View Full Version : Най-нормален въпрос
Здравейте, аз съм 15 годишно момиче без психични отклонения. Не че има значение към темата, но за да си изградите представа за мен - абсолютно нормална съм, не съм правила секс, не си го и помислям още, иначе се смятам за информирана.
:oops:
Харесвам се като цяло, но имам малък комплекс от гръдната си обиколка. :) Нямам възможност да тренирам и потърсих други варианти. От един друг форум ми предложиха следния вариант:
Противозачатъчно Три Регол, заради женските хормони. Те са по 21 в опаковка и започват да се пият в първия ден от цикъла. Всяко хапче е обозначено с цифра - първият ден се пие първото хапче, вторият - второто и т.н. Струват около 4-5 лв. За тези 21 дни гръдната обиколка пораства с 2-4 см.
И тъй като ми се струва прекалено хубаво, за да е истина...
Искам да знам дали е напълно безвредно, дали няма някакви странични ефекти - уголемяване на други обиколки (не е особено желателно) или разстройване на организма.
Предпочитам мнение да изказват компетентните. Забелязвам, че Sports_girl дава наистина обосновани мнения, ще се радвам, ако тя даде своето.
Благодаря предварително! :)
Добавям:
Не е заради момче, имам си страхотен приятел.
Мразя боза! Бррррр!
За космите си има коламаска. :)
Ами щом има хормони значи 100% влияе не само на гръдната обиколка! :)
CattleProd
10-16-2008, 18:22
Пий бозица,за да имаш харна цица!
Пфу, пропуснах да отбележа, че мразя боза. Повръща ми се от нея. :)
Боре-смк0203
10-16-2008, 18:28
Здравейте, аз съм 15 годишно момиче без психични отклонения. Не че има значение към темата, но за да си изградите представа за мен - абсолютно нормална съм, не съм правила секс, не си го и помислям още, иначе се смятам за информирана.
:oops:
Харесвам се като цяло, но имам малък комплекс от гръдната си обиколка. :) Нямам възможност да тренирам и потърсих други варианти. От един друг форум ми предложиха следния вариант:
Противозачатъчно Три Регол, заради женските хормони. Те са по 21 в опаковка и започват да се пият в първия ден от цикъла. Всяко хапче е обозначено с цифра - първият ден се пие първото хапче, вторият - второто и т.н. Струват около 4-5 лв. За тези 21 дни гръдната обиколка пораства с 2-4 см.
И тъй като ми се струва прекалено хубаво, за да е истина...
Искам да знам дали е напълно безвредно, дали няма някакви странични ефекти - уголемяване на други обиколки (не е особено желателно) или разстройване на организма.
Предпочитам мнение да изказват компетентните. Забелязвам, че Sports_girl дава наистина обосновани мнения, ще се радвам, ако тя даде своето.
Благодаря предварително! :)
:) Момче съм но ще се изкажа по въпроса :D . Значи според мен не е много правилно- първо - това си е ХИМИЯ - второ може и да ти порасне бюста- няма да е много ... сигурно може да ти съсипе организма.. не съм сигурен де. Аз пиех едни хапчета - за мускулна маса - това вече е съвсем друго нали - но все пак и това си е ХИМИЯ . Моето мнение е: аз не вярвам на тези неща (аз като пиех онези хапчета - си преебах жестоко организма - бъбреци и корем и какво ли не .. после доктори и т.н.).
И сега да ти кажа нещо - не се притеснявай че бюста ти не е голям - много ти пука ! Може пък след някоя друга година да ти порасне повече - имам братовчедка - която на 14 години нямаше никакъв бюст(беше си буквално - плоска) - сега е на 16 и мога да ти кажа че бюста и е много голям :) !
Ти си решаваш - но това си е химия .. според мен не е много добре да употребяваш тези неща - и друго - не се знае дали ще има някакъв ефект от всичкото това, и най лошо ще е ако ти окаже влияние на организма - ако си алергична към нещо и тези хапчета го съдържат, ще се увредиш.
