Влез

View Full Version : Червенокосите момичета..

Sweet__Dream
10-11-2008, 10:45
Кажете какво мислите за тях като цяло.Прави ли ви впечатление такова момиче?И ако има червенокоси с какво поддържате цвета?Какво използвате-боя или къна?Стана ми интересно.. :)

Blab
10-11-2008, 10:58
Преди седмица си разтворих червена къна.
В последния момент я смених с черна.
Червеното задължава. И макар да съм сигурна, че ще ми отива ужасно много, засега не бих се престрашила. Не и преди да имам достатъчно пари, за да съобразя гардероба си с цвета на косата.
Относно впечатлението, зависи - на едни им отива, на други - не, пък и нюанси - бол. Харесвам рижави девойки и девойчовци:Д

ПП:Не знам дали е заради първия път, но черното доста бързо промени живота ми:Д

BeBsItO
10-11-2008, 11:00
:D Мн пъти съм се чудила...дали да не се каносам....но като избелеее ефекта е :& :& :& 8-)

iPurple
10-11-2008, 11:07
Не съм се боядисвала все още, но когато реша да се не мисля, че ще бъде точно в червено.. Вече не са толкова много хората с червени коси знам ли май вече не е модерно а и не на всеки отива.. мен лично не ми харесва много..

Jamalska
10-11-2008, 11:51
E aз нямам проблеми с гардероба...по-голямата част от него е в черно,зелено,жълто,сиво,каф яво...а за другите 2-3 сини,червени дрешки не ме ебе,нося си всичко.
Обаче пвоечето бои,които съм прбвала супер бързо им умира цвета...ярък е 2-3 измивания след боядисването само:(

BeYourSelf
10-11-2008, 12:19
aз съм била червена верно ,че е задължаващо но пък какво от това?само ,че не се престраших да опитам с боя ами 4 пъти се боядисвах с оцветел :) абе на мен си ми харесва и не ми пука дали е модерно и прочие :)

albb
10-11-2008, 12:28
Аз съм червенокоса и страшно много обичам косата си :-) Използвам къна.Като я видя толкова черевна,буйна,блестяща,мек и направо :smt007

Briseis
10-11-2008, 13:55
Дълго време бях червенокоска, но ми омръза и сега съм с неопределен свят на косата.
Готино.
Аз исках медено червено, но не ми отива :?

Boot
10-11-2008, 14:34
От година и половина - две съм червена и много много се харесвам. Вече не си намирам от моята боя и я смених с нова, която обаче пак много обичам. Най-прекрасния цвят е!

zloto
10-11-2008, 14:45
Супер як цвят. Винаги се заглеждам по хора с червени/ рижави коси по улиците и им завиждам :-D
И аз бях червена преди, но беше преди 4 години и почти не помня как изглеждах тогава. Само помня, че ми отиваше. Скоро мисля пак да си сложа червена къна.
Попринцип косата ми има съвсем лек червеникав оттенък, но си личи само на слънце.

Sweet__Dream
10-11-2008, 15:17
Аз съм червенокоса и страшно много обичам косата си :-) Използвам къна.Като я видя толкова черевна,буйна,блестяща,мек и направо :smt007

А каква къна ползваш? :) Повечето стават оранжеви..

cHooOpiHka___
10-11-2008, 15:25
mi ne m1 kefaT ... v1preki 4e mama e 4ervena... xaxax

voodoodoll1
10-11-2008, 17:55
Аз също съм червенокоса.Първо използвах кана,но вече няколко месеца се правя с боя :)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-11-2008, 18:05
Наистина е мн як цвят:)) Обаче задължава наистина :-D Трябват подходящи дрехи, да се боядисваш всяка седмица... и накрая да си изгориш косата :-D Била съм червена, но мн кратко.. Сега пак обмислям тая идея, но ше изчакам малко да ми порастне косата и да видя дали ще се справя със задължението да я боядисвам често и да я изгоря.... :-#

