- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наще не са съгласни да спя сама...
оф наще вече ме издразниха тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!значи баща ми заминава замалко в Несебър и нали майка ще кара нощна смяна във вторник и ми вика ще спиш у сестра сии аз и викам от години не съм стояла сама в нас, била съм мн по малка и са ме оставяли сега къв им е проблема!!!!!!!!!??????питам майка ''кажи ми защо да не съм сама,като ми дадеш разумно обяснение тогава ще се съглася"и тя''ми така'''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и викам на кака айде де убедете ги и бати Иво(мъжа и) точно сега акто си по голяма ще направиш нещо нали те познавам
и баща ми почна да ми вика като излезнах в коридора''аз ти казах нещо ще спиш у сестра си!!!!''и аз''няма пък!!!дай ми причина закво да не съм сама'' той-''така,апък ще вземеш да направиш някъв купон!!!!!!!!'' аз-''
ти луд ли си после ще тря да чистя,апък и вторник ти чуваш ли се???'' след мн цупене,мн се ядосах чак неможех да ги гледам и излизам от стаята и баща ми''разбрахме се нали?'' и аз''не се разбрахме''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иде ми......как да ги убедя бе хора???????
само да кажа никога не съм прайла купон в нас от къде му дойде тва нз![]()
![]()
![]()
![]()
и никога като съм била сама не съм праила глупости,айде моля ви дайте някъв съвет...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....