Гледал съм много такива обяви - и за жени и за мъже и .. аз съм против това :) .
Но нека все пак - ако някое момиче е опитвало подобни неща (методи) да се изкаже по въпроса :P
CattleProd
10-16-2008, 18:30
Хах пошегувах се , но моя съвет е да не пиеш хормони ако не искаш да се превърнеш в Мата Космата и тем подобни анимационни герой. Не мисля , че е нужно да вървиш срещу природата след като си създадена по този начин ...
п.п Един приятел казва : "Хубав , грозен АЗ СЪМ СИ"
Абсолютно!
Не рискувай!
Хах пошегувах се , но моя съвет е да не пиеш хормони ако не искаш да се превърнеш в Мата Космата и тем подобни анимационни герой. Не мисля , че е нужно да вървиш срещу природата след като си създадена по този начин ...
п.п Един приятел казва : "Хубав , грозен АЗ СЪМ СИ"
Ох, забравих това за космите. Ужас.
Да добавя, не е заради момче, имам си страхотен приятел, но просто заради самата мен... И бюстът ми е не просто малък, а микроскопичен. :?
То да бяха само космите....
Да добавя, не е заради момче, имам си страхотен приятел, но просто заради самата мен... И бюстът ми е не просто малък, а микроскопичен. :?
Карай, страхотния ти приятел си те харесва и така, сигурна съм. Не се блъскай с глупости.
pisentseto
10-16-2008, 19:16
Карай, страхотния ти приятел си те харесва и така, сигурна съм. Не се блъскай с глупости.
+1 :-P :-P :-P
Търкай ги с тоалетна хартия....
CattleProd
10-16-2008, 19:24
Търкай ги с тоалетна хартия....
-1 :smt103 :smt103 :smt097 :smt097
аз ще ти кажа, че гърдите далеч не са най-важното в момичето.Ако си сладка и готин човек няма да имаш никакви ама никакви проблеми с мъжете!!!!! (момче съм)
Традиционната медицина помага на едно и вреди на друго. :)
Не те съветвам да пиеш хапчета за това, все пак никой не е умрял, заради това, че има малък бюст.
Хапвай повечко сурови орехи всеки ден - това поне е безвредно (не знам дали помага, но са ми го споделяли)
+333
И на мен са ми казвали, че е хубаво да се пият противозачатъчни. И то не по форуми, а възрастна жена. Казвала ми е, че освен, че има влияние върху гърдите, но и цикълът ти (ако е нередовен) се оправя, трае по - малко дни и болката в корема изчезва. Но не мисля, че тези противозачатъчни за 4 лв. са добри. По - добре е да отидеш на гинеколог и да ти предпише. Или поне да си вземеш по - скъпи. И аз го обмислям този вариант с противозачатъчните (главно заради цикъла.. а и заради гърдите пък :) ), но не искам да ходя на гинеколог, а не знам какви да си взема. :)
TPAKTOPUCTA
10-17-2008, 12:06
ей мацка ... не прави тази грешка да пием хормонални хапчета на тази възраст. гърдите ти ще пораснат има време. до 25 години ще се уголемяват, допълнително уголемяване ще има и по време на бременността ти.
Пак ти давам съвет НЕ ПРАВИ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ
snejana67
10-17-2008, 15:13
:-D не е важен чак толкова бюста колкото какво имаш в главата :D
звучи тъпо и не съм го пробвала но четех в едно списание..май беше Джой...че ако си мачкаш гърдите те растът :D не не наисина звучи тъпо но пък може да пробваш :-D
звучи тъпо и не съм го пробвала но четех в едно списание..май беше Джой...че ако си мачкаш гърдите те растът :D не не наисина звучи тъпо но пък може да пробваш :-D
така е :)
приятелката ми я бяха ударили силно в гърдите и лекар и беше казал че това щяло да стимулира растежа :)
Като го разбрах това редовно и предлагам масаж :D въпреки че няма особенна нужда :)