PDA

View Full Version : Въпроси?????

angelcheeee_93
10-10-2008, 17:45
:)

_InSaNe_
10-10-2008, 17:51
бас държа че не си на повече от 12... :? седни и се пообразовай малко и после ше видиш че е нямало никфа нужда да ги задаваш тия въпроси... :)

VhD
10-10-2008, 17:52
няма как да се забременее ако няма секс.. :? сперматозоида няма как да направи задно салто и някакси през дрехите да мине.. :razz: :razz: :lol: #-o прочети има мноого подобни теми които ще ти помогнат... :?

angelcheeee_93
10-10-2008, 18:01
не ,хора съвсем сериозно ви питам,независимо как ви звучи,просто ми отговорете ,не се ебавам :(

MusicIsTheKey
10-10-2008, 18:15
Мислих, че нищо не може да ме изненада в раздел "секс", но явно съм грешала. За пореден път питам - как може да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура? Подобни неща се учат в училище, а отделно има хиляди книги, статии и филми от които може да се научи това-онова.

.: Обща сексуална култура :.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=129857

Да обогатим сексуалната си култура
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430

Прегледай тези теми.

marjesa
10-10-2008, 18:15
Почни да влизаш в часовете по Биология.

Rebirthing
10-10-2008, 18:17
Може да се забременне само ако спермата (или предеякулационната течност, но тогава вероятноста е мнооого малка) попадне в влагалището на момичето.

xXxScreamxXx
10-10-2008, 18:20
1.Може ли да се забременее през дрехите? да
2.Колко секунди г/д живеят сперматозоидите в кислородна среда?2
3.Ако едно момче се изпразни навън и като си го пребере пак в гащите и половият член пусне капчици сперма и после момчето да се трие в момичето там долу ,но момичето да е облечено,възможно ли е да се забременее?мн ясно ...да ;)
4.Само чрез проникване на половия член във влагалището ли може да се забременее ? неееее
5.На какво може да се дължи 8 дена закъснение на месечния цикъл,при условие че не се прави секс???? на бременност ;)

надявам се да съм била полезна :) :)

ПП .. :lol:

LipSoFAnAnGel
10-10-2008, 18:24
:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Ако съдя по ника ти трябва да си на 15..Не си малка учила си в 8 клас биология как може такива безсмислени въпроси незнам излагаш се и Не не може да се забременее през дрехите :lol: :razz:

DevilWish
10-10-2008, 18:32
Може да се забременне само ако спермата (или предеякулационната течност, но тогава вероятноста е мнооого малка) попадне в влагалището на момичето.
Е един-два поста по темата видях.Вие много критикувате.Еми помогнете щом пита.
А по последният ти въпрос за цикъла - > я от простуда ,я от смяна на климата. . много неща може ;)
ПС - Ако не ти е регулиран даже някой път пропуска цял месец ;)

Ev1l
10-10-2008, 18:34
Олеле... :neutral: :-o

angelcheeee_93
10-10-2008, 19:55
Мислих, че нищо не може да ме изненада в раздел "секс", но явно съм грешала. За пореден път питам - как може да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура? Подобни неща се учат в училище, а отделно има хиляди книги, статии и филми от които може да се научи това-онова.

.: Обща сексуална култура :.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=129857

Да обогатим сексуалната си култура
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430

Прегледай тези теми

Разгледах ги одавна,
и в крайна сметка никой ли няма да ми отговори на въпросите?
аз съм сигурна,че не съм единствената която не знае отговорите... :?

pampers
10-10-2008, 20:09
ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. :o или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява

angelcheeee_93
10-10-2008, 21:38
pampers
Мега фен

Местожителство: BourGaSs
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 11:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява

мн ти благодаря pampers :)

LovelyGirl
10-11-2008, 07:10
ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. :o или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява

Мхм

П.С.А ти не беше ли писала в раздел "любов",че не би правила секс преди брака,защото съм почти сигурна,че беше ти? :-o

Nadelina
10-11-2008, 07:56
Moje da se zabremenee edinstveno, ako pravite sex i toi svyrshi v teb. Vyprosite, koito si zadala sa napravo smeshni.

angelcheeee_93
10-11-2008, 09:55
pampers написа:
ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява

Мхм

П.С.А ти не беше ли писала в раздел "любов",че не би правила секс преди брака,защото съм почти сигурна,че беше ти?

Да аз съм,но ние не сме правили секс.това не е секс.просто питам

angelcheeee_93
10-11-2008, 10:08
Ако едно момче се изпразни навън и като си го пребере пак в гащите и половият член пусне капчици сперма и после момчето да се трие в момичето там долу ,но момичето да е облечено,възможно ли е да се забременее?

Относно този въпрос,нямах предвид че сме правили секс,а че момчето си е прайло чекияя...девствена съм.