View Full Version : Поредната тема..
Lqlichka1
10-13-2008, 17:33
брао...аз аз к'во печела от тва че искаш да споделиш :-o
дай си телефона и може да ти звънкам от време на време или да ти пращам по някой безплатен СМС от нета :D :)
mmm_sweet
10-13-2008, 17:51
ti ne moja li da si po-grub :D ? Otnosno temata,mislq 4e vsi4ko e zamrqlo,6toto sq vi idvat izpitite i...naprejenie...u4ene...i moje bi tova e pri4inata,100% vsi4ko 6te se opravi i 6te bude kakto predi,sled kato minat izpitite sled 7 klas 8) Sq az sum 8 klas i vs moi fr,ni6to 4e sa DORI V DRUGI GRADOVE,si pi6em i se 4uvame VSEKI DEN.Taka 4e i pri teb 6te stane taka,spox :)
ti ne moja li da si po-grub :D ?
мога, искаш ли?! 8)
ti ne moja li da si po-grub :D ?
мога, искаш ли?! 8)
интересно ми е кфо ше напишеш.. давай бъди по груб .. :)
Ами, ние няма как да ти помогнем. За тея години кво ви е спряло? Верно,че сте малки, ама вече взе да ми се струва все по-нормално. ;D
Моята ситуация сега е също толкова вълнуваща, като твоята.
Браво, че намери сили да го споделиш и да си припомниш отново онези мигове. Ако питаш мен сподели на момчето всичко онова, което ни написа тук. Кажи му какво мислиш и какво смяташ да правиш. Може да е за добро.
mynichka
10-28-2008, 05:20
:) ...
Lqlichka1
11-01-2008, 15:58
Не трябва малки деца да си имат работа с интернет и телефони...
ThePowerOfLove
11-01-2008, 16:29
Не губи надежда :) Може да се получи нещо ;) Питай го дали някой път иска да излезете, прави му намеци ако искаш, или пък направо си му кажи,че ти липсват онези разговори и т.н. :)