View Full Version : Правили ли са ви магия след като се разделите?
на мен ми направи едно момиче което мн.обичах заради това че след като я видях с друго момче я зарязах!!!
sladur4etyYy
10-13-2008, 09:52
:shock: :razz:
acdcfenka
10-13-2008, 09:53
Магията е най-тъпото нещо. Една връзка не може да е вечна. Всеки човек, когато е влюбен си мисли, че е моногамен, но не е. Тези хора, които правят магии са предимно жени и това е много много тъпо.
просто я хванах пред вратата ми като ми полива нещо и я попитах какво прави тя просто седеше на едно място и незнаеше кво да говори
sladur4etyYy
10-13-2008, 09:56
просто я хванах пред вратата ми като ми полива нещо и я попитах какво прави тя просто седеше на едно място и незнаеше кво да говори
:shock: егати маниаците.. :D може да е разливала бензин с намерението да ти подпали къщата и да изгориш докато си вътре, а когато си се появил, да се е стъписала, че не си си бил у вас :razz:
sladur4etyYy
10-13-2008, 10:06
не беше бензин споко :-D
откъде знаеш? :shock: пък и аз съм си споко, не мен ме преследват бившите с намерението да ме унищожават :D :D
imam si nqkakvo poznanie za benzin vse pak si imam kola
магий .. :lol: тя пък за каква се мисли ? 8-)
косъм на блондинка нокът и перо на орел в един голям голям вещерски казан сварени на супа
се получава любовна магияя това да го знаете от мен ;)
p.s днеска цял ден съм като напушена =D>
а ти вярваш ли и на глупостите ?
:?
jujulinkaa
10-13-2008, 11:37
:lol:
soul1199
10-13-2008, 17:33
:lol: :lol: :lol: kak razbra??????????? :razz:
soul1199
10-13-2008, 17:34
просто я хванах пред вратата ми като ми полива нещо и я попитах какво прави тя просто седеше на едно място и незнаеше кво да говори :lol: :lol:
ImmortalForever
10-13-2008, 17:36
Шибни я в третото око да не прай тъй поиче..Их начи....
П.С. Ни тъ Бива
абра-кадабра айдеееее всички сте омагьосани да са мъчите на половин чеп :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
мацката ти се е изпикала на прага бе кретен :lol:
devil_feel_f
10-13-2008, 18:10
Магия ли?Ако си достатъчно наивен, вярвай си в магии.Това са шарлатански истории.Вярваш ли на врачките?Вярваш ли в гледанките на карти, които ги има във всеки форум?
Whyniser
10-13-2008, 19:39
Да бе магия да напиша коментар тук точно за тази тема.Магия за проницаемост към момичета ще ти направа аз . Странични ефекти ти ще станеш толко красив ще те отбягват. :razz:
ThePowerOfLove
10-13-2008, 19:58
:shock: мисля,че не са ми правили магия ама нз все пак :-D
soul1199
10-14-2008, 06:04
Да бе магия да напиша коментар тук точно за тази тема.Магия за проницаемост към момичета ще ти направа аз . Странични ефекти ти ще станеш толко красив ще те отбягват. :razz: :lol: :lol: mejdydr. v4era edin ot moq klas iztursi ,4e,ako skusa6 kosum na lubim 4ovek ot drygiq pol i go sloji6 pod vuzglavnicata 6e go/q sunyva6 gol/a :lol:
Pliok0019
10-14-2008, 11:57
Не, не са ми правели магия...
ми като много малък заедно с едно момиче (моя много добра приятелка все още) се опитвахме да правим нещо такова ама на куче, защото беше избило всичките котки в квартала и след седмица или няколко дена кучето взе че се трупяса :-o така и не разбрах дали беше съвпадение или не :evil:
mynichka
10-14-2008, 13:05
хахахха :lol:
sLaDkA_GrEsHkA
10-14-2008, 13:07
Да бе магия да напиша коментар тук точно за тази тема.Магия за проницаемост към момичета ще ти направа аз . Странични ефекти ти ще станеш толко красив ще те отбягват. :razz: :lol: :lol: mejdydr. v4era edin ot moq klas iztursi ,4e,ako skusa6 kosum na lubim 4ovek ot drygiq pol i go sloji6 pod vuzglavnicata 6e go/q sunyva6 gol/a :lol:
i kvo verno li e ?! :shock:
sladur4etyYy
10-14-2008, 13:09
верно ли? аз ще зема да пробвам :razz: :razz:
soul1199
10-15-2008, 06:10
i kvo verno li e ?! :shock:ami kaza,4e q e sanyval
soul1199
10-15-2008, 06:11
верно ли? аз ще зема да пробвам :razz: :razz: :grin: ami ako go sanyva6 ,6e se kefi6 cql den :grin:
sLaDkA_GrEsHkA
10-15-2008, 11:27
maali oshte dneska she oskuba nekoi :D
Това са глупости на таркалета :?
NaNa_SladuRana
10-15-2008, 13:12
май вече знам каква ще стана като порасна ей толко голяма-фризьорка :grin:
zvQr_nO_s_ChAr
10-15-2008, 13:42
:razz: :razz: :razz: Нещо да добавиш ?? Що изобщо вярваш в такива простотииииии ? :razz: :razz: :razz:
soul1199
10-20-2008, 18:54
maali oshte dneska she oskuba nekoi :D :lol: :lol: vaii az ne moga da se dobera o6e do nego,no i tva 6e stane :lol: :oops:
Nam3less3
10-20-2008, 19:42
Тия "магий" създават самовнушение, което действа подсъзнателно, та за това може да има ефект.
Ако "омагьосания" не разбере, че му е направено такова нещо, няма ефект.
jjjjjj6363
10-20-2008, 21:21
jena e pravila na sestrami magiq nari4ase RODOVO proklqtie i sled kato q razvali zapo4na postoqno da izlzia na sreshti s mom4eta do predi tova nqmashe nikoi v jivota i