View Full Version : уф тази маика
zdr all ami zna4i na 14 sam ta i neska hodim s maika mi za boti i az si izbiram boti4ki s savsem malko tok4e tq mi vika ne6to ot sotra malka si za tok4eta i nqma da moje6 da varvi6 (te sa savsem malki) pak i na mene mi trqbva s malko tok4e tai kato sam 150 s vdignati race na vas maika ti praqt li vi takiva problemi :o
slatkoty_krisy
10-10-2008, 14:29
оФф оФФ и мойта е такава..направо не се трае ама при нас скандала почва когато тя хареса нещо апък аз не не и НЕ :) :) :) ноо накрая стигнахме до там че си копувам това което си искам а тя...да си трае :D :D :D :D :D :D ии така..айде успех с ботичките и да казваш купи ли ги или не :D :D :D :D :D аа ти иначе на колко си :?
drun-drun!
10-10-2008, 15:05
zdr all ami zna4i na 14 sam ta i neska hodim s maika mi za boti i az si izbiram boti4ki s savsem malko tok4e tq mi vika ne6to ot sotra malka si za tok4eta i nqma da moje6 da varvi6 (te sa savsem malki) pak i na mene mi trqbva s malko tok4e tai kato sam 150 s vdignati race na vas maika ti praqt li vi takiva problemi :oПърво се пише "МАЙКА" не маИка,второ можеше и самата тема да я напишеш на КИРИЛИЦА не на ЛАТИНИЦА.Все пак уважавайте родния си език.
Biskfitka
10-10-2008, 15:06
ми понякога прави...амаа аз затова пазарувам или с фр или с тати...той ми предлагаше да си купя сандали с 10 см. токче (174 съм) 8-) иначе не знам къф проблем е след като токчето е малко....аз също съм на 14 ама за обувки никога не са ми праили проблеми...(освен мама ама тя като види колко ми отиват ии... :D )
vanity94
10-10-2008, 15:08
....em kfo da ti kaja...to...kato si si nisichka...tokchetata nema ti pomognat....na 14 si vikash...spx mila...rastem do 18 ... pbk za botichkite...kaji na maika si da si gleda rabotata i si gi kupi :P ... a kolkoto do maika ti ... moqta za takiva neshta ne mi kaa nishto...no mn cheto chuvam neshta ot roda na "nqma da izlizash ako ne npraish...tfa tfa i tfa" ili pbk "oshte vednaj go naprai i nqq izlezesh" ... em prosto sme teen-ove i kolkoto i da ne ni e priqtno...14 godini sme gi tarpeli...she gi iztarpim oshte 4...pbk kat stanesh na 18....zaebaai gi otsqkade :P
Pliok0019
10-10-2008, 15:29
Ами аз съм на 16. Майка ми никога не ми е правела подобни проблеми. Сега и казах, че искам боти с токчета, понеже никога не съм носила нещо различно от кецове/гуменки. Тя веднага се съгласи и ми даде пари още същия ден.
DevilWish
10-10-2008, 15:36
Не прави кавга с майка си ,заради едни обувки.И с мойта имаме мнооого различни вкусове относно обувките ,които трябва да си взимам.Ние пък се карахме ,защото тя каза вчера - тези ботуши взимаш ,хубави са ,а аз не ги исках ,защото бяха с токче ,а аз съм висока =))) Но все пак не съм се карала с нея.
Никога не го прави.Не и с майка ти ;)
Metal_kids
10-10-2008, 15:43
Ами просто и обясни,че не искаш тези обувки които тя ти предлага и няма смисъл да ги купувате като няма да ги носиш и тама ;)
Аз поне преди така казвах на майка ми и след време свикна и от доста години не ми прави проблеми.
chocoleptic
10-10-2008, 15:47
Научи се да пишеш и тогава носи боти с токче.
(;
aa hora mn sa radvam kupih si mn qki4ki lka4eni boti4ki na umereno debel tok :) waiii :grin: :o :o :grin: :grin:
Glezanka
10-10-2008, 17:19
Умерено дебел ток ?!?!
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА
mitternacht
10-10-2008, 17:20
zdr all ami zna4i na 14 sam ta i neska hodim s maika mi za boti i az si izbiram boti4ki s savsem malko tok4e tq mi vika ne6to ot sotra malka si za tok4eta i nqma da moje6 da varvi6 (te sa savsem malki) pak i na mene mi trqbva s malko tok4e tai kato sam 150 s vdignati race na vas maika ti praqt li vi takiva problemi :oПърво се пише "МАЙКА" не маИка,второ можеше и самата тема да я напишеш на КИРИЛИЦА не на ЛАТИНИЦА.Все пак уважавайте родния си език.
Щом и "майка" започнаха да пишат грешно, представи си до къде я докарахме :)
snejana67
10-10-2008, 17:32
:-) ние с майка ми имаме сходни вкусове и нямаме такива проблеми разбираме се чудесно :-)
мм майка ми просто ми показва магазин за който е сисурна че обувките са на добри и разумни цени струват си и са здрави и ме оставя сама да избера ако искам и на кокили ще ходя!!
<Alexa>
10-10-2008, 18:36
Не, майка ми никога не ми е правила проберми за такива работи.Пък и вкусовете ни горе-долу съвпадат :)
:-) ние с майка ми имаме сходни вкусове и нямаме такива проблеми разбираме се чудесно :-)
+1 никога не съм имала проблеми относно това какво да нося,какви обувки да си купя и т.н. :)
от години не :D
1+ :)
пп.маЙка се пише с Й :wink:
krasitoOoO
10-11-2008, 10:59
o,da tfa mi e p0znat0..malka sam bila..pfff
HayDeN^^
10-11-2008, 11:06
Да и на мен ми прави такива неща
че на нея не и харесвало
Аз :Абе човек аз ще го нося не ти ?
Много мразя така! :-x
CocainCocktail
10-11-2008, 22:03
И тя така правеше преди...като и кажа дай пари и ми се махай от главата няма къде да ходи...ама аз по магазините само влизам и питам от кое имате 35 :lol:
p1nk_girl4e
10-11-2008, 23:01
Мойта пък ме изнудва постоянно за да ми вземе ботуши и вече е съгласна да ми земе каквито искам само да ми харесват ,ма и аз не съм толко лесна :grin:
Вчера беше същата работа и с мен. Където ходи тя, където и да влезне, в който и да е магазин, аз вървя след нея и накрая като се прибрахме докато се оглеждаше да види как и седят дрехите ми измърмори, че с мен на пазар не може да се ходи. Е сега какво съм направила... Просто всяка майка......не знам, ужас.
Pedigree
10-12-2008, 07:11
Е, при мен няма такива проблеми. Не ми се месят изобщо за дрехите. Дават си ми парите, аз отивам и си купувам това, от което се нуждая. Ъм, понякога обичам да излизам с мама, защото е адски търпелива, и е може би един от малкото хора, които ще издържат да пробвам 200 панталона, и накрая да взема само 2. ;d
Miimiinka
10-19-2008, 14:25
Аз съм си казала,че с мойта майка за дрехи не отивам никъде.Попринцип майка ми по професия е дизайнер и,като отидеме някъде и аз си харесам нещо а тя него хареса и се почва един диалог ама...аман от нея.Се нейното да е .Все пак аз ще ги носа на мен трябва да ми харесват ама тя.... не не и не . :?
ми никога не ми е казвала че не може попринцип тя се ми казва вземи си на токче но тъй като съм си достатъчно висока не хода много но токчета .. иначе много пъти си харесвам некои и викам на майка ми искам такива и тя с токче ? 8-) и аз да бе ти луда ли си :D иначе майка ми няма нищо против и аз съм на 14 ..
preichetoy
11-09-2008, 23:39
Ти-си-тъ-па! ;)
Не прави кавга с майка си ,заради едни обувки.И с мойта имаме мнооого различни вкусове относно обувките ,които трябва да си взимам.Ние пък се карахме ,защото тя каза вчера - тези ботуши взимаш ,хубави са ,а аз не ги исках ,защото бяха с токче ,а аз съм висока =))) Но все пак не съм се карала с нея.
де уе да
и да й позволя да купи някви лапатари дет никога няма да ги обуя вместо да си харесам нещо ЗА МЕН не за нея... :? :x
да уе да
и да й позволя да купи някви лапатари дет никога няма да ги обуя вместо да си харесам нещо ЗА МЕН не за нея... :? :x
verdjitO
11-13-2008, 14:42
Ми кфот си харесам тя вика че е циганско или кичозно, за тфа обичам да пазара с баща си .. :grin: