PDA

View Full Version : Подарък за него...

victoriq
10-13-2008, 17:51
Ходя с едно прекрасно момче вече 2 месеца.Адски много го обичам и ей така без повод реших да му направя някой подарък.Лакирах с червен лак сърце малко по-голямо от юмрук и стана страшно красиво.Обаче имам доста колебания какво да сложа вътре.В смисъл и динамит да сложа на него пак ще му хареса,ама...не върви :-D И се надявах да ми помогнете с нещо по-романтично.Мерси предварително...

Andreev
10-13-2008, 17:53
както един фр вика: " подари му двойно негърско дилдо" :razz: :razz: :razz: :lol:

mmm_sweet
10-13-2008, 17:55
Ako e fen na kecovete,tova moje da mu e super podaruk,stiga da ima6 prarite i razmera obuvki,koito nosi :grin: :D ili puk EDNA GOLQMA CELUVKA
:-D

soul1199
10-13-2008, 17:57
am sloji edna belejka`obi4am te` ili nqkoe spomen4e ,nz

victoriq
10-13-2008, 17:58
Еми няма да се поберат... :-D Пък и не им е фен :o И парите лесно ще намеря... :-)

mynichka
10-13-2008, 17:59
am sloji edna belejka`obi4am te` ili nqkoe spomen4e ,nz
това е адски милоо :grin:

Eeyore1
10-13-2008, 18:14
Аз съм правила подобно нещо...и също се чудих какво да сложа,и накрая купих един цветен лист и написах всичко това което чувствам към него...когато му го подарих той много се зарадва :) може и ти да опиташ ...Успех :-)

MiLeNcHeToO
10-13-2008, 18:43
Сложи един вибриращ пръстен :D
А сега сериозно...както казаха другите добра идея е да сложиш бележка или картичка с която изразяваш любовта си, предполагам, че ще се зарадва :)

gree_girl
10-13-2008, 19:12
Аз съм правила подобно нещо...и също се чудих какво да сложа,и накрая купих един цветен лист и написах всичко това което чувствам към него...когато му го подарих той много се зарадва :) може и ти да опиташ ...Успех :-)
+1

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-13-2008, 19:16
Търсачки, ала-бала, не съществуват ли за вас?
В тази на форума има десетки такива теми (да не кажа стотици), а в Гугъл сигурно са с пъти повече. Не е чак такава голяма философия ползването им. :?
Ех, заблуден народ.
А за "адски много го обичам" на втори месец от връзката... Няма да коментирам, това се е коментирало много пъти преди.

victoriq
10-14-2008, 15:03
В тази на форума има десетки такива теми (да не кажа стотици), а в Гугъл сигурно са с пъти повече. Не е чак такава голяма философия ползването им. :?
Ех, заблуден народ.
А за "адски много го обичам" на втори месец от връзката... Няма да коментирам, това се е коментирало много пъти преди.

Ми да,обичам го,това пречи ли ти?Какво като са два месеца?Нима това пречи?Познавам го от супер много време и знам какъв човек е,знам качествата и недостатъците му.Попринцип трябва да тръгна с човек,който обичам,нали?Или според трябва да е едно случайно момче,пък след 4-5 години може да го заобичам...?Ти ако не си срещнала любовта,аз съм,както и много други момчета и момичета!Не си ти човекът,който ще ми каже дали обичам или не!Аз си знам най-добре,не мислиш ли?Поне мисли като пишеш-с твойте глупости можеш да изкараш човек от релсите!И до колкото знам в този форум пишат хора,искащи съвет!А ти определено не можа да ми помогнеш,мерси!Аз питам какво да сложа в сърце...Колко хора са писали такава тема?Не мисля да си губя времето да търся-и без това винаги съм заета с ежедневни задължения!Рядко имам възможност да си позволявам да си губя времето!И за напред,моля те,ОСЪЗНАЙ СЕ!

sexa_na_kompleksa
10-14-2008, 15:17
Подкрепям идеята за някакъв спомен (но не някой банален!), стихотворение или просто това, което чувстваш и мислиш.

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-14-2008, 16:12
Ех, заблуден народ.

Ми да,обичам го,това пречи ли ти?Какво като са два месеца?Нима това пречи?Познавам го от супер много време и знам какъв човек е,знам качествата и недостатъците му.Попринцип трябва да тръгна с човек,който обичам,нали?Или според трябва да е едно случайно момче,пък след 4-5 години може да го заобичам...?Ти ако не си срещнала любовта,аз съм,както и много други момчета и момичета!Не си ти човекът,който ще ми каже дали обичам или не!Аз си знам най-добре,не мислиш ли?Поне мисли като пишеш-с твойте глупости можеш да изкараш човек от релсите!И до колкото знам в този форум пишат хора,искащи съвет!А ти определено не можа да ми помогнеш,мерси!Аз питам какво да сложа в сърце...Колко хора са писали такава тема?Не мисля да си губя времето да търся-и без това винаги съм заета с ежедневни задължения!Рядко имам възможност да си позволявам да си губя времето!И за напред,моля те,ОСЪЗНАЙ СЕ!

Не искам да се карам с никого, нито съм искала с 1 изречение да изкарвам някого от нерви и да го подтиквам към толкова словоизлияния (не в лошия смисъл).
Добре осъзната съм си, знам и какво е да си намерил някого, с когото да споделяте любовта си. Не казвам, че трябва да го заобичаш след 5 години, нито че трябва да хванеш някого от улицата, но е малко трудно още в началото на една връзка да изпитваш точно обич. Признавам, че в началото на връзката с приятеля ми бях много увлечена, но аз си осъзнавам, че не е било истинска любов тогава, а сляпа, просто хлътване.
Заявих това за двата месеца, защото достатъчно съм се нагледала и наслушала на дечурлига, които на първия ден се е*ат, на първата седмица се обичат, а на първия месец са скъсали и се мразят. Искрено се извинявам, ако твоят случай не е подобен, и ще се радвам при теб да е различно.
Но търсачката си е търсачка - така или иначе търсиш подарък.

Ок, няма да се заяждам повече за това, само ще предложа нещо. Не знам откъде си, но в моя град има в магазини за сувенири, ароматни свещи и такива шашми някакви монети, които носят по принцип късмет. Мисля, че цената им варираше между 0,50 ст. и левче, макар че може би не е особено романтично.
Не знам дали е възможно например да вземеш 2 камъчета, едното за твоята зодия, другото - за неговата, и да ги свържеш с малка верижка. Но мисля, че се продават подобни и като висулки, така че ще има как да ги закрепиш за верижката. Колкото до нея, ако вземеш една сребърна гривничка, мисля, че няма да е проблем, а и цените им са около 2-3 лв.
Можеш да се опиташ да напишеш стихче за двамата, но не знам до колко се увличаш по писането на поезия. В крайна сметка, можеш да потърсиш в някоя книжка с любовни поеми, да си избереш по една строфа от няколко стихотворения (питай родителите си дали нямат нещо подобно - аз наскоро попаднах на "Антология на българската любовна лирика" и когато бях на село за през лятото, честичко пращах смс на приятеля ми с по една такава строфа).
Може да преведеш "вашата" песен, ако е на английски или някой друг чужд език и да я сложиш там, с малко посвещение и от теб накрая, разбира се. :)
Доколкото си спомням, в магазините, за които говорех отгоре, май продаваха и миниатюрни фигурки. Не знам дали би се събрало в кутийката и не знам дали ти би намерила нещо подобно. На дъното, естествено, може пак да сложиш посвещение за вас двамата - днес пуснаха и една тема само с любовни цитати. ;)
Ако пък ако от там не си харесаш, влез в http://lyubovni-pisma.com/, там има страхотни нещица.
Надявам се да съм компенсирала за "изкарването от релси". Но и се надявам ти да си права и да не съм си отнесла хокането незаслужено. ;)
А, и евалла, ако си прочела всичко докрай. :lol:

Едит: Много яка песен имаш на подписа си. ;) Ако е вашата (че дори и да не е), според мен може смело да си я преведеш и да си мушнеш бележчица с превода в кутийката. :)

victoriq
10-14-2008, 18:15
Ми определено не е всичко е**не в нашата връзка.И мерси,компенсира,макар че не беше длъжна да го правиш,за което съм ти благодарна! :D

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-14-2008, 18:43
Ми определено не е всичко е**не в нашата връзка.И мерси,компенсира,макар че не беше длъжна да го правиш,за което съм ти благодарна! :D
Не съм длъжна, но... гузна съвест. ;) Дано е оправдана. :-D
Макар че не съм говорила за сексуални отношения във връзката. :-o Колкото до интимните отношения, още помня една скорошна тема, в която авторката заяви: "В България вече никой не практикува секс с любов.. освен аз и приятеля ми. :D ". Ако ми беше пред очите, щях да я зашлевя, но как да е... отклоних се. ;)
Между другото, много любопитно ми стана сега за подаръка, тъй че, ако може, похвали се какво е станало. :-D

victoriq
10-17-2008, 18:01
Ми може да се похваля...Е да,ама сърцето при лек,ама много лек натиск,се счупи :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Реших в пликче като за писмо,да сложа моя снимка,която той страшно много искаше,за да си ме гледа в докоментите,заедно с едно стихче вътре...И мерси за съветите ви! :-) :-) :-) :-)

Eeyore1
10-17-2008, 21:41
Ми може да се похваля...Е да,ама сърцето при лек,ама много лек натиск,се счупи :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Реших в пликче като за писмо,да сложа моя снимка,която той страшно много искаше,за да си ме гледа в докоментите,заедно с едно стихче вътре...И мерси за съветите ви! :-) :-) :-) :-)

Е радваме се че сме помогнали с нещо :grin:

temptati0n
10-18-2008, 08:02

+1 :P

jghgh
10-18-2008, 09:15
не съм ви чела лайната, но MoOnLiGhT_ShAdOw си го изпроси
никой не те караше да се обаждаш за неща, които въобще не се са свързани с темата, за да сенаправиш на умна и мъдра и разбираща и т.н. и "нагледала се"...
и аз бих се издразнила (не съм ви чела по-нататъшните кореспонденции)...
можеше да се ограничиш само до това че трябва да ползва търсачката...

иначе според мен да подариш сърце на момче е... :? съкс.
но ако това момче е нежнои романтично, не пречи... сложи вътре твоя снимка например..
направи си във фото снимка където да си си написала на ръката "<3 Името Му", или където си направила въздушна целувка, снимкатая направи мъничък формат а отзаде на нея някъв спомен или нещо любовно..ддз

ЕДИТ: ааа, то ти вече си му подарила.. еми браво :D (прочетох кореспонденцията ^^)

BaiToq
10-18-2008, 11:00
Ходя с едно прекрасно момче вече 2 месеца.Адски много го обичам и ей така без повод реших да му направя някой подарък.Лакирах с червен лак сърце малко по-голямо от юмрук и стана страшно красиво.Обаче имам доста колебания какво да сложа вътре.В смисъл и динамит да сложа на него пак ще му хареса,ама...не върви :-D И се надявах да ми помогнете с нещо по-романтично.Мерси предварително...
Заеби тея сърца,
поръчай му стриптизьорка.

victoriq
10-20-2008, 16:38
Заеби тея сърца,
поръчай му стриптизьорка.

:-D :-D :-D :-D :-D Да бе, няма да се изкефи,той си иска мен :-D :lol: :lol: :lol: :razz: :-P

victoriq
10-20-2008, 16:39
не съм ви чела лайната, но MoOnLiGhT_ShAdOw си го изпроси
никой не те караше да се обаждаш за неща, които въобще не се са свързани с темата, за да сенаправиш на умна и мъдра и разбираща и т.н. и "нагледала се"...
и аз бих се издразнила (не съм ви чела по-нататъшните кореспонденции)...
можеше да се ограничиш само до това че трябва да ползва търсачката...

иначе според мен да подариш сърце на момче е... :? съкс.
но ако това момче е нежнои романтично, не пречи... сложи вътре твоя снимка например..
направи си във фото снимка където да си си написала на ръката "<3 Името Му", или където си направила въздушна целувка, снимкатая направи мъничък формат а отзаде на нея някъв спомен или нещо любовно..ддз

ЕДИТ: ааа, то ти вече си му подарила.. еми браво :D (прочетох кореспонденцията ^^)

Еми не съм го подарила,но съм решила вече,че ще е снимка,но нямам време да си я направя :x ...