View Full Version : "Искам и теб,искам и него силно!!!"
Mariolcheto
10-16-2008, 21:30
Zdraveite!Namiram se vav edna dosta trudna za men situaciq!Prekaleno mnogo sam oburkana...smelo moga da tvardq,che sam vlubena v dvama...S ednoto momche hodih celi 7 meseca,no prosto se razdelihme poradi nqkakvi karanici,revnuvaniq i taka natatak...mnogo silno go obichah i sega go obicham no po malko ot predi...V drugoto momche sashto sam vlubena vseki den si pisha s nego mnogo sam prevarzana kam nego i nemoga da jiveq bez misalta za nego!I dvamata gi obicham ... nemoga bez tqh ... mnogo mi e trudno...neznam zashto bog e reshil taka da si igrae s mene!Iskam saveti...neznam kakvo da pravq ima variqnt i toi e da zabravq i dvamata i da gi ostavq no nqma kak.....POMOSHT! :( :( :(
huligankata
10-16-2008, 21:35
Ако познаваш момчето с което си пишеш пробвай дали ще се получи между вас да сте заедно и т.н. Любовта ти към предишния както ти сама казваш е намаляла ще намалее и още. Ако пък с него имате шанс да сте пак заедно опитайте и все пак не забравяй, че счупеното трудно се лепи след това. Успех ;)
Ами като за начало ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
По темата :
Прецени кой обичаш повече, и се захващай с него.
Кой обичаш повече?
E,сега реши с кой да бъдеш.
mynichka
10-17-2008, 06:41
:shock: както и да е ..прецени си с кой искаш да бъдеш повече и към кого имаш по-силни чувства :D
sasha_90
10-17-2008, 09:36
Както и сама знаеш-не можеш да си с двамата едновременно.Избери този,на когото държиш повече.
Ах, омръзна ми да повтарям...
НИЩО БИВШЕ ВЕ ВАЖИ!!!
Забравяй го тоя стария и се хвърляй в обятията на новата звезда.
...
толкова ли е трудно да продължиш напред, без да гледаш назад..???
:shock: както и да е ..прецени си с кой искаш да бъдеш повече и към кого имаш по-силни чувства :D +1 ama nai-dobre shte byde da gi ostavish i dvamata taka si igraesh s tqh ne mislish li?mislq 4e i na teb nqmashe da ti e priqtno nqkoe mom4e da e vliubeno i v teb i v nqkoq druga i da vi vyrti i dvete
p.p. sorry za ezika ne ne moga da go napravq na kirilica
MiMcHeToOo
10-17-2008, 12:53
Оф... Ей така най-мразя. Как ние да ти изберем?
Miimiinka
10-18-2008, 14:18
В момента и аз съм така.Хода с едно момче,добре ми е с него...но има и друг,който желая така силно,че незная какво да правя... Много е трудно.Аз по тази тема съм пас...
sextazy_baby
10-18-2008, 14:28
Най-добре ще е да седнеш и да помислиш как се чувстваш с единия и как с другия,виж какво значат за теб и реши с кой от тях искаш да бъдеш
nicolepcd
10-18-2008, 14:30
Има няколко варианта...
1. В едното момче си влюбена, в другото си вманиачена (аз бях така... въобразявах си, че го харесвам... бла-бла, но се оказа, че просто си ми е станало навик да си го мисля...та сега схванах, че съм си била втълпила разни глупости и сега не ми дреме за него 8-) )
2. И в двамата си вманиачена :-o
3. И третия... най-малко вероятния... влюбена си и в двамата... на практика е невъзможно... може би единия не искаш да го губиш като приятел, а другия като нещо повече от приятел... знам ли... с времето чувствата към единия малко по малко ще утихнат и ще разбереш кой обичаш повече ;)
HardlyAwakened
10-18-2008, 14:31
:x