View Full Version : Много гаден прблем :(
amadeuskb
10-12-2008, 14:17
Няма да пиша много ,защото ме марзи.Така запознах се с едно момиче преди околко 4 дни илизахме на кафе всичко точно.Тъко щях да я питам "ко праим " смисъл да тръгваме.И тя се събра с бившият и.Сега всеки ден си пишеме СМС-и и говориме по тела по 10-20 мин.Аз вчера пих повече ,защото бях на РД и и писах смс да не ме занимава изобщо с нищо.Днес ми звънна и да ме пита дали съм го мислим , а аз казах не ,защото мн ме кефи.Момичето е страшно ,но ми каза още когато илизахе ,че още обича бившият си.И сега нз какво да правя.Всеки ден се виждаме ,ако не се виждаме тя ми звани или пише СМС да ходиме на кафе или да се видиме.Вчера отидох да я видя за малко лафиме си и каза ,че не би зарязала за нищо бившият си.И сега нз какво да правя да и кажа ли да престане с СМС-ите при оложение ,че нищо няма да излезе.Айде плс помогнете.
angel000
10-12-2008, 14:21
Според мен само те използва , за да накара приятеля си да ревнува или за нещо друго незнам , но най - добре не се занимавай с нея . Още повече щом ти е казала ,че не би зарязала за нищо бившият си .
lady_starlight
10-12-2008, 14:42
Наистина не се занимавай,аз също имах подобния проблем :) просто се откажи от нея и продължавай напред,има толкова други момичета :)
All_alone
10-12-2008, 14:48
Пич,нямаш достойнство ли? :?
vilinanova
10-12-2008, 14:50
Сори, човек, ама те има само за приятел :? Не храни напразни надежди
eclipseee
10-12-2008, 18:21
Пич,нямаш достойнство ли? :?
Мхм?? :-o Ти си като една приятелка, която си остана само със смс-ите, кафетата и разигравките, но не и с това момче...
GabisiTa
10-12-2008, 18:43
Май те има повече за приятел, щом толкова обича бившия си... :?
sextazy_baby
10-12-2008, 18:55
Не се занимавай с нея,само те използва
samoubiika
10-12-2008, 19:14
Няма да пиша много ,защото ме марзи.Така запознах се с едно момиче преди околко 4 дни илизахме на кафе всичко точно.Тъко щях да я питам "ко праим " смисъл да тръгваме.И тя се събра с бившият и.Сега всеки ден си пишеме СМС-и и говориме по тела по 10-20 мин.Аз вчера пих повече ,защото бях на РД и и писах смс да не ме занимава изобщо с нищо.Днес ми звънна и да ме пита дали съм го мислим , а аз казах не ,защото мн ме кефи.Момичето е страшно ,но ми каза още когато илизахе ,че още обича бившият си.И сега нз какво да правя.Всеки ден се виждаме ,ако не се виждаме тя ми звани или пише СМС да ходиме на кафе или да се видиме.Вчера отидох да я видя за малко лафиме си и каза ,че не би зарязала за нищо бившият си.И сега нз какво да правя да и кажа ли да престане с СМС-ите при оложение ,че нищо няма да излезе.Айде плс помогнете.
Просто приеми,че ти си втория.Онзи,който и е под ръка,когато стане нещо с първия!Яка,Неяка...кфато и да е!Нима заслужаваш да те унижава така?Мен само мисълта,че има втора би ме убивала.Просто прекрати връзката си с нея!Тя няма да го зареже заради теб.Ако той я зареже,ще те търси,но тогава ти ще си с друга и няма да я зарежеш заради нея!
ThePowerOfLove
10-12-2008, 19:36
Доколкото разбрах тя обича бившия си, така че....