Влез

View Full Version : Наще не са съгласни да спя сама...

SunShinePearl
10-11-2008, 21:15
оф наще вече ме издразниха тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!значи баща ми заминава замалко в Несебър и нали майка ще кара нощна смяна във вторник и ми вика ще спиш у сестра си :x и аз и викам от години не съм стояла сама в нас, била съм мн по малка и са ме оставяли сега къв им е проблема!!!!!!!!!??????питам майка ''кажи ми защо да не съм сама,като ми дадеш разумно обяснение тогава ще се съглася"и тя''ми така''' :x :x :x :x :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x и викам на кака айде де убедете ги и бати Иво(мъжа и) точно сега акто си по голяма ще направиш нещо нали те познавам :x и баща ми почна да ми вика като излезнах в коридора''аз ти казах нещо ще спиш у сестра си!!!!''и аз''няма пък!!!дай ми причина закво да не съм сама'' той-''така,апък ще вземеш да направиш някъв купон!!!!!!!!'' аз-'' :shock: ти луд ли си после ще тря да чистя,апък и вторник ти чуваш ли се???'' след мн цупене,мн се ядосах чак неможех да ги гледам и излизам от стаята и баща ми''разбрахме се нали?'' и аз''не се разбрахме'' :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x направооооо :-x :-x :-x :-x :-x :-x иде ми......как да ги убедя бе хора???????
само да кажа никога не съм прайла купон в нас от къде му дойде тва нз :o :o :o :o :o и никога като съм била сама не съм праила глупости,айде моля ви дайте някъв съвет...

b00m
10-11-2008, 21:29
ще ти го кажа направо :
страх ги е да не се изчукаш и мисля , че няма да можеш да ги обедиш в противното.....

DeviL_AsS
10-11-2008, 21:30
Добре де,кво толкоз ти пречи една вечер да прекараш при сестра ти?

SunShinePearl
10-11-2008, 21:33
ми аз почти всяка седмица спя по 1 вечер у тях апък МАМКА МУ от 2 години не съм стояла сама в нас цяла вечер толкова си ми е яко :grin: цяла къща и си правя квото искам :grin: ,апък за чукането не съм им давала никакви поводи да си го мислят,и хем да им покажа че могат да ми вярват и т.н сещате се

ThePowerOfLove
10-11-2008, 21:50
еми ясно е,че се притесняват да не стане някоя лудница докато ги няма. Не знам как можеш да ги убедиш в обратното :( Явно не ти имат много доверие.. Пак им обясни,че нищо няма да правиш и просто ще си стойш у вас и т.н.

SunShinePearl
10-11-2008, 21:53
хора говорих ли говорих....ефекта е нулев!!!попринцип рядко пускам теми само когато тотално се отчая,е сега съм отчаяна и ядосана :? :-x

b00m
10-11-2008, 21:57
ми аз почти всяка седмица спя по 1 вечер у тях апък МАМКА МУ от 2 години не съм стояла сама в нас цяла вечер толкова си ми е яко :grin: цяла къща и си правя квото искам :grin: ,апък за чукането не съм им давала никакви поводи да си го мислят,и хем да им покажа че могат да ми вярват и т.н сещате се

те точно заради тва се притесняват 8-) ... ако си имаш гадже и те знаят ...

SunShinePearl
10-11-2008, 22:01
ми нямам си гадже апък и да имам те няма да знаят не им и трябва,само да мрънкат... :?

DeCuTo0
10-11-2008, 22:07
еми спи си в сестра ти голяма работа 8)

Seducti0n
10-11-2008, 22:11
Кажи им, примерно че ще викнеш най-добрата си приятелка, ще си направите нещо за хапване, ще гледате филмче и т.н.
До преди около половин година и аз не можех да убедя наще да ме оставят за през уикенда сама, но като попораснах малко осъзнаха, че не е нещо кой знае какво(:Пък и така се чувствам пораснала от части, самостоятелна,макар за кратко и ми е едно леко на душата.

