Влез

View Full Version : Искам да си сменя прическата...

n0va_s1m_tYk
10-12-2008, 10:16
Искам да направя малко промяна с прическата си.. Да я попроменя и да си сменя цвета, но не мога да преценя, какво да направя точно... На фризьори не искам да се доверявам.. Знам ли...
Ако някой има желание да ми помогне да измисля нещо, да пише - ще дам снимки :) :-o

Nadelina
10-12-2008, 10:20
Dai kato za nachalo snimki i shte izmislim neshto. :)

MimEnCeTo0o
10-12-2008, 10:22
дай снимки и може да ти предложим нещо :P

LadyDy
10-12-2008, 10:33
И мен нещо ме е прихванало това и искам някаква промяна.
А ти защо не искаш да се доверяваш на професионалистите? :)

n0va_s1m_tYk
10-12-2008, 10:40
И мен нещо ме е прихванало това и искам някаква промяна.
А ти защо не искаш да се доверяваш на професионалистите? :)
Защото не съм доволна, от това което са ми предлагали :D :D

vilinanova
10-12-2008, 11:19
И аз така исках промяна и си скасих доста косата и много си я харесвам, но защо не се дадеш на някои специалист, може да не си нацелила точния човек, аз съм много доволна от фризиорката си :grin:

n0va_s1m_tYk
10-12-2008, 11:33
И аз искам къса коса, но не мисля, че ще ми ходи :(

MaLty
10-12-2008, 11:33
снимка?

varnen4e
10-12-2008, 11:36
И аз по принцип не търпя еднообразието, но сега съм си наумила да я пусна, защото отдавна не съм била с дълга коса. За сега я пускам, пък ще видим какво ще стане.

Mariolcheto
10-12-2008, 11:36
снимка?
Да,наистина чакаме за снимка... :o

Nadelina
10-12-2008, 11:46
Interesnoto e tova, che uj iskash promqna na kosata ti, a pyk ne iskash da hodish na frizior, koi po-dobre shte te postrije ot profesionalista? Za boqdisvane na kosata pak stava vkyshti, ama ako e na cqlata kosa, ako si napravish kichuri u doma pak nqma da stanat hubavi, osven ako ne si svryh nadareni ryce i mojesh vsichko sama.

n0va_s1m_tYk
10-12-2008, 11:54
Interesnoto e tova, che uj iskash promqna na kosata ti, a pyk ne iskash da hodish na frizior, koi po-dobre shte te postrije ot profesionalista? Za boqdisvane na kosata pak stava vkyshti, ama ako e na cqlata kosa, ako si napravish kichuri u doma pak nqma da stanat hubavi, osven ako ne si svryh nadareni ryce i mojesh vsichko sama.
Не, не си ме разбрала правилно. Няма да се постригвам и боядисвам сама :D :D ест, това ще го свърши фризьор.. Искам като ида да знам товно какво искам и само да ме направи. За това искам съвет от вас - какво ще ми е добре.. :)

tItEufFf
10-12-2008, 11:59
Май всички искаме нещо ново .. 8-)
Можеш да си направиш бретон или ако имаш да го пуснеш .. да си скъсиш косата, да я направиш на пластове... а какъв цвят ти е косата? Щото ако е тъмна, кичури едва ли ще вървят. Поне аз съм виждала малко сполучливи комбинации на тъмна коса и светли кичури ..

Пф, аз пък се чудя дали да не си направя прав бретон или да си пусна бретона. Сега съм с крив .. Тук е малко влажно и си мисля, че ще се начупва ако съм с прав. Сегашният ми се начупва малко, но не седи грозно. Обаче ако е прав и се начупва, едва ли гледката ще е хубава ..

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-12-2008, 12:00
Подкъси я, промени цвета, накъдри, ако е права, изправи, ако е къдрава.. направи си нещо шантаво.. Избери шантав цвят, направи си "пълна промяна" :D Потърси някви прически в google, сиг съм, че има много.. Мен ся ме мързи да търся.. :D Но аз съм "за" промените, така че те съветвам да действаш и да не се притесняваш. (:

Nadelina
10-12-2008, 12:05
Skysi si kosata i q napravi na etaji. Napravi si filiran breton. Ako ti se riskuva, napravi si i kichuri, shte se osveji mnogo cveta na kosata ti i ti samata shte izglejdash razlichno.

n0va_s1m_tYk
10-12-2008, 12:22
Skysi si kosata i q napravi na etaji. Napravi si filiran breton. Ako ti se riskuva, napravi si i kichuri, shte se osveji mnogo cveta na kosata ti i ti samata shte izglejdash razlichno.
Мислила съм за кичури, но не знам.. Както казаха по- нагоре на тъмна коса не е мн сигурно дали ще седят добре [[;
Благодаря
:)