импулсове, флиртчета и т.н. Пълно губене на време, никаква полза и т.н. Всички се правят на многознайници, на големи красавици и красавци, а пък ако ги видиш на улицата ще ослепееш...
П.С. Не се занимавайте с тея пикли - явно си нямат друга работа!
+1

EJI4eTy
10-09-2008, 19:11
аз съм очудена предимно от това .. че сестра ти е на 10 години , а се регистрира в сайт за запознаства в който трябва да имаш минимум 14 години ?! ... и после що тоя и ония и се разправят ... тапотии кфо да ти кажа . махнете снимките и не се занимавайте повече с тея сайтове ???

Bee*
10-09-2008, 19:45
А какво търси сестра ти в сайт за запознанства???
Никой не я е карал на сила да си прави регистрация.

gia_sena_mono
10-09-2008, 19:51
...

chocoleptic
10-09-2008, 19:53
Щом си видяла лично какво е положението в така наречените сАйТчЕеТа за запознанства какво правиш още там?!
Изтриваш и край на проблемите.

N0_feAR
10-09-2008, 19:58
трийте си профилите и сте уредени. Като й се чати с приятелчета да ползва скайп, за кво й е сайт за запознанства

WaterLilly
10-10-2008, 11:52
Мисля, че хубаво трябва да си поговориш със сестра ти...

gia_sena_mono
10-10-2008, 15:07
...

gia_sena_mono
10-10-2008, 15:17
...

DevilWish
10-10-2008, 15:30
Това са само думи 100% ;) Остави ги ;)

Pliok0019
10-10-2008, 15:53
С кой пък може да се запознава 10 годишната ти сестра? Тези неща не са за толкова годишни момичета.

Изтрий профила на сестра ти. След 3 години нека си направи отново.

Metal_kids
10-10-2008, 16:08
Ами какво мога да кажа просто не виждам смисъл да се регистрирва там за да общува с приятелите си като може да го направи и по скайп :-o доста по безопастно е,а колкото до онези просто няма смисъл да се занимавате защото те само това чакат за да си намират развлечения...а именно хора които им се връзват пък и щом са от други градове се съмнявам че може да стане нещо лошо....едва ли знаят вече подробности къде живеете и така нататък... :-o

Късмет.

ValzZi
10-10-2008, 18:37
дайте ми линк към профилите :] малкате курвички почват да ме нервят...... е ся ше ги видим :]

ха такаааа
това се казва момче на място :D :)

WaterLilly
10-10-2008, 18:42
Мисля, че хубаво трябва да си поговориш със сестра ти...
Много добър съвет,но вече го направих!
А да я накарам повече да не се занимава с такива сайтове,мисля че няма да успея :?
Предполагам, че ако й обясниш всичко както си е, ще се откаже не да се регистрира там, ами поне да не качва свои снимки.
Много може да й навреди това, ами ако някой перверзник да й гледа албума или й сринат самочувствието с някой наистина гаден коментар! Всеки може да й каже, че е пъпчива, грозна, дебела, кривогледа или каквото се сетиш и дори това да не е истина, тя ще го повярва. С такива сайтове се занимават само разни лигли, които искат да ги боготворят и да им се възхищават, само курви, деца, които плачат за внимание и такива, които нямат друго занимание и търсят кой да обиждат и заплашват (както е в случая). Тя трябва сама да разбере, че тези сайтове са не само е глупави, безсмислени, неморални, а и опасни отчасти. Аз ги възприемам като пазар за крави и място, на което всеки се подмазва на познатите си и им говори разни лъжи (колко са хубави, уникални, красиви), а непознатите хора ги плюе и преувеличава всички техни недостатъци.

gia_sena_mono
10-11-2008, 06:48
...

Deliverance
10-11-2008, 12:57
x

gia_sena_mono
10-11-2008, 16:32
...

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-11-2008, 18:18
Няма да е зле и да се оплачеш на администрацията и да се погрижат въпросните фльорци да не притесняват повече хората.. ;)

LadyDy
10-12-2008, 06:39
10-годишните започват да правят неща, все едно са на 15-17-18. Ад под небето. Как пък няма да влизат в подобни сайтове. То е 'нормално'.
Абе какво да говорим. Народа накъде отива, един Господ знае само.... :x

gia_sena_mono
10-12-2008, 11:14
...

soul1199
10-12-2008, 12:53
blokva6 gi i gotovo,mejdydr.predi vreme/minaliq mesec/me obijda6e nqkvo mom4e :razz: taa toi mi pisa nqkuv zloben koment i az taman da my pi6a i gledam toi ma bloknal :razz: :razz: basi zleto :razz: :razz: i posle i az go bloknah i taka :razz: :razz:

BurningDesire
10-12-2008, 14:33
Пфф... Какво си се притеснила, тия хора само си чешат езиците. Нали знаеш, че куче, което лае, не хапе. Те явно скучаят и се чудят с кой да се заядат за разнообразие. Ако бях на твое място въобще нямаше да им обърна внимание от самото начало.

gia_sena_mono
10-12-2008, 14:47
..

MiSs_DioR_CheRiE
10-12-2008, 19:02
Първо кво прави сестра ти по тези сайтове ... Не случайно за всеки от тях си има различни ограничения в годините и 10 го няма никъде ! И ако иска да си пише с приятелчета по-добре да си ги намери по скъпе , защото след някоя друга година няма да си пише само с приятели по тоя сайт , а кой знае с какви извратеняци . Замисляла ли си се за това . И вие кво се заяждате и им се възмощавате на тея , само им падате на нивото ... пфф и ти явно като по-голяма трябва да го осъзнаваш ...
:? :?

ThePowerOfLove
10-12-2008, 19:17
Не се стряскай толкова, както казаха в сайтовете всички са много отворени,но доста малко тръгват наживо... А пък дори да имат нещо наум смятай колко зле трябва да са за да правят проблеми на 10годишни :? Спокойно, най-вероятно просто са нямали работа. По-добре не им пиши изобщо нищо и ги блокирвай всичките не знам какво друго да ти кажа

TheCookie
10-12-2008, 19:43
Мхм...ясно...става въпрос за impulse...вече не е сайт за запознанства..а сайт за избиване на комплекси..значи първото което е...защо сестра ти сее регистрира..ако много се притесняваш..махаш снимките блокираш ги тия и така..налии..

После...това че са от различни градове още по-добре..точно това пък трябва да те успокои...постави се на мястото на тия идиотки...ще тръгне ли тя на 20 години момиче да ходи в друг град за да търси(ако изобщо открие)10 годишно хлапе..просто излишни притеснения...

Другото което е..в impulse непрекъснато ама непрекъснато си бучат -ти си грозна ти си малка ти си мърша ти си курва..ти си недоразвита.огледалото са чупи като та види-и други изтъркани лафове..аз имам регистрация там..и влизам от дъжд на вятър..и то само за да видя дали някой приятел примерно ми е писал..както и да е...
Аз също съм се сблъсквала с такива..и по-скоро ми е смешно защото речника им е беден..повтарят се..каквото каже едната и другата..ии така..не трябва да се впрягаш в това..спри даи мпишеш те ще изгубят интерес..аа и ако им триеш коментарите..ще ги мотивираш да пишат още повече..просто ги остави и не им обръщай внимание..
Конфликти с непознати там..колкото искаш..не наистина там са само комплексари..и така спокойно след 1-2 дена даже няма да се сетят че са имали проблеми със сестра ти.. :) :) :) :) а и заплахите-те са заедно с обидите...но само празни приказкии спокойно :) :) :)