View Full Version : ABE XORA OSUZNAITE SE MALKO BE !
влизам във форума и чета ебати тъпизмите.......секи втори обяснява, че е ''heartbroken'' или че ''любовта на живота му'' не го обичКа и кфо ли не ?! аз съм на 15, както повечето тука, ама ддз..кфо е тва детско мислене от ваша страна.........на 15 години, а ги мъчат ебати ''дилемите''.....и изобщо за кфо споделяте някви ''лични'' неща с непознати :Х :smt064 ПОРАСНЕТЕ !
soul1199
10-13-2008, 08:26
dobre,i 6o da ne se izleqt dy6ata,v mesto da se izmu4vat ili da go taqt v sebe si,te prosto iskat suvet,kuv e problema,v momenta sme v takava vuzrast,4e vsi4ko ni e oburkano v glavata,az ne sum puskala nikvi temi tyk,no se staraq da pomogna,s kakvoto moga :)
еми и аз се опитвам да помагам, но понякога наистина попадам на мн странни неща.......................
По-добре да споделяш,вместо да събираш в себе си... + тва в някои случаи някой непознат може да ти даде много по обективен отговор!
Темата ти е тъпа :)
ПП: Всеки с проблемите си :-|
soul1199
10-13-2008, 08:46
еми и аз се опитвам да помагам, но понякога наистина попадам на мн странни неща.......................vij sega ima naistina nqkoi temi,koito napravo :? no,kakvo da se pravi,se pak tozi forym e suzdaden to4no da si kaje6 problema i t.n.,spox :)
acdcfenka
10-13-2008, 08:50
Намери се кой да ми го каже. Мерси ще се вслушам до следващият път. :D
sasha_90
10-13-2008, 09:14
влизам във форума и чета ебати тъпизмите.......секи втори обяснява, че е ''heartbroken'' или че ''любовта на живота му'' не го обичКа и кфо ли не ?! аз съм на 15, както повечето тука, ама ддз..кфо е тва детско мислене от ваша страна.........на 15 години, а ги мъчат ебати ''дилемите''.....и изобщо за кфо споделяте някви ''лични'' неща с непознати :Х :smt064 ПОРАСНЕТЕ !
Нали за това е форума?Вярно,че са много тези,които пишат по неразбираем начин.Заглавието на темата ти трябва да е на кирилица!
да ама често срещам теми от типа на..Как да я впечатля... Как да му се харесам...Какво да направя... добре де, тея неща са индивидуални, какъв е смисъла изобщо да се задават такива въпроси тук, като ние не познаваме хората?
"Как да я впечатля?"
"Със сините си очи"
"Зелени са"
"С ръста си"
"Нисък съм"
"С атлетичното тяло"
"Дебел съм"
"Чувство за хумор"
"Уча вицовете на Къци в момента, ше се опитам"
"С интелигентността си"
...
"Благодаря че ми помогна все пак"
"Няма проблеми..."
sladur4etyYy
10-13-2008, 09:49
вярно, че доста от ''потребителите'' яко се филмират- запознала се няква с някъв си , тръгнали след 2 дена ама после той я зарязал заради нейната 'бест френдкЪ' (която междувременно е курва и 'сърцеразбивачка') и сега тя е с разбито сърце , защото го 'обича' и 'би дала живота си за него' ама той я 'мрази' (по неизвестни причини) и разни подобни :D иначе няма нищо лошо да споделяш с непознати ама наистина неща, които са ти важни, а не разни лиготии като примера, който дадох
Wrathchild
10-13-2008, 09:53
А ти, авторке, накарай учителката ти по БЕЛ да те научи, че дума ПОРАСНЕТЕ няма. Има ПОРАСТНЕТЕ. Думата идва от 'растеж', т.е. има Т в нея. Ти казваш РАСТА, а не РАСА, нали?
А и нали се сещаш, че теми от рода на тази са супер масови вече? И никой няма да обърне внимание точно на твоята.
sladur4etyYy
10-13-2008, 09:56
А ти, авторке, накарай учителката ти по БЕЛ да те научи, че дума ПОРАСНЕТЕ няма. Има ПОРАСТНЕТЕ. Думата идва от 'растеж', т.е. има Т в нея. Ти казваш РАСТА, а не РАСА, нали?
А и нали се сещаш, че теми от рода на тази са супер масови вече? И никой няма да обърне внимание точно на твоята.
не е вярно, правилно го е написала авторката
evelinka1122
10-13-2008, 09:59
успокой страстите :)
mickelangelo
10-13-2008, 10:01
що не се ](*,) ..... ?
Всеки ще пише където иска и каквото иска .... а това къде си е негов проблем ... а това че не си виждал момиче което да ти харесва и да си готов да направиш всичко за нея ... си е твой проблем ..
аз съм на 17 .. и какво ? пак изпитвам същите чувства и то по силно ...
всеки има личен избор ... просто ... не давай на хората тон в живота ... ! ще те намразят много ... знам го от опит .. !
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samoubiika
10-13-2008, 15:18
dobre,i 6o da ne se izleqt dy6ata,v mesto da se izmu4vat ili da go taqt v sebe si,te prosto iskat suvet,kuv e problema,v momenta sme v takava vuzrast,4e vsi4ko ni e oburkano v glavata,az ne sum puskala nikvi temi tyk,no se staraq da pomogna,s kakvoto moga :)
И аз така.Тема направих само 1,на която отговорите бяха задоволителни.
