PDA

View Full Version : маска за косa как?

tttttt
10-13-2008, 08:37
здр :) до сега никога не съм ползвала маска за коса и не ми е мн ясно как става нанасянето. и има ли разлика между втриване и нанасяне? имам една маска на schwarzkopf и на нея пише че трябва да се втрие в косата,което значи че трябва да я нанеса само в корените нали? а на другата маска на fructis пише само да се нанесе на подсушена коса,което значи че трябва да я нанеса на цялата коса или пак само в корените?

BlueCat
10-13-2008, 08:45
Ами аз маските си ги нанасям само в краищата, защото като си я сложа в корените после много по-бързо се омазнява.

tttttt
10-13-2008, 08:52
според майка ми щом пише че трябва да се втрие значи се втрива в корените,но нз дали ако пише за нанасяне се нанася на цялата коса :(

BlueCat
10-13-2008, 08:53
Няма да ти опада косата дори да не я сложиш както трябва, спокойно :D

tttttt
10-13-2008, 08:56
хах това е ясно,но все пак искам да има някакъв ефект...

borislavka
10-13-2008, 12:03
Миличка, чети какво пише на гърба на опаковката. По принцип маските се нанасят по дължината на косата и върховете, не се втрива в корените. Но може твоята да е изключение и затова да пише да се втрие. Кажи коя маска на Шварцкопф имаш и ще ти кажа как се ползва. Може и снимка да пуснеш. 8)

AItOo0
10-13-2008, 16:42
охх аз имам един въпрос .Значи купих си травитаминол ии сега незнам как да го използвам .. през колко време и така ....ако можете и на мен да помогнете ще съм ви много благодарна, ако ли не мисля да направя нова тема :-o

tttttt
10-13-2008, 17:58
ами тази на шварцкопф ми я препоръча фризьорката пише BC bonacure-repair rescue treatment. i tq e za vtrivane a tazi na Garnier e za nanasqne i razbrah veche kak stava :-D mersi :-D

Undying
10-13-2008, 18:28
Ако искаш една маска за коса да има ефект,трябва да я сложиш на косата си поне 30 минути преди да се изкъпеш,а най-добре час и половина-два.Ако си я слагаш докато се къпеш за няколко минути, нанасяй я само по дължината на косата,няма никакъв смисъл да я слагаш в корените - единствения ефект ще бъде бързото омазняване на косата ти.