Влез

View Full Version : противозачатъчни хапчета

blaah
10-10-2008, 08:12
започнах да пия противозачатъчни(ясмин) по предписание на гинеколог пред 3 дена, но не от първия ден на цикъла.Трябва да ми дойде някъде на 16-18 попринцип.Сега се замисилих ще ми дойде ли на обичайната дата, при положение че съм почнала противозачатъчните или чак като свърша опаковката?

kalpazanka
10-10-2008, 08:58
Ще ти дойде до 2-3 дни, след като свършиш опаковката. Правиш 7дневна пауза и без значение дали ти е спряла менструацията или не, почваш следващата опаковка.

darla
10-10-2008, 09:46
Ще ти дойде до 2-3 дни, след като свършиш опаковката. Правиш 7дневна пауза и без значение дали ти е спряла менструацията или не, почваш следващата опаковка.
da.prez vremeto dokato o6te pie6 hap4etata ot opakovkata,moje da ima6 leko kurvene,no tova NE e menstruaciqta ti i ne trqbva da gi spira6.cikula 6te ti doide kakto kaza kalpazanka do 2-3 dni sled kato svur6i6 opakovkata.tova e i mnogo udobno,za6toto sled kato ti se regulira menstruaciqta sprqmo hap4etata prez purvite mesec-dva,sled tova ti idva v edin i su6ti den ot sedmicata i vinagi moje6 da si podgotvena :)

SkoRpiOn4etO__:)
10-10-2008, 14:37
sled tova ti idva v edin i su6ti den ot sedmicata i vinagi moje6 da si podgotvena Smile
Явно не важи за всички момичета.. :) При мен се разминават всеки месец. Горе- долу знам кой ден ще е, но не и с такава точност- че точно на този ден ще ми дойде :)