Към автора: Ако не си забелязал сайта се казва "тийн проблем"...превеждам ти тийнейджърски проблеми."проблем" на литературен език означава също така и ВЪПРОС...тук хората с опит се борим да даваме адекватни отговори на хора без опит.споделяме опита си и може би след 100 години мъжете ще се променят и няма да разбиват сърца.жените няма да са такива курви и да изневеряват(не слагам всички под общ знаменател!има изключения и те си се знаят кои са!)!И само може би след 100 години няма да четеш такива теми.Белким доживееш до 100 и нещо ;)
Глупаво е да се правиш на интерес/на/ен...
Пораснете се пише с Т по средата ;) порасТнете.незнам дали ние трябва да 'пораснеме' или ти?!
И верно,че има некой много тъпи индивиди,дето питат "ако ми се изпразни в устата ше забременея ли" или "с презерватив има ли шанс да забременея" или "колко месеца след акта трябва да пия ескапел"...хора с бедна сексуална култура.отвори подфорума "СЕКС" и се възмущавай там,недей да ми тровиш живота и да ми скапваш настроението!
EarthShaker
10-13-2008, 15:45
и ти, авторе, са помисли за мн зрял... ама нищо не каза в крайна сметка 8-)
и ти, авторе, са помисли за мн зрял... ама нищо не каза в крайна сметка 8-)
а, точно..
и кво като си на 15, и аз? ама съм мизерна малка чувствителна хлапачка, а това че ти си далеч от тези филми не те прави по-зряла, по-хладнокръвна и т.н.
може всъщност ти да синедораслата, но да ти се струва че всички са се побъркали..
мда изобилстват тъпите теми, ама твоята нищо не променя..и също е малко изтъркана, и други хора са писали да не се занимаваме с любов, кво се вживяваме, а у...
ми на сърце не се заповядва, ако зависеше от мен аз щях да съм бучка лед и така щЕх си умра ^^ ама не съм и туй тоо...
Браво,много си умен.
Променяш ли нещо?
Не.
Остави ни да си спамим.
Bellatrix
10-13-2008, 16:41
Идеята на тоя форум е хората да си изливат тук всичко, което ги мъчи, особено, когато нямат на кого друг. Всеки има нужда поне да бъде изслушан и утешен. Аз съм съгласна, че много се вживяват прекалено ,но какво очакваш?! Това е-деца са всички и аз включително-на повечето им е първият досег с любовта. Не са изпитвали такива чувства досега и е нормално да се филмират. По-късно, като им минат през главите още малко такива проблеми и още партниори, ще претръпнат и ще спрът да приемат всичко за драмата на 21 век.
А ти не критикувай, особено,ако не си се влюбвала досега и не знаеш как е.
Abbie_Broken
10-13-2008, 17:06
Да, може би си права, но тебе тфа кфо те засяга?? Нали ни не си така?! Пфф.. леко безсмислено е тфа. :)
ImmortalForever
10-13-2008, 17:13
Осъзнали сме се!Благодарим че ни напомни!
Bellisima
10-13-2008, 18:07
Всъщност, мила, "пораснете" е правилният вариант. Идва от глагола рАсна (порасна), а не от растА. Това са два различни глагола. Обърни внимание на факта, че и ударенията падат на различни срички.
Някой друг има нужда от консултация с учителката по БЕЛ, не авторката... :)
Bellisima
10-13-2008, 18:08
Всъщност, мила, "пораснете" е правилният вариант. Идва от глагола рАсна (порасна), а не от растА. Това са два различни глагола. Обърни внимание на факта, че и ударенията падат на различни срички.
Някой друг има нужда от консултация с учителката по БЕЛ, не авторката... :)
А ти не критикувай, особено,ако не си се влюбвала досега и не знаеш как е.
ха-ха..........Е НЕ АЗ НЕ СЪМ ЧОВЕК, не знам кво е любов.. Просто за разлика от повечето тука от рано съм си дала сметка за някои неща и не седа по цял ден в някъв измислен сайт да се оплаквам . Тъпо е . Освен тва не се старая да съм оригинална с тая тема, просто днеска прочетох 10 почти еднакви теми, всичките еднакво безсмислени и отдолу ебаси коментарите . + тва, както казаха някои - всеки си има право на мнение, така че не ми казвайте дали да се възмущавам или не . :)
аааа и относно думичката ''ПОРАСНЕТЕ'' аре да не ми се обяснявате . уча в 1аег, така че едва ли точно вие сте хората, които могат да ми дават съвети за правопис ;)
krisenceto_pz
10-14-2008, 12:04
spored men ideqta e to4no tva 4e sa nepoznati,ne znae6 dali kato kaje6 na nqkoi "poznat" nqma da go doveri na dr i t.n.,a za razbitite sarca vseki si znae na 15 e trudno da se govori za mn po-slojni raboti. :-o
хаха ами защо ли сайта се казва teenproblem? Знаеш ли кой е най-срещания проблем на един тийн? Точно този от който се възмущаваш :) и след като в раздел на име Любов не можеш да споделиш за своите любовни вълнения в кой друг да е ?! Като не ти е интересно просто не чети :) А и как би звучала тема...имам си гадже..много съм инлоф! Веднага ще почнат оплюванията...форума е за проблеми на тийнчетата и както разбра това е "най-големия" и най-срещан проблем за тях. :) защото за първи път осещат нещата по по-раличен начин :) Успех пораснал ;)
П.С. Личните неща се споделят най-лесно с непознати, ако не си чувал ;)
kotenceto_bonbon
10-14-2008, 12:22
typa tema kat ne iska6 nedei 4eti ama po dobre da se spodeli s nepoznat otkolkoto da ti teji
поста преди мене ме подсети за нещо....ти като не би споделила с непознати нещо защо пишеш тая тема :) Съжалявам за рода в първия ми пост :) не видях, че си момиче