ValzZi
10-11-2008, 18:40
за пръв път се боядисах тва лято и то червено!! много ми хареса но чак след 2-3 дена като й свикнах!! червена ще съм и тази зима а лятото-ще пробвам руса!! :grin: обичам да експерементирам с косата си сега е я направя тъмно много тъмно кафява но не черна с един тъмно син кучир от зад!! :grin: харесвам много хора с червена коса!! супер е!
ползвам боята на гарниер новата с екстракта от маслина,.,.прави косата мека и гладка! Наистина!

albb
10-11-2008, 21:24

купувам си я от аптеки Ремедиум.Индийска е с жена отпред,вътре са 6 прахчета за цялата опаковка!Едното прахче струва към 0,60 лв

Wrathchild
10-11-2008, 21:26
Преди 2 години бях червенокоса. Боядисвах се и определено се харесвах много. Но реших да се върна към кестенявото.

chocoleptic
10-11-2008, 21:36
Супер готино е.
Но не на всеки му отива.

zvezdichkaaa
10-12-2008, 07:08
Ооо обожавам хора с рижи коси и червени също,но рижитее...... :smt007

Pedigree
10-12-2008, 07:18
Мм, супер много се кефя на мацки с червени коси, ама онова.. огненото червено, направо... :smt050

Sweet__Dream
10-12-2008, 09:24

купувам си я от аптеки Ремедиум.Индийска е с жена отпред,вътре са 6 прахчета за цялата опаковка!Едното прахче струва към 0,60 лв

Аптеките ли се казват Ремедиум?И какъв става цвета? :)

Pooky
10-12-2008, 12:09
Охх много е красиво тва за мен е най якия цвят за коса!Не на секи му отива де..

therichbitch
10-13-2008, 18:11
super qko e da si 4erven az li4no minalata godina se boqdisah za 1 put i sede6e mn gotino,ama posle kato q boqdisa6 06te nqkolko puti i ve4e se naplustqva i posle se otmiva malko i ponqkoga sedi kato premita(i govora za boq-palette) koqto e mn silna,predstavi si zna4i s dr kvo stava, a i ne si kupuvai ot bg boi ako 6e se boqdisva6 6toto v4era se namacah s edna iiiii stana po kum lilavoto i sa trqbva da si q boqdisvam pak
P.S.kolkoto i 4ervenoto da e nai atraktivnoto ot vsi4ki cvetove i da sedi mn qko,po-dobre ne se boqdisvai s boq,6toto adsko mn vredi na kosata puk i mladi momi4eta sme vse pak,lekiqt nuans na kosata nqma koi znae kakvo zna4enie.. :D :D :D

bug1965
10-13-2008, 18:14
moje li da pusne6 edno pic4e iskam da te vidq ... (ako moje est ko iska6 i napr na skype bug1965) ...

bug1965
10-13-2008, 18:16
Taq godina mn hora mi kaaha da se boqdisam v 4erveno i naitina bqh na kosam da go napraavq no se vazf=darjah ne sam sigurna na ko 6e prili4am 8-) 8-) 8-)

Omen
10-13-2008, 20:18
abe dali edno ot oniq 6ampoan4eta ocvetiteli(4erveno razbira se ) 6te hvane na mn t1mno kafqva kosa ?

BrokenInnocence
10-13-2008, 20:24
Била съм червена, добре ми стои, но моят цвят е черното... макар, че все още то като поизсветлее, червеното почва да личи отдолу.

AutumnTears
10-14-2008, 10:14
az haresvam hora samo s estestveni 4erveni/rijavi kosi i sini ili zeleni o4i
ina4e tova 4erveno koeto se polu4ava ot boite za kosa nqma ni6to ob6to s krasotata na estestvenoto 4erveno
no deistvitelno ima hora na koito im otiva

Sigrina
10-14-2008, 11:57
На мен естественият цвят на косата ми е рус. Тъмно рус. И скоро (преди около 3-4 месеца) си направих 4-5 малки червени кичура. Стана много готино, макар да звучи странно. :)
Но е светло червено такова, почти медно, въпреки че се боядисах с най-тъмното възможно, понеже ми е светла косата... и така :)
Понеже очите ми са зелени стои много яко :)
На слънце отива и към рижаво...
Абе мен много ме радва :)

HardcoreSyndrome
10-14-2008, 12:13
Много харесвам момичета с червена коса. Имах баба на която естествения цвят на косата беше тъмно червен. И много я харесвах :) и до ден днешен като видя момиче с такава коса, се радвам :) (ако е добре поддържана естествено)

Pliok0019
10-14-2008, 12:15
Била съм с червена коса. Супер яко е. Сега пак съм се запалила, та като дойде време да се боядисвам пак с русо, ще сложа червено, но на оцветител. После пак русо, понеже и то ме кефи... :D

Bianca
10-14-2008, 12:32
Една приятелка скоро се боядиса в червено. Страхотно е. 8-)

Miss_Pitt
10-14-2008, 16:06
Бях с червена коса в един период,с боя се правих, мразя кани и всякви глупости,но бързо ми омръзна и се боядисах черна, но все още имам червен оттенък. Попринцип е много яко, червеното прави впечатление, но не отива на всеки

`SunFlower`
10-15-2008, 06:55
супер як цвят е...аз 6м г/д бях червена....с мнооого дълга,яко оформена,ярко червена коса :Д нямаше някой който да не ме харесваше...и определено много ме заглеждаха...изглеждаше някак си перверзно или закачливо :Д ддз :Д ама е ад за поддръжка...попринцип съм руса.... и познайте като израсне малко какъв ад е...иначе се боядисвах с уж по-безвредни бои...ама не е хава работа

DisciplineAndOrder
10-15-2008, 08:39
красиво е.

са мнооого искам да се боядисам,ама тъмно червена.

да чуя тати кво ше каже :lol:

albb
10-15-2008, 20:35

Аптеките ли се казват Ремедиум?И какъв става цвета? :)
да,аптеките се казват Ремедиум,а при мен цвета отначало е тъмно червен :smt007 ,сега месец по-късно е медно червен!

SunShinePearl
10-15-2008, 21:40
хора днес се напраих тъмно червен или нз по точно махагон квото и да е тва и мн ме радва :grin: :grin: :grin: :grin:

snejana67
10-16-2008, 17:11
:grin: и аз сум с червена коса много е готина :grin:

SiegHeil
10-16-2008, 18:16
Нема по яко от червена коса ^^ 8-)

BurningDesire
10-16-2008, 19:57
За да не пускам нова тема - и аз съм с червена коса и искам да попитам мадамите от форума, които казаха, че са червенокоси как си поддържат цвета. Моят пада доста бързо и на около месец - най-много 40 дни си боядисвам отново цялата коса. Вие само корените ли боядисвате? Каква боя/къна ползвате и колко време ви издържа цвета? А какви други продукти за запазване на цвета ползвате?

Boot
10-16-2008, 20:35
Ми аз всеки месец си боядисвам цялата коса, щото иначе става оранжева. До сега не съм намерила боя, която да си остава с първоначалния цвят в краищата например.

Ползвам Palette colour XXL за кичури, червено-лилава.

albb
10-17-2008, 17:38
За да не пускам нова тема - и аз съм с червена коса и искам да попитам мадамите от форума, които казаха, че са червенокоси как си поддържат цвета. Моят пада доста бързо и на около месец - най-много 40 дни си боядисвам отново цялата коса. Вие само корените ли боядисвате? Каква боя/къна ползвате и колко време ви издържа цвета? А какви други продукти за запазване на цвета ползвате?
мила,аз се къносвам и косата ми е червена около 3 седмици,а след това вече не е толкова ярка,но има един много красив оттенък и сега е медна на цвят :) за име на къната не мога да ги кажа,защото си я купувам от аптеката и не обръщам много внимание как се казва,но те са на прахчета по 6 в кутията и струва около 4 лв.Къносвам се на 3 месеца горе-долу

YourFavoriteDrug
10-18-2008, 05:41
оо мн се кефя на хора с рижави косици 8-)
исках и аз да се направя нещо подобно на рижаво,ма нз дали ше ми отива.. :-o
и сега съм с цвят кестен :D ама поне има некаф червен отенък 8-)
ужас,искам рижавоо O:)

FL1rT
10-18-2008, 06:02
Червеното ми е любимия цвят за коса ;) ... момиче с такава коса винаги ми прави силно впечатление : )

Peteto633
10-18-2008, 12:05
mene puk ne me kefqt 4ervenite kosi...

BurningDesire
10-18-2008, 12:18
мила,аз се къносвам и косата ми е червена около 3 седмици,а след това вече не е толкова ярка,но има един много красив оттенък и сега е медна на цвят :)
Ако не е нахално, ще погледнеш ли да ми кажеш как се казва къната? Чудя се дали да не пробвам... А подхранва ли ти косата?

albb
10-18-2008, 14:47
мила,аз се къносвам и косата ми е червена около 3 седмици,а след това вече не е толкова ярка,но има един много красив оттенък и сега е медна на цвят :)
Ако не е нахално, ще погледнеш ли да ми кажеш как се казва къната? Чудя се дали да не пробвам... А подхранва ли ти косата?
За името изобщо не мога да се сетя :oops: много извинявай,но ако кажеш ,че търсиш индийска къна ще ти дадат тази,която ползвам аз( с жена отпред).А за подхранването -определено косата ми стана по-красива,мека,блестяща и си личеше,че е по-подхранена от къната :wink:

BurningDesire
10-18-2008, 18:53
За името изобщо не мога да се сетя :oops: много извинявай,но ако кажеш ,че търсиш индийска къна ще ти дадат тази,която ползвам аз( с жена отпред).А за подхранването -определено косата ми стана по-красива,мека,блестяща и си личеше,че е по-подхранена от къната :wink:
10x, май ще опитам.

Jamalska
10-18-2008, 19:51
Има поне 2 вида къна и 2те с женска с точка на челото отпред.Едната е Хербал,другата е Ийгъл,а май има и 3та.От едната ми се къса косата и се скубя,другата е много хубава.Мисля,че Хербал беше хубавата.

CwalkIn
10-18-2008, 21:45
Кажете какво мислите за тях като цяло.Прави ли ви впечатление такова момиче?
Според мен няма кой знае какво значение цвета на косата..
Например.. във моя клас има 3 момичета със черни коси .
Едната е красива , умна , лъчезарна със хубаво тяло и тн и я харесвам изцяло .
Другите пък нямат някой от тия качества -> не ми правят впечатление :-ь .
Та.. за мен косата няма значение :)

albb
10-31-2008, 19:00
така намерих името на къната :D казва се AFTAB

korkuluruya
03-03-2009, 14:41
ave vie ludi li ste drehi spored kosata :razz: ako posle si kupuva6 ne6to da ama da si smenq6 garderoba za tfa :? 8-) osven tfa 4ervena kosa trqva zadaljitelno da se boedisva na 3 mieneta na kosata 6toto posle prili4a na smesica na piknq i povra6tano a pove4eto momi4eta go praqt na okolo 2 mesec ai kato gi vida s teq kosi :lol: :-D :razz: e...hti pomqrkite :razz:

DimovB
03-03-2009, 14:46
Дразнят ме рижляци..

kuklichka_bg
03-03-2009, 15:54
една от моя клас се прави с къна-ми то се едно някой и й се изходил на главата

Balooon
03-03-2009, 16:10
мен ме радват червенчовците :D ако всичко е съобразено ест :Д

111111111
03-03-2009, 16:28
И аз съм била с червена коса, но беше преди около година и нещо. Тогава се харесвах, но сега като си видя стари снимки се отвращавам от себе си с червена коса. Иначе много харесвам момичета с червени коси,но много малко им отива този цвят :)

zvezdichkaaa
03-03-2009, 16:36
Мен ме кефят много особено рижите коси и червените също,обаче не на всеки ходи...

addicted2y0u
03-03-2009, 16:53
Имам една съученичка естествено морковено :lol: и няма лунички!! :) лично на мен много ми харесва .. и най - важното е че винаги се отличава от тълпата с тая коса...тя ни е като талисман :-) :D

marin4itu
03-03-2009, 20:51
Моят цвят е вишнево червен. Като се поизмие малко ми избива гранатовото червено, с което се боядисвах преди и става някакво шаренко, но не е фрапиращо :grin: