View Full Version : Защо живота е толкова шибан?
mimentseto93
10-12-2008, 18:45
Не мога да го разбера това...защо всичко най-лошо,което може да ми се случи - то се случва? най-добрата ми приятелка се премести в друг град и сега едва се виждаме :( влюбих се в едно момче,което е мн далеч от мен и се виждаме само ваканциите , но това връзка ли е? След като сестра ми замина за Италия нашите се държат ужасно с мен..сякаш аз съм виновна за всичко...викат ми без причина..майка ми ме обижда ..не мога да живея така.Писна ми от всичко и всички. Искам да изчезна някъде и никой да не знае къде съм..По цели дни и нощи рева до скъсване защото толкова ми е насъбрано отвътре... :cry: И на всичкото отгоре всичките ми приятели ме зарязват, вече не мога на никого да имам доверие,искам да го споделя с някого а дори няма на кого :-# всеки път си казвам "ще се оправят нещата",но вече и сама не си вярвам защото те се влошават!!! Не знам вече какво да правя с живота си ... споделям на вас защото вие сте последната ми надежда кажете ми какво да правя ... аз вече съвсем се отчаях :-k
sunshine00
10-12-2008, 18:59
ehooo,gore glavata :) posledna umira nadejdata,nali? ne gubi nadejda,ima nqkoi periodi,koito ti se struvat ve4ni,no vsu6tnost nakraq otminavat i idva vselata 4ast :grin: taka 4e samo po4akai za tozi hubav moment :)
sladurche90
10-12-2008, 19:05
Vseki si ima takiva momenti. Stegni se malko. Trqbva da se uspokoi6 misli pozitivno vij i hubava strana na ne6tata ;) usspeh4eta
zelenooko_kote
10-12-2008, 19:07
sled vseki truden moment vinagi idva hubav..samo imai tarpenie
Защо ли защото е направен от кал, а не от захар :)
gree_girl
10-12-2008, 20:05
Има моменти, когато ти се случват само отрицателни неща и те ти се струват безкрайни. Имаш чувството, че светът се руши под краката ти ... нещата които са ти се случили наистина са гадни, но просто трябва сама да ги преодолееш. Човек има приятели, но точно в тези моменти те не са около теб ... а това е още по-кофти. Ваще може би са изнервени около отсъствието на сестра ти и за това си го изкарват на теб. И мен ме обиждат, но просто свикнах с това и не им обръщам внимание. Стегни се, вземи се в ръце. Точно сега не е момента, когато да се самосъжаляваш и да откриваш само отрицателните неща в живота ... то има такива, а и без тях няма да е интересно, няма да има смисъл да живеем. Огледай се около теб и виж колко красив е света! Започни да се радваш на малките нещаа около теб ... намери си хоби, прави нещо което поглъща цялото ти внимание, за да си почиваш от реалността. Надявам се нещата да се оправят скоро! :-)
Скочи от някой мост.
:razz: :razz: :razz: :razz:
scoobydors
10-13-2008, 04:07
Живота е гаден! Защо ли.... ми за да ни е гадно :D
Намери си нови приятели,излизай повече,запознай се с нови хора....има начини ,стига да искаш ;)
zvQr_nO_s_ChAr
10-13-2008, 05:46
Гушшш ^^ кфо си се отчаяла.. Не се излагай ... Хора Хорааааа по тоя свят.. Ти си ревнала за приятели.. толкова са ти били приятели щом те зарязват.. намери си други ... излизай а-у и ще се оправиш .. ако ли не... тегли си ножа и нема ти е гадно вече :razz: :razz:
der_svetengel
10-13-2008, 09:47
dobre do6la v istinskiq jivot !
mickelangelo
10-13-2008, 10:08
горе главата .. и се стегни .. ние всички от форума сме до теб ;) имаш нас .. просто ще отмине .. при всички има възходи и падения ..
ПС : " Живота е като детска пелена, къс и наакан "
The_HappY_GiRl
10-13-2008, 12:51
такъв е живота -просто на никой не му е лесно.като четох какво си писала,все едно някои неща съм ги писала аз и знам,че в такива моменти думите не помагат особено много,но ще ти кажа две неща само:1.Замисли се -живота е кратък и ако се отчаяш,просто няма кога да го изживееш! :)
2.В тоя живот не може да имаш приятели(много),просто защото вече всеки гледа себе си.
айде горе главата :-) :)
MaLkaTa_LaDy
10-14-2008, 11:18
Ами не си казвай "Ще се оправят нещата...", а "Ще оправя нещата", защото те сами няма да се променят. Живота е такъв, какъвто сам си го направиш. Потърси грешките в себе си и ги поправи.
П.п. Хайде, не мисли така. Продължавай напред.
slun4ice_90
10-14-2008, 16:23
Скочи от някой мост. :-x Защо вместо да даваш твоето "експертно мнение",не се хвърлиш ти?????Тя е отчаяна,не осъзнаваш,че е зле и може да направи някоя глупост...?? :? Много си"велик"...и много хора ти се кефят....на ПРОСТОТИЯТА! :D Като не можеш да помогнеш-НЕ ПИШИ тъпи коменти!Щом до това стигна да се правиш на голямата работа тук,значи си адски зле.... :? 8) Лека вечер! П.С. Не си ми интересен! 8)
slun4ice_90
10-14-2008, 16:29
Не мога да го разбера това...защо всичко най-лошо,което може да ми се случи - то се случва? най-добрата ми приятелка се премести в друг град и сега едва се виждаме :( влюбих се в едно момче,което е мн далеч от мен и се виждаме само ваканциите , но това връзка ли е? След като сестра ми замина за Италия нашите се държат ужасно с мен..сякаш аз съм виновна за всичко...викат ми без причина..майка ми ме обижда ..не мога да живея така.Писна ми от всичко и всички. Искам да изчезна някъде и никой да не знае къде съм..По цели дни и нощи рева до скъсване защото толкова ми е насъбрано отвътре... :cry: И на всичкото отгоре всичките ми приятели ме зарязват, вече не мога на никого да имам доверие,искам да го споделя с някого а дори няма на кого :-# всеки път си казвам "ще се оправят нещата",но вече и сама не си вярвам защото те се влошават!!! Не знам вече какво да правя с живота си ... споделям на вас защото вие сте последната ми надежда кажете ми какво да правя ... аз вече съвсем се отчаях :-k Мила,не само на теб ти се случват неприятни неща...Животът ни поставя пред изпитания,които трябва да преодолеем.И аз сега минавам през един неособено хубав период от живота ми.Но, благодарение на малкото хора,на които мога да разчитам и са до мен в този момент съм по-силна...Няма смисъл толкова да се задълбаваме в проблемите...Просто,вярвай, е това,което се случва е за добро...Усмихвай се повече.Радвай се на това,че си жива и здрава това е най-важното в крайна сметка...Всичко друго са "бели ядове"...Лека вечер! :-)
All_alone
10-14-2008, 17:23
Когато нещата не ти харестват - промени ги,ако ти стиска ;) ..ако не ти стиска - те ще променят теб (най-вероятно към по-лошо.. :( )
УСПЕХ от мен!Бъде силна!Най-лесно е да кажеш НЕ МОГА...
Хора с какви проблеми има..деца без родители,болни от рак,от спин..
...абе..разочарования винаги ще има - научи се да ги преодоляваш! :)
И не забравяй да се усмихваш!Помага... :)
Скочи от някой мост.
+3845797939540435435089676836
Жена, бъди мъж!!! Дръж се!
.. DeViL mAy CrY ..
10-14-2008, 18:59
Миличка в жовота на всеки има лоши моменти.Това е единият от твойте.Ще се сблъскваш с много лоши неща в тоя суров живот.Може би на ваще им е мъчно за сестра ти и някак си сичко го изкарват върху теб,но те те обиучат.Поговори с тях за държанието им.Приятелите,щом са те зарязали в такъв момент значи не са ти приятели.Започни да общувап с нови хора,излизай с някой момичета от класа улицата блока ти или където и да е,само не се затваряй.Нека видет че ти си силна.И както казаха пред мен
Re5peC7 Жена, бъди мъж!!! Дръж се!
Заглавие: Защо живота е толкова шибан?
Отговор:Защото така...стига си се олаквала а се стегни и си направи живота НЕшибан!!
`SunFlower`
10-15-2008, 06:33
Не мога да го разбера това...защо всичко най-лошо,което може да ми се случи - то се случва? най-добрата ми приятелка се премести в друг град и сега едва се виждаме :( влюбих се в едно момче,което е мн далеч от мен и се виждаме само ваканциите , но това връзка ли е? След като сестра ми замина за Италия нашите се държат ужасно с мен..сякаш аз съм виновна за всичко...викат ми без причина..майка ми ме обижда ..не мога да живея така.Писна ми от всичко и всички. Искам да изчезна някъде и никой да не знае къде съм..По цели дни и нощи рева до скъсване защото толкова ми е насъбрано отвътре... :cry: И на всичкото отгоре всичките ми приятели ме зарязват, вече не мога на никого да имам доверие,искам да го споделя с някого а дори няма на кого :-# всеки път си казвам "ще се оправят нещата",но вече и сама не си вярвам защото те се влошават!!! Не знам вече какво да правя с живота си ... споделям на вас защото вие сте последната ми надежда кажете ми какво да правя ... аз вече съвсем се отчаях :-k
чувствам се по сходен начин....но при мен пък разбрах че абс всичките ми фрс (без един) са ми подляли хипер злобно вода преди известно време...много боли. осъзнах че съм влюбена в момче с което не мога да бъда и съм сама... (имам връзкаа,но тя не ми помага,нз дали я искам вече...) та зле съм и аз...плачех вчера...но виж,момиче, живота е кратък за да си съсипваме нервите от сега...слънцето все още пече..абстрахирай се от вашите или поговори с тях...ако пък не стане има центрове за анонимна помощ (детски психолози,помагат много...) успех!
soul1199
10-15-2008, 06:38
milata i az se 4yvstvam taka,e pri mene e mn razli4no,no napposleduk ne vurvi na dobre,ako iska6 mi pi6i na li4no da si se oplakvame dvete :)
Mr_Crowley
10-15-2008, 08:10
Ей, ти осъзнаваш ли колко си зле...защо живота е толкова шибан!!! Я се осъзнай бе, егоистична малка лигла, ти имаш ли представа, че по света има деца които не могат да се нахранят бе! Има родители, които се прибират вечер с празни ръце и сърцата им се късат като гледат пълните с очакване погледи на децата! Знаеш ли, че има деца, които не знаят какво е това майчина и бащина прегръдка, бе! Хора умират от болести, за които даже не си и предполагала, че съществуват! Всеки ден загиват във воини хора и тези хора са нечии деца, синове, майки и бащи!!! Замисляла ли си се, а!!!!А!!! Писнало ми е от такива егоисти, които си мислят, че само те са на тоя свят и техните проблеми са най-великите!!! Спрете да мислите само за вас, помислете и за света които ви заобикяла, защото ако го няма него - няма да ви има и вас!!! :-x :-x :-x
black_and_whate
10-15-2008, 08:45
бади оптимист..доказано е че колкото повече мислиш за лошите неща те се случват ;) ии препоръчвам ти филма "The Secret"
Miss_Pitt
10-15-2008, 13:00
Като почнете да се самосъжалявате от малки ми е много смешно.
Такъв е живота- за едни шибан, за други не, сега ти е гадно, утре ще ти е добре...
Много съм съгласна с Mr.Crowley!!!!!!!!!!! Има толкова много хора, на които животът им наистина е АД, а ние за някви глупости и в повечето случай съвсем битови неща правим бати проблемите.
Офф недей да упрекваш живота.Ти си .. на 15 ако наистина си 93 и не си видяла почти нищо от тоя както ти го наричаш шибан живот.Както другите казаха - всички си имат трудни моменти и трябва да си с главата нагоре !!
Priceless
10-15-2008, 14:52
Живота си е такъв какъвто ТИ си го направиш. Другите не са ти виновни ;) Още по-малко , че не виждам кво ти е шибаното на живота при положение , че има хора , които са в далеч по - лошо положение от твоето ;) Така че СПРИ ДА СЕ САМОСЪЖАЛЯВАШ и се стегни малко !
snejana67
10-15-2008, 16:11
:-o вгледай се в себе си-може би ти трябва да се промениш :-o
Ами щом всички те зарязват, значи има нещо в теб, което ги отблъсква. Не са те виновни... Замисли се и открий къде бъркаш.
mimentseto93
10-16-2008, 12:05
абе хора защо така ме нападате??? исках да си излея душата защото не издържам вече! в това положение съм от 2 ГОДИНИ!!! вярно е има и мн по нещастни от мен но аз не пиша че съм "най нещастната в целия свят" а просто споделям и моите проблеми и очаквам съвети от вас и получих доста, за което благодаря искренно, сега се събуди малка надежда в мен но едва ли ще е за дълго :(
Само глупаците се надяват, просто действай и прави нещо.Да не ти пука за нищо!
MiMcHeToOo
10-16-2008, 12:36
Много ясно, че ше се оправят нещата. Съмняваш ли се? Недей ;) !
хей,недей да правиш същата грешка като мен!! з се предадох и нищо не спечелих обаче ми отвориха очите и разбрах,че не трябва да се предаваш!! Независимо в какво състояние си!! Горе главата и да знаеш всиchко ще се оправи...и наистина както казват другите добре е да поговориш с майка си и баща си,завързвай нови приятелства и най-важното Не Се Предавай!! Успех!! :) :) :grin: