View Full Version : Nivea bye bye spot! SOS
sLaDkA_GrEsHkA
10-13-2008, 14:22
Някой ползвал ли го е, защото рекламата ме заинтригува доста :) Ако да какво е мнението ви ?
LaPeNcEto0o
10-13-2008, 14:39
Не е нищо особено. :)
И мен ме заинтригува, така че ще следя темата . :)
Взех си го преди... 5 дена някъде. Ами успокоява червенините и пъпките поспадат... Предполагам, че на всяка кожа действа различно... Не съм много впечатлена, но върши работа.
sLaDkA_GrEsHkA
10-13-2008, 16:12
Взех си го преди... 5 дена някъде. Ами успокоява червенините и пъпките поспадат... Предполагам, че на всяка кожа действа различно... Не съм много впечатлена, но върши работа.
a kolko struva ?
Зависи откъде си... Пък и навсякъде е различно. Аз го взех за 8 лв.
като всички останали :D:D:D
sLaDkA_GrEsHkA
10-13-2008, 19:35
mersi mnogo :) :-)
TheNewReligion
10-14-2008, 10:55
Бях много скептично настроена, както написах в една тема, но вчера имах нужда да си купя нещо и реших да си взема стика. Струва 7,90 лв. Нанесох го върху една малка червенина и днес вече я няма. :) И все пак един продукт действа различно на различните видове кожа.
sLaDkA_GrEsHkA
10-14-2008, 12:40
Бях много скептично настроена, както написах в една тема, но вчера имах нужда да си купя нещо и реших да си взема стика. Струва 7,90 лв. Нанесох го върху една малка червенина и днес вече я няма. :) И все пак един продукт действа различно на различните видове кожа.
blagodarq ti mnogo ! toku shto se obadih na maika mi da mine da mi kupi vse pak dori i da ne mi podeistva dobre nqma da razbera dokato ne gi probvam =]
GIRLWITHBROKENHEART
10-14-2008, 13:11
Изглежда ми мн ефикасно мисля да си го купя,но както казаха действа различно на различните видове кожа.
MoMoXiXi
10-14-2008, 13:31
За малки пъпчици като акне ли се използва?
Защото на мен когато ми идва (тоест всеки месец, нали) и ми се появяват по краката, дупето или лицето някакви супер гадни гнойни пъпки - преборвам се с тях, обаче после ми остава нещо като белег :( Дали ще върви работа това spot нещо си : //
PepElqShKaAa
10-14-2008, 16:30
ам не знам до колко действа но съм си наумила да си го купя в най-скоро време..да видим дали на мен ще ми помогне макар че нямам големи надежди :)
аз днес си го купих :grin: супер е и наистина действа
makarenko1
10-19-2008, 07:27
попринцип искам да попитам за цялата серия дали е добра и дали някой я е ползвал. и дали става за мазничка кожа? :wink:
Svalkata
10-19-2008, 07:37
И мен рекламата ме заинтригува, сигурно ще си го взема. :grin:
аз днес си го купих :grin: супер е и наистина действа
след като си го купила днес от къде знаеш че действа?!или каза заклинанието...
ДЕЙСТВА сега пъпките ми не са толково червени и леко изчезват
LadyCarameL
10-20-2008, 11:30
ХУбав е стика,действа уж ;D Аз си го взех за 6.69 от Кауфланд ... 8-)
OpenedSky
10-20-2008, 12:28
Еми и аз имам и става ... :)
Isabelle
10-20-2008, 18:52
ми не бих си ги взела не очаквам крем ли каквото е за 7-8 лв да ми оправи лицето..
Все повече ми харесва. :)
sssladuranka
10-21-2008, 16:10
За малки пъпчици като акне ли се използва?
Защото на мен когато ми идва (тоест всеки месец, нали) и ми се появяват по краката, дупето или лицето някакви супер гадни гнойни пъпки - преборвам се с тях, обаче после ми остава нещо като белег :( Дали ще върви работа това spot нещо си : //
и аз се опъпчвам когато ми идва :-D иначе за серията изглежда ефективна - успех на авторката :)
Black_Fyed_Peas
10-21-2008, 16:21
аз си го взех преди няколко дена от метро за 6.70 нещо такова и наистина действа препоръчвам го
DiScOnEcTeD
10-21-2008, 16:46
аз имам само стика за сега и го ползвам от седмица някаде и мен специално ми помага ама махам едните пупки и дръги се пиявяват :D :o сега мисля да си зимам и другите продукти белкем помогнат :-o :o :(
аз си го взех преди няколко дена от метро за 6.70 нещо такова и наистина действа препоръчвам го и аз си го взех от метро :-D :grin:
sisley111
10-26-2008, 18:27
nqkoi polzval li e drugi produkti ot nivea bye bye spot osven stika ??? no6tniq krem i gela??
nqkoi polzval li e drugi produkti ot nivea bye bye spot osven stika ??? no6tniq krem i gela??
Имам тоника. Много хубаво мирише, не мога да кажа все още дали има някакъв ефект.
traichevska
10-27-2008, 18:40
Аз имам също тоника,дневния и но6ния крем :D Остава ми само да почна да ги използвам :oops:
Много интересно ама само незнам това нещо действа ли и на момчета,че всичко хубаво пишете ама незнам дали и за момчета става!?
ем ддз .. едва ли стика ш види дали имаш пишка .. всичко зависи от кожата не от пола ( според мен ) :lol:
ем ддз .. едва ли стика ш види дали имаш пишка .. всичко зависи от кожата не от пола ( според мен ) :lol:
Ми ако случайно ми я види ахахха...Не сериозно ако някой знае да каже!
LipSoFAnAnGel
10-29-2008, 06:44
Ми ако случайно ми я види ахахха...Не сериозно ако някой знае да каже!разбирасе, че става и за мъжка кожа..няма огряаничения. ТОзи крем е направен за МЛАДЕЖКАТА кожа ;) А иначе аз имам тоника и нощния крем и съм доволна :)
LadyCarameL
10-29-2008, 11:09
Купих си и гела,мисля да си купя и тоника (:
Ми ако случайно ми я види ахахха...Не сериозно ако някой знае да каже!
дръж си пишката в гащите 8-) ...
ако не си като за реклама на Лептен ще помогне :) :-D
_mimi7y_
10-30-2008, 14:28
абе и аз мн се зарибих по рекламите.. и умувам още дали да си го купя;щот не ми се дават пари на вятъра..
Отдавна съм наточила зъби за тая серийка, ама сега като чета мненията в различни форуми...почвам да се разколебавам. Но пък може да опитам някой от продуктите... :)
baby_join_me_in_dead
11-02-2008, 10:44
ВЪОБЩЕ НЕ ДЕЙСТНА! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ!
Купих си го и имах пъпчица малка нанесох го на другия ден до нея имах друга ,а малката беше по-червена и по-голяма :-x :-x :-x :-x :-x
CraZy_SumMer
11-02-2008, 11:40
Мисля и аз да го взема,пък дано да действа... :)
Biskfitka
11-02-2008, 11:46
ВЪОБЩЕ НЕ ДЕЙСТНА! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ!
Купих си го и имах пъпчица малка нанесох го на другия ден до нея имах друга ,а малката беше по-червена и по-голяма :-x :-x :-x :-x :-xзависи от кожата :)
аз имах една на носа ии реших да пробвам с тва...при мен поне помогна...след два дни я нямаше :grin:
LittlePrincess
11-02-2008, 11:49
Аз това го имам..но не съм го използвала още и нямам никакви впечатления ;д
Имам двата крема от доста време...Нищо особено...
TheCookie
11-02-2008, 20:15
И на мен ми се иска да си взема стика bye bye spot, а и щом има толкова доволни дами...супер :grin:
time2rock
11-03-2008, 13:20
Ама само за акне ли го използвате?Защото аз нямам акне,излизат ми пъпки понякога от това,че бритона ми спарва челото,понякога по една пъпчица.Общо взето рядко.Но макар и рядко и малко искам да ги няма.Дали става за такиа пъпки кат моите или да не го вземам?
one_love
11-03-2008, 13:49
A kakvo vi e mnenieto za gela za lice? Dovolni li ste?
а крема действа ли срещу пъпки?
щото го четох пишеше хидратира бля бля за мазна кожа и т.н.
