Влез

View Full Version : Кирилица

IvanY
10-16-2008, 11:57
Само да кажа, че според мен един вграден кирилизатор не би бил излишен ;)
иначе, мн добър сайт, браво :)

Lucho
10-16-2008, 12:43
ЧОВЕК,има си търсачка и поне 50 такива теми...има ли смисъл да пускате,като вече е казано стакратно от екипа че кирилизатор ще има,но след време,май с новата версия...има си търачка,голяма,хубава,в ГОРНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ НА компа ти ! ЯСНО ?

PiruBloodz
10-16-2008, 13:31
^търсачката понякога не помага, защото като напишеш нещо търси мнения, а не теми..

DjBaloon
10-16-2008, 16:06
Отговора ще бъде че я новата версия,макар да не се знае кога ще бъде пусната тя(аз залагам за коледа),са придвидили да сложат 8)

Lucho
10-16-2008, 16:13
Отговора ще бъде че я новата версия,макар да не се знае кога ще бъде пусната тя(аз залагам за коледа),са придвидили да сложат 8)
Дядо Коледа го казва - трябва да му се вярва ! :-D

IvanY
10-16-2008, 16:25
ЧОВЕК,има си търсачка и поне 50 такива теми...има ли смисъл да пускате,като вече е казано стакратно от екипа че кирилизатор ще има,но след време,май с новата версия...има си търачка,голяма,хубава,в ГОРНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ НА компа ти ! ЯСНО ?

...имало търсачка в горния десен ъгъл на компа ми... :D
Добре де, извинявам се. Незнаех, че е имало такива теми вече...
Да питам аз...ти тва мнение 49 пъти ли си го писал??..ем чи то ако си, аз напълно те разбирам за кво се нервиш бе пич..наиш кво, няма да е зле да си го save-неш на компа и следващия път някой като пусне такава тема само го копваш и готово. Да не го пишеш всичкото пак... :-|

IvanY
10-16-2008, 16:43
^ :razz: :razz: г'зар 8)

Lucho
10-16-2008, 16:53

...имало търсачка в горния десен ъгъл на компа ми... :D
Добре де, извинявам се. Незнаех, че е имало такива теми вече...
Да питам аз...ти тва мнение 49 пъти ли си го писал??..ем чи то ако си, аз напълно те разбирам за кво се нервиш бе пич..наиш кво, няма да е зле да си го save-неш на компа и следващия път някой като пусне такава тема само го копваш и готово. Да не го пишеш всичкото пак... :-|

Пич,него сейфам защото всеки път съм в различно настроение...ей го на - 'неска бях ядосан - нервно го написах,друг път и с усмивка съм го писал... така че... :)

IvanY
10-16-2008, 21:46
хаха, ок бе пич :smt006 :wink:

marilyn
11-22-2008, 14:13
Мен ако ме питате, не само кирилизатор трябва, а трябва да се забрани да се пише на латиница. Аз вече теми из форума, написани на латиница не чета, нито мнения. Все пак сме в България и говорим български!

Lucho
11-23-2008, 14:51
Мен ако ме питате, не само кирилизатор трябва, а трябва да се забрани да се пише на латиница. Аз вече теми из форума, написани на латиница не чета, нито мнения. Все пак сме в България и говорим български!
Ами чака се да дойдат и двете с новата версия...дано наистина е нещо голямо,че тая phpbb2 вече не ми харесва... :(

Lucho
11-23-2008, 15:20
Варно бе,забравих...той мачока каза че няма да е нищо особенно...