View Full Version : vajno e !
bezimenko
10-17-2008, 10:47
mm znachi s priqtelkata mi iskame da pravim sex ... vaprosat mi e predi da zapochnem akta kak da q vazbudq smisal iskam da q vazbudq mnogo i togava veche da praim kvoto she praim :D
Покажи им една пачка само със стотачки вътре. Едва ли нещо ще я възбуди по добре :D
TPAKTOPUCTA
10-17-2008, 10:53
ами почни с целувки по вратлето й, после по гърдите по цялто тяло, неспирай да я докосваш през това време с ръцете ти, опитай се да я стимулираш с ръце (но само ако е влажна от долу благодарение на целувките и тн) ако не пробвай с орално стимулиране и така ... в крайна сметка трябва от вътре да ти идва ... но на кратко така май е най- лесно става :-D
anonimnaa
10-17-2008, 10:55
ами почни с целувки по вратлето й, после по гърдите по цялто тяло, неспирай да я докосваш през това време с ръцете ти, опитай се да я стимулираш с ръце (но само ако е влажна от долу благодарение на целувките и тн) ако не пробвай с орално стимулиране и така ... в крайна сметка трябва от вътре да ти идва ... но на кратко така май е най- лесно става :-D
+1
jujulinkaa
10-17-2008, 11:22
Покажи им една пачка само със стотачки вътре. Едва ли нещо ще я възбуди по добре :D
+1 ! :lol:
омг.. ми то за да правите секс не е да се съблече и да каже "айде ще го правим"...
според мен нещата по принцип се развиват след като се натискате дълго време, тя премира от възбуда и без притеснение вече сваля всяка своя дреха...
по тая логика предварителна игра трябва да има, но не на елементарно ниво каквото вие го разбирате - ти да я полижеш и т.н.
Много е тъпо да си сух и да искат да лижат, защото по тоя начин ти идва възбудата, а не са успяли само с целувки и галене да го сторят...
имам предвид да се натискате, да я сложиш на леглото си, да й хванеш ръцете например (е, то трябва да ти идва отвътре) и да се натискате с дрехи известно време.. усети какво й харесва и действай ;)
на мен ми харесва да ме притиснат и да ме целуват, да ме пипат по кръста и ръцете им а-ха да слезнат където трябва, а-ха не...
и чак тогава вече сексуална игра близ близ или направо секс..
не знам.. според мен така трябва да подходиш.. яко петинг..
scoobydors
10-17-2008, 12:23
+1
+2
iliq_zgz
10-17-2008, 14:39
mi az mislq 4e trqqq da se celuvate malko i kato oseti6 4e i se iska i ne6tata otivat natam po4va6 da sliza6 nadolo parovo po vrata malko "bliz bliz" posle po nadolo postepenno rakata otiva kam onova mqsto po4va6 da q bara6 ama po nejno i ne barzai da barka6 navatre po otgore i kato mine6 po cqloto tqlo (ot ustata do malko pod korema) po4va6 s ezik leko i kato oseti6 4e e gotova po4va6 s instrumenta :D radvam se ako sam ti pomognal 8-)
snejana67
10-17-2008, 14:57
:-o преди да правиш секс вземи прочети някоя и друга книга по въпроса :-o
Rebirthing
10-17-2008, 15:08
На колко си години :-o ?
DevilWish
10-17-2008, 15:34
За мен лизането е най-добрия метод ;) И пръстчета ,целувки ;)
da,izpolzvai ezi4eto si :)
Rebirthing
10-17-2008, 16:05
Той не знае как да си използва пишката пък камоли езичето :lol: .
Той не знае как да си използва пишката пък камоли езичето :lol: .
според мен и да пише неможе така че и пръсчето не може да използва :? :lol:[/b]