PDA

View Full Version : За цикъла...

victoriq
10-15-2008, 12:39
Мога ли да спра цикалът ми за час,два например?Има ли такова хапче и ако има,кое е то?

anonimnaa
10-15-2008, 12:49
Ами няма как да си го спреш за няколко часа.Ще чакаш да ти свърши.

westggirl
10-15-2008, 12:56
има търсачка подяволите .... нито моеш да го спреш за час да нито за ден два няма да се ебеш някой ден или ще го правиш но ще става мазало ако ти е такъв зора

insomnia__
10-15-2008, 13:10
Ма вие нищо не четете явно....можеш да спреш цикъла за няколко дена (зависи колко искаш) ..една моя приятелка на морето трябваше да й дойде и пи противозачатични..от това спира цикъла ..не знам точно какви бяха ама го пиеше през 12 часа..например в 10 сутринта и 10 вечерта и си готова...обаче предупреждавам,че след това много буйно тече и е доста неприятно :? Успех !

anonimnaa
10-15-2008, 13:30
Ма вие нищо не четете явно....можеш да спреш цикъла за няколко дена (зависи колко искаш) ..една моя приятелка на морето трябваше да й дойде и пи противозачатични..от това спира цикъла ..не знам точно какви бяха ама го пиеше през 12 часа..например в 10 сутринта и 10 вечерта и си готова...обаче предупреждавам,че след това много буйно тече и е доста неприятно :? Успех !
Тя иска да каже че вече е в цикъл и пита дали може да го спре за час два което няма как да стане.А иначе да го забави може като пие витамин C.

mir4eto93
10-15-2008, 13:44
Не можеш да го спреш, но можеш да го забавиш, в смисъл да тече по - малко, като пиеш витамин С

Mr_Crowley
10-15-2008, 14:06
:razz: :razz: :razz:
Това да не ти е телевизор - цък копченцето и се пуска, цък и се спира.... :razz: :razz: :razz:

Miss_Pitt
10-15-2008, 14:38
Побъркахте се вече.........

tigity
10-15-2008, 14:38
Това да не ти е телевизор - цък копченцето и се пуска, цък и се спира.... :razz: :razz: :razz:
:D :D :D :lol: :lol: :lol: +++++1

Alderis
10-15-2008, 14:45
Бе не съм експерт, но съм чувал че при големи количества вит.С ше го намалиш значително.

darla
10-15-2008, 14:49
a predlojenieto s protivoza4atu4nite e aaadski glupavo
po temata-s hap4eta Metergin moje6da go namali6 ili direktno da spre6 kurveneto,no sled kato ve4e e zapo4nalo.predpisva se sled rajdane ili abort(za6toto v pove4eto,no ne vuv vsi4ki slu4ai,togava kurveneto e po-produljitelno),be kato cqlo e kruvospora6to n kato cqlo e glupavo da si oburkva6 organizma toku-taka!

BeBChEtu
10-15-2008, 14:53
Както някой каза по-нагоре можеш само да го забавиш с витамин С ама чак пък да го спреш когато ти се иска на теб едва ли има такова хапче....

victoriq
10-15-2008, 16:50
Ми попринцип с едно момиче спорех и тя твърдеше,че може с аспирин да спре за няколко часа и да си го направиш като хората и била го правила.И аз не бях сигурна.И търсих в гугъла,ама излязоха много глупави теми и реших да е по мързеливия начин...Мерси все пак!

sssladuranka
10-15-2008, 17:48

:D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miShle
10-15-2008, 17:54

И аз бях така това лято на морето. Не можеш за няколко часа,но за няколко дни можеш. Трябва да се консултираш с гинеколог,който ще ти препоръча подходящи хапченца имаш два варияанта.Да пиеш хормонални или противозачатъчни. Аче като отидеш на лекар той ще ти каже всико кое и как. Айде успех! :)

rubi
10-16-2008, 01:43
Бе не съм експерт, но съм чувал че при големи количества вит.С ше го намалиш значително.със същите големи количества от витамиа може да каже ЧАО НА бъбреците си!!!! ама като съветвате първо се образовайте малко! :-x :-x :-x

varnen4e
10-16-2008, 05:58
И аз, за да не правя нова тема ще попитам. Може ли по някакъв начин цикълът да се скъси.. В смисъл.. има ли нещо, с което може да изтече по- бързо и да ми е поне един ден по- малко?

mynichka
10-16-2008, 06:47
не не можеш за няколко часа

Lady_B_
10-16-2008, 13:07
Можеш да поемаш големи количества витамин "C" и ще го забавиш ДА ДОЙДЕ ! Но не можеш да го спреш по време на цикъл ...

Rebirthing
10-16-2008, 13:19
С Витамин Це можеш да го намалиш, а пък ако го пиеш преди да ти дойде ще ти закъснее.

Rebirthing
10-16-2008, 13:21
Бе не съм експерт, но съм чувал че при големи количества вит.С ше го намалиш значително.със същите големи количества от витамиа може да каже ЧАО НА бъбреците си!!!! ама като съветвате първо се образовайте малко! :-x :-x :-x

Чак пък "Чао" 8-) може да се образуват само камъни в бъбреците :-o .