но не пишеше за пъпки..
Преди една седмица си взех нощният крем.Редовно се мажа и по моите наблюдения има точно обратен ефект-кожата ми става още по-мазна и пъпките не изчезват изобщо...
WaterLilly
11-19-2008, 16:00
Преди една седмица си взех нощният крем.Редовно се мажа и по моите наблюдения има точно обратен ефект-кожата ми става още по-мазна и пъпките не изчезват изобщо...
При мен намаляват пъпките, които лъщят в червено като светофари, но пак се омазнява кожата. :?
Имам нощнияи дневния крем и стика миришат прекрасно и помагат,но трябва да се използват редовно :P
Dark_Angel_F
01-04-2009, 16:00
Преди една седмица си взех нощният крем.Редовно се мажа и по моите наблюдения има точно обратен ефект-кожата ми става още по-мазна и пъпките не изчезват изобщо... Ако не си почистваш лицето преид това с нещо мнго ясно ,че ще се омазнява.... Те хората за това са нарпавили цяла серия : почистваш гел , тоник , дневен и нощен крем и стик ....
rebelGIRL
02-17-2009, 16:55
Аз днес си го купих и не мога да кажа все още дали действа :| Нанася се по 2-3 пъти на ден и е с нещо като гъбичка напоена със спирт /или нещо подобно/ за тези като мен ,който си мислят ,че ги прикрива като фон дьо тен :) :smt102
попринцип искам да попитам за цялата серия дали е добра и дали някой я е ползвал. и дали става за мазничка кожа? :wink:
ами аз имам крема Shine Control някъде го водят дневен и съм много ама наистина много доволна, :grin: :grin: но както казват и останалите на всяка кожа е различно. :)
under_black_sky
02-17-2009, 18:00
Абе кожа кожа, ама май ще е най-добре, ако ставаше на всяка.Аз имам това стикчето ама и грам не подейства и точка дори :( А пък и крем някакъв си взех (дори вече не помня кой беше) мисля че от този дневния или нещо подобноо ... пълнааа бозааа, ама пълнааа :( Аз си взимам неща на Гарниерррр и съм адски доволнаа 8) 8) 8) 8) :grin:
Аз имам гела за почистване, тоника, и дневния крем....доста съм доволна..особено от кремчето..кожата ми не е така мазна и не лъщи :) :-)
rebelGIRL
02-22-2009, 16:50
Пълен боклук - с извинение , може и без ! :-x
Ползвах го 3 дни и никакъв резултат- АБСОЛЮТНО никакъв !
Не си давайте парите за мосва разпостранената козметика като ази на Ейвън , Орифлейм , Нивеа и т.н. - никакъв резултат в крайна сметка : ) Това е убеждението до което стигнах , след повече от 100 дадени на вятъра лв. :P
пф, аз ползвам нощния сигурно от месец, всеки ден.
еми не действа >.<
mysterious93
02-22-2009, 17:58
Не си давайте парите за мосва разпостранената козметика като ази на Ейвън , Орифлейм , Нивеа и т.н. - никакъв резултат в крайна сметка : ) Това е убеждението до което стигнах , след повече от 100 дадени на вятъра лв. :P
е ти кво очакваш?за 3 дена да подейства?трябва да бъдеш по - постоянна
rebelGIRL
02-22-2009, 18:10
е ти кво очакваш?за 3 дена да подейства?трябва да бъдеш по - постоянна
Еми то след 3 дни пъпката от самосебеси ,ще се махне :lol: Има ли смисъл тогава от този коректор :D
Dark_Angel_F
02-22-2009, 18:54
Моля "компетентните" да не дават мнения като те самите не знаят как да използват продуктите , а дават мнения... Много ясно , че ще ви се омазнява кожата от крема като не я почиствате приди това , а за 3 дена НЯМА КАК ДА ПОДЕЙСТВА !!! Нищо не става с магическа пръчка ... И по повод мнението за качеството на марката Нивеа много мога да споря , защото нивеа са си класика и продуктите им са много качествени ;)
xcomplicatedx
04-25-2009, 14:00
.........
happyfacex
04-25-2009, 14:49
Не е нищо особено. :)
mxm 8)