View Full Version : Строшляци
neonskull
10-09-2008, 19:45
Когато нещо строшите без да искате какво правите.Аз като строша нещо незнам какво ми става ама нещо ме кара да го скрия някъде из дома въпреки че мама и тате все го намират :D
SunShinePearl
10-09-2008, 20:16
ми то все става пред тях :-D апък на улицата съм чупила антена и огледало на кола :-D и избягах бях малка :-D
mArMaLaDkA
10-09-2008, 20:24
Аз рядко чупя нещо.Било то у нас или където и да било.Примерно,ако счупя някоя чиния,чаша или прочие,се извинявам и си почиствам.Какъв е смисъла да го крия? Не си събирам спомени от всяко счупено нещо...
mynichka
10-10-2008, 08:21
еми само едно огледало изхвърлих без да разбрерат :D значи аз всеки ден си го местех където ми хареса и един ден се глася и си го сложих на прозореца ...стана течение и то се начупи ..наведох се събрах големите парчета после прахосмукачка ..и готово ..после казах само на мам за огледало и тя " аз нали ти казах да не го местиш постоянно" :razz:
Seducti0n
10-10-2008, 17:25
Не ми се случва често да троша разни неща, но ако стане просто си признавам, на всеки може да се случи. :wink:
Не ми се случва често да троша разни неща, но ако стане просто си признавам, на всеки може да се случи. :wink:
+
neonskull
10-10-2008, 19:03
аз не че всичко крия но като счупа нещо на сестра ми тя почва да реве и клюкари а аз не ща крясъци у дома.
ThePowerOfLove
10-10-2008, 19:29
признавам си :)
измъквам се с думите :) строшеното носи щастие :-D
neonskull
10-10-2008, 20:17
измъквам се с думите :) строшеното носи щастие :-D :lol: :lol: :lol: :D :D 8-) 8-) :razz: :razz: :razz:
Каквото счупя хвърлям и ако ги е нямало после казвам за да не го търсят :-D Ако почнат да викат казвам че на всеки се случва и край по въпроса :D
Нашите никога не са ми правели порблем по този въпрос. Обинковено го избиват на смях или ако е станало пред тях направо ми се смеят на сръчноста. :-D
Pedigree
10-11-2008, 14:21
Ау, като бях малка, и счупех нещо(което се случваше през ден-два), го слагах зад дивана в хола, и не казвах на никого. И мама все забелязваше, че даденото нещо липсва, и ме питаше: "тиии, да знаеш къде е чашата от Ками".. и аз няква супер потресена отговарям: "аа, не знам, представа си нямам".. и когато пускаше прахосмукачка, виждаше стъклата от чашата, а аз до последно си държах на това, че нищо не съм направила. Даже няква си вярвах и се вживявах, че все аз съм виновна, и включвах хленчене. 8-)
Сега, като счупя нещо, си казвам 'оу, без да искам', и не се кривя много.
Нашите никога не са ми правели порблем по този въпрос. Обинковено го избиват на смях или ако е станало пред тях направо ми се смеят на сръчноста. :-D
Точно 8-) :D
ave as po4ti seki den 4ypa ne6to nai mn sutrin kat tragvam za daskalo nakadeto se zavartaq butam 4ypa na6te vikat 4e sam kat slon v staklarski magazin :grin:
stealthyGirl
10-11-2008, 17:48
pinky_shine
10-11-2008, 17:49
Sybiram mu par4encata i na bokluka :-D
То остава и за това да ми се вдигне скандал и направо ще полудея... На всеки се случва, какво да направи човек, егати.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-12-2008, 08:09
Ми аз много рядко чупя,ама като строша нещо,какво от това?Казвам си и не ми пука освен ако не е нещо мн мн важно.Наще не ми се карат.
breathless
10-12-2008, 08:44
м и аз не чупя мн често .. обикновено казвам че брат ми го е счупил ,, :oops: .. иначе почти всеки път като отида в една приятелка чупа нещо ,, за са съм изкривила едни щори, около 3-4 чаши и един рафт замалко да го счупа .. 8-)
tItEufFf
10-12-2008, 09:26
Рева..не знам защо. Наще не ми се карат, но аз много се стряскам и почвам да рева. Дори и оня ден като изпуснах една чиния и се разревах. 8-)
Като бях по-малка обикновено го хвърлях и като ме питаха къде е казвах `Аааа не съм го виждала изобщо.` или `Ама ние и такова ли сме имали?` и вкарвах наай-изумената гримаса, на която съм способна.
После вече започнах да си признавам и не виждам голяма разлика :-D
Сега вече от мен крият като са потрошили нещо. Сестра ми най-често ми казва `Аууу, ама то си беше така като се върнах. Кучето е виновно!`
neonskull
10-12-2008, 18:04
Рева..не знам защо. Наще не ми се карат, но аз много се стряскам и почвам да рева. Дори и оня ден като изпуснах една чиния и се разревах. 8-)хахахахахахах браво разсмя ме ахахах :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :-D :-D :-D
счупеното носи щастие - и аз казвам тва като счупя някоя чаша примерно,не че ми се карат ама е така майтап да става
иначе преди за малко да бутнем на баща ми плазмата и ако я бях счупил такова щастие щеше да ми донесе чеее... :D :razz:
попринцип си признавам.....
рано или късно сичко излиза на яве :)
Боре-смк0203
10-15-2008, 19:04
хмм :| .. аз като счупя нещо - скривам го. После казвам на майка (понеже е по добричка :) ). И след няколко дни казвам и на баща ми :D . Но вече пораснах и не ми вика толкова много.. освен ако не е нещо което е ценно.Но да ви кажа- в близките 2 години не съм чупил нищо ! Дори и чаша :)!
neonskull
10-15-2008, 19:43
Днеска преди да седна на компа вечерях и строших една чаша
BePoHuKa
10-19-2008, 04:43
Ооо аз кат се ядосам и ме избива на трошене .. Какво ли не съм трошила :-D после как ми пилят на главата ама ко да се прайм..такава съм си :oops: Най-гадно бешо като строших фотоапарата ама те така и не разбраха,щото се оправдах с котката,за което и до днес съм адски гузна ама на котката така или иначе нищо не и стана.. :evil: