- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Що за хора...как бихте постъпили?
...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Сигурна ли си че сестра ти не ги познава и не е имала някакъв комфликт с тях?! Може просто да я е срам да ти каже...
Иначе има и някой такива който просто се правят на отворени и псуват и заплашват за "забавление"....
Edit: Ще споделиш ли и в кой сайт е това?
...
10годишната ти сестра кфо търси по тия сайтове ?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Оххх знаеш ли ги...Има хора с толкова странно мислене че кой знае... Сестра ти се заговорила с някой,усмихнала се на някой(който примерно се оказва половинката на някоя от въпросните) или някой казал нещо по нейн адрес,някой прави интриги ....Има куп нелепи причини поради който някой с малко повече свободно време тръгва да се заяжда (в интернет,разбира се) и то с по-малките....Първоначално написано от gia_sena_mono
Просто ги блокирай и не се занимавай с тях...
А и в някой сайтове можеш да подадеш оплакване с/у потребител/и за писма съдържащи обиди,цинизми и т.н.-ако мислиш че с това ще спечелиш нещо,значи и това е вариант(въпреки че аз мисля че от това полза няма)
В крайна сметка ако мислиш че има някакъв шанс да спипат някъде сестричката ти,просто ги остави да си говорят,за да не си го отнесе някой път като е сама(примерно)
Като за начало ще ти кажа да не се плашиш грам от тия сайтове за запознанства, защото както знаем на думи всички го можем но на живо никой не идва.В повечето от сайтовете се качват фалшиви снимки, много пъти съм случвал на такива а и годините ги правят някой винаги повече за това че извода е искам да ти кажа да не вярваш хич на отсрещния човек нито на думите му нито на външния вид.
С Уважение К.Димитров!
Лека вечер!
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
...
...
дайте ми линк към профилите :] малкате курвички почват да ме нервят...... е ся ше ги видим :]
какво прави сестра ти в тези сайтове,не е ли много малка за там
![]()
Защо въобще си губите времето да се занимавате с подобни кухи лейки.
Употребяват думата курва, поради беден речник и липса на мисловен процес, а вие се връзвате и падате на тяхното ниво.Не си струва!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дори и сестра ти да го познава това надали има значение...блокираш ги и ги забравяш.Прости хора има навсякъде,а най лошото е че се надпреварват кой да си покаже простотията пръв.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
+1Първоначално написано от st1ka
аз съм очудена предимно от това .. че сестра ти е на 10 години , а се регистрира в сайт за запознаства в който трябва да имаш минимум 14 години ?! ... и после що тоя и ония и се разправят ... тапотии кфо да ти кажа . махнете снимките и не се занимавайте повече с тея сайтове ???
А какво търси сестра ти в сайт за запознанства???
Никой не я е карал на сила да си прави регистрация.
...
Щом си видяла лично какво е положението в така наречените сАйТчЕеТа за запознанства какво правиш още там?!
Изтриваш и край на проблемите.
трийте си профилите и сте уредени. Като й се чати с приятелчета да ползва скайп, за кво й е сайт за запознанства
Fuck you You fucking Fuckers
Мисля, че хубаво трябва да си поговориш със сестра ти...
...
...
С кой пък може да се запознава 10 годишната ти сестра? Тези неща не са за толкова годишни момичета.
Изтрий профила на сестра ти. След 3 години нека си направи отново.
Ами какво мога да кажа просто не виждам смисъл да се регистрирва там за да общува с приятелите си като може да го направи и по скайпдоста по безопастно е,а колкото до онези просто няма смисъл да се занимавате защото те само това чакат за да си намират развлечения...а именно хора които им се връзват пък и щом са от други градове се съмнявам че може да стане нещо лошо....едва ли знаят вече подробности къде живеете и така нататък...
![]()
Късмет.
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?