П.С-Наще не искат да знаят какво правя когато тях ги няма. 8-)

П.С2-Авторке, на колко си? :-o

p1nk_girl4e
10-11-2008, 22:21
Еми ето някой предположения и предложения от моя страна:
1. Ваще гледат много филми или някой им е налял нещо в главите.
2. Знам,че звучи тъпо ма може къщата да им трябва на тях и ти не си желана в това начинаие :D
3. Твърде загрижени са ,ако не искаш скандали по-добре отиди да спиш при сестра ти за 1 вечер нищо няма да ти стане :)

SunShinePearl
10-11-2008, 22:21
ох ами вече одавна пробвах с най-добрата ми фр какво стана пак нулеф ефект :x на 14 съм и междудругото описа точно кво чувставам като съм сама у нас :)хах и наще неискат да зн само да е оправено всичко :D

Seducti0n
10-11-2008, 22:31
Не се сърди, но си малко още...
И наще искат да им е подредено
аз обожавам да си остана сама вкъщи, да си направя чайче с мед, да си пусна хубава музика и да мързелувам мечтаейки(:

SunShinePearl
10-11-2008, 22:37
ем и аз тва искам ама.... :( дразня се само от факта че съм стояла сама у нас на 10-11

remember_me
10-11-2008, 22:38
oy ne6to poznato. zatva nqmam tarpenie da stana na 18 i da se mahna ot tqh :D znam kakav kef si e da si sam v ka6ti. no pri mene ima 4ovek za koito trqbva nqkoi da se griji i ponqkoga az ostavam v ka6ti. no rqdko za sajalenie. a pak i az gi praq glypostite nqma na4in :-D posledniqt pat kato bqh sama hodih v pld i estestveno na6te ni6to ne zapodozrqha. a i ..tva si e tipi4no za tqh. ne gi interesyvam tolkova mn ne govorqt s mene i az s tqh samo znaqt yltimatomi da mi slagat.

s3xy
10-11-2008, 23:31
:D при мен е точно обратното, живея само с мама в България, нямам НИКАКВИ роднини в Сф ии тя е стюардеса... :grin: по цяла нощ съм сама горедолу 2-3 вечери на седмица ама ми е вече тотално тъпо щото от както се помня съм все сама в нас :D тъй че и това омръзва
ии аз съм на 14 :]

gryyym
10-12-2008, 00:57
...

LadyDy
10-12-2008, 06:35
Ужас..........

Това вече... Но от друга страна може да ги е страх да спиш сама. Не се ядосвай!

MostHated
10-12-2008, 06:36
уффф.. идвай у нас ТОВА Е!

xXxScreamxXx
10-12-2008, 06:37
Еее хуу де ..
ся само се ядосваш
и пак няма да постигнеш твоето :?
Спи у сестра ти и тфа да е :D

Oposum
10-12-2008, 10:33
ми нямам си гадже апък и да имам те няма да знаят не им и трябва,само да мрънкат... :?

Е как да ти имат доверие? Сигурен съм че и други неща им спестяваш... . Родителското лице не е тъпо, въпреки че се прави на такова.

SunShinePearl
10-12-2008, 12:23
хах мн ясно че тря някои неща да им спестявам аз ако всичко им казвах щях да съм под арест в нас до 18 :-D и мерси че ми даде тоя съвет :wink: не се бях замисляла

LadyDy
10-12-2008, 12:34
Спи у сестра ти и мир да е. ;)

soul1199
10-12-2008, 12:35
otidi pri sestra si,kvo tolkova,vai samo,kak iskam i az da gi razkaram prosto mn ma tvarqt naposleduk,i sq si zehme o6e edin apartament za baa mi :razz: i az mislq se izmestq pri neq,pone 6e mi gotvi :razz: i 6e mi e po-lesno da izlizam i t.n

sssladuranka
10-16-2008, 16:15
ЗАБОГА НА 14 СИ МНОО ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ :shock: :shock: :shock: