View Full Version : haresva li me :? i kakvo da napravq ;(
boleznena_lubov
10-14-2008, 19:52
ima edno momche kadeto strashno mnogo haresvam ... problema e che nz dali toi men haresva ... v smii gleda me ponqkoi put ... zakacha se ot reme na vreme kato s pobutvane ili izmislqne na typi prqkorii no da tuk :X taka si sedim ot mesecii zabelqzah naskoro 4e gleda dulgo vreme drugo momi4e ... ohh oburkana sum ;( znam problema mi ne e golqm no daite mnenie ;(
sasha_90
10-14-2008, 19:58
Само според начина по който те гледа,не може да се определи дали има чувства. Изчакай и виж какво ще стане.Ако те търси често,тогава има вероятност да те харесва.
KpucuTo0o92
10-14-2008, 20:16
ами ние няма как да знаем да ли те харесва :D :D защо не го питаш направо дали има някви чувства към теб или....нз мисля че тря да поговорите
samoubiika
10-14-2008, 20:59
ima edno momche kadeto strashno mnogo haresvam ... problema e che nz dali toi men haresva ... v smii gleda me ponqkoi put ... zakacha se ot reme na vreme kato s pobutvane ili izmislqne na typi prqkorii no da tuk :X taka si sedim ot mesecii zabelqzah naskoro 4e gleda dulgo vreme drugo momi4e ... ohh oburkana sum ;( znam problema mi ne e golqm no daite mnenie ;(
F-F-F-Foolin' (rock)
кфо да кажа маа'фака...и на мен ми измислят прякори,тфа не значи,че цялото даскало ме харесва :razz:
когато едно момче ти измисля прякори или ти е хвърлил око или ти е хвърлил око...демек,хвърлил ти е око по два начина:
-или го кефиш и се опитва да се преструва,че не е така,защото вижда,че не си неговата класа и неиска приятелите му да го смятат за задръстен,харесвайки теб...
-или спр го дразниш и ти се подиграва...
само по прякорите ш разбереш...и в 2та случая е гадно-ти оставаш на сухо ;д;д вервайте ми :-o
саша 90,аз пък мисля,че само по начна по който я гледа МОЖЕ да се определи дали я харесва... ;)
аз пък мисля,че само по начна по който я гледа МОЖЕ да се определи дали я харесва... ;)
Така е.
SaYoNaRa
10-14-2008, 23:53
Циганка ли си?
Darkkiss
10-15-2008, 02:13
Само според начина по който те гледа,не може да се определи дали има чувства. Изчакай и виж какво ще стане.Ако те търси често,тогава има вероятност да те харесва.
+1
BePoHuKa
10-15-2008, 02:25
Циганка ли си?
По-скоро 1 клас ли си,че такива теми пускаш?King of kings ти пък къде напрай асоциацията ,че е циганка #-o #-o Ако беше циганка въобще нямаше да пуска такива теми..вече щеше да се е наебала с него :D
Да чака още месеци ли,докато той ходи с оная другата?Просто му по някакъв начин му покажи,че го харесваш.Можеш да помолиш някоя приятелка да ти помогне :-o
soul1199
10-15-2008, 06:16
ne te har.,po-dobre ne my kazvai,da ne stane,kato s moita istoriq,ostanete si prosto fr
mmiii...zna4i az mn haresvam edno mom4e ot godina i mai po edno vreme me svalq6e oba4e e mn sramejliv i az mu kazah predi 2 3 sedmici i ot togava se vijdame seki den i ne mi govori samo ako go pitam ne6to i izlizame seki den ..... :? i toiii si ima gadje ot 2 god ama be6e stanala edna mn dulga istoriq i bqha skusali i ot togava tu sa zaedno tu ne sa i ve4eee mai ne se obi4at iii azz nz kvo da pravq :( :?
Mr_Crowley
10-15-2008, 08:03
Ние от къде да знаем дали те харесва, пък и да ти кажа честно - НЕ НИ ПУКА! Вместо да си пълниш кухата главичка с простотии, защо не седнеш и като за начало да се научиш да ползваш КИРИЛИЦА!!! А после вече и правопис, пунктуация и въобще граматика :-x :-x :-x :smt021
upss... sry ne znaeh 4e trqa da e na kirilica ama kato gledam i dr po nagore ne sa pisali na KIRILICA ... :?
Mr_Crowley
10-15-2008, 08:31
Не е въпроса, че трябва!!! Въпроса е, че си българка и си имаш азбука и писменост с коята трябва да се гордееш и да я ползваш! Имаш ли представа, каква рядкост и колко уникална е кирилицата. Освен това не е важно другите какво правят, а ти какво правиш.
добре де само се успокой :)
extazytu
10-15-2008, 08:36
Mom4eta sme vse pak tova pravime zaka4ame se ala bala no tova ne e sigurno 4e te haresva.ako te opiva ve4e moje i da ti e hvurlil oko :-o mmm pitai go da izlezete nekoi p1t i gotovo i 6te razbere6 ot na4ina po koito se darji s teb
Mr_Crowley
10-15-2008, 08:38
:razz: :razz: :razz:
Аз съм си много спокоен, даже. Ето, вече имаш напредък. Видя ли, че не е толкова трудно, сега остава само и граматиката да изчистиш - нали се сещаш - малки, големи букви, запетайки и т.н. и после ще черпя бира :smt006
Според мен се запознай с него и ще разбереш вече по начина по който се държи с теб кокво точно изпитва!!! :) :)
мм на мнението на samoubiika съм.. :oops:
Crissy [*]
10-19-2008, 16:23
Съмнявам се,че те харесва.Не се занимавай.Ако те харесваше до сега да е направил нещо,доколкото разбирам не е някакъв супер стеснителен
sladka__droga
10-20-2008, 18:54
По това ,, * което прочетох не мисля че те харесва .. остави го и не се занимавай с него :wink: !!!