Влез

View Full Version : момчетата харесват курвите :Х:Х

elki4ka
10-17-2008, 14:23
здравеите...аз съм момиче и искам да изкажа мнениеТо си...защо момчетата винаги харесват малките разгонени курвички :?:?:? :shock: например нека сравним...2 красиви момичета-( за 2 мои приятелки става въпрос) едната си е нормаЛна с момчетата..говоРи сии с тях,както и с момичетата....обачее другатаа....плямпа им само некви глупости...например онзи ден едно момче от нашия клас и показаа каде живее..ии тя веднага издрънка тъпня.нека да кажа с точност какво каза : хаха аз вече знам каде да ходя вечер ... :D :D :D купи 100 презарватива за тая вечер,даже и толкова може да не ни стигнат :X:X:X:X това бяха думите и....такъв и е езика с всички момчета..постоянноо се натиска...и нека допълня че нея я харесват мн мн момчета..и не защото е толкова красива.. а защото се държи по този начин ...НЕ МОГА ДА РАБЕРА....МОМчеТАТА таКиВа ли МОМИчЕта започНаха да харЕсВаТ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Di
10-17-2008, 14:30
при мен не е така =) не харесвам курви..

jghgh
10-17-2008, 14:33
атрактивна лесна курва - мда, защо да не харесват такива...
но, вярвай ми, не е дълбоко харесване... ;І
тва момиче някой ден ще свърши наебано в нечий апартамент и изритано от там...
или ддз, нека момчетата се обадят.

snejana67
10-17-2008, 14:44
:-) има момчета които харесват нормални момичета :-)

MostHated
10-17-2008, 14:54
Аз харесвам нормални момичета... а такова като приятелката ти за мен са само за една вечер...

Andreev
10-17-2008, 15:02
курвите ги харесват момчета които не могат да си намерят свястно момиче :?

Bellatrix
10-17-2008, 15:06
Еми аз не съм курва, обличам си се нормално и не се натискам с никой пък ходя с мом4е ве4е по4ти половин година. Значи и за нормалните не е толкоз безнадеждно :D А твоята приятелка не я ХАРЕСВАТ - вдигат си егото с нея.

Adelina
10-17-2008, 15:15
и аз така мисля

sasha_90
10-17-2008, 15:28
Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.

thefreak
10-17-2008, 15:32
Ще харесваме, който и каквото си искаме. Недейте да държите сметка к'во харесваме и к'во не. Не харесвам да се пише с големи и малки букви, това издава каква разглезена лигла си всъщност.

nicolepcd
10-17-2008, 15:34
Оф, ок... ама мислиш ли, че тийнейджър, където само глупости са му в главата ще иска да се занимава с неква затворена и притеснителна, вместо да се развлича с неква, дет се праи на голямата работа?
Еми като попораснат малко, вече и мисленето им по този приблем се поменя ;)

iskamdate123
10-17-2008, 15:34
Zashto da se mycha sys normalno momiche kogato imam kurvichka pod ryka koqto pravi tochno tova koeto iskam i bez opravdqniq 8-)

samoubiika
10-17-2008, 15:36
здравеите...аз съм момиче и искам да изкажа мнениеТо си...защо момчетата винаги харесват малките разгонени курвички :?:?:? :shock: например нека сравним...2 красиви момичета-( за 2 мои приятелки става въпрос) едната си е нормаЛна с момчетата..говоРи сии с тях,както и с момичетата....обачее другатаа....плямпа им само некви глупости...например онзи ден едно момче от нашия клас и показаа каде живее..ии тя веднага издрънка тъпня.нека да кажа с точност какво каза : хаха аз вече знам каде да ходя вечер ... :D :D :D купи 100 презарватива за тая вечер,даже и толкова може да не ни стигнат :X:X:X:X това бяха думите и....такъв и е езика с всички момчета..постоянноо се натиска...и нека допълня че нея я харесват мн мн момчета..и не защото е толкова красива.. а защото се държи по този начин ...НЕ МОГА ДА РАБЕРА....МОМчеТАТА таКиВа ли МОМИчЕта започНаха да харЕсВаТ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

мхм...от части е така ;д;д всичките се кефят на леките жени,но никога един мъж не би си взел за жена курва ...
и всъщност от даскалото ми всичките 8мокласнички се натискат на батковците,некфи се надуват правят се на пички ама кфи са грозни само аз си знам,защото момчетата ги интересува дали ше им пусне и дали има хубаво тяло и не гледат характера иии тем подобни.поне момчетата на моята възраст.от прост личен опит го казвам ;)

Rebirthing
10-17-2008, 15:40
Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.

+1

Seducti0n
10-17-2008, 16:01
Защото се държат освободено, без задръжки, което предполага, че разкрепостеността им няма да бъде само на думи, а и на практика.
А когато на едно момче му се прави секс, то иска именно секс, без обвързване, без частта на опознаването, ето защо го привличат девойки, готови да разтворят крачката. :wink:

slun4ice_90
10-17-2008, 16:08
Предпочитат ги,защото могат да получат това,което искат..Докато повечето момичета не им падат толкова лесно в "мрежите"..за това..ИНАЧЕ, ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ ИСКАТ МОМИЧЕ,КОЕТО ДА ГИ ОБИЧА. :-P Поради тази причина искат тези момичета за една нощ....Те просто им "продават наслада"...нищо повече....Няма я любовта,няма чувства....Продава се-купено....!!

mynichka
10-17-2008, 18:01

+1
+1000000 :)

NF_D
10-17-2008, 18:49
Аз харесвам,щото мога да ги еба 8)

temptati0n
10-17-2008, 20:25

Май си единствения :?

ThePowerOfLove
10-17-2008, 20:32
съгласна съм с всичко казано - просто са по-лесни, необвързващи и т.н. а на едно момче това би му харесало...ако е в размножителен период ;)

Andreev
10-17-2008, 20:34

Май си единствения :?
не е 8)

temptati0n
10-17-2008, 20:34
съгласна съм с всичко казано - просто са по-лесни, необвързващи и т.н. а на едно момче това би му харесало...ако е в размножителен период ;)

хахаха т'ва за размножителния период ми хареса мн0го :D :-D :razz:

cinderella_gugutka
10-17-2008, 23:02
в.слу4ая.твойта.пр.не.е.курв -просто.е.забавна
но.е.вярно.4е.мн.мом4ета.си.п дат.по.малките.курви :?

elki4ka
10-18-2008, 06:37
мии да..може да се кеже че е забавна.. :D :D ама ме нерви тва че говори така с всички момчета...намеква им само такива неща..не може да води смислен разговор...а само дрънка глупостиии :x :x

Qnchety
10-18-2008, 07:52
Аз пък си мисля, че само тъпите момчета, които не могат да преценят момичетата кви са, си падат по така наречените "курвета".

balu4ka
10-18-2008, 08:01

+1 налълно съгласна
мхм...от части е така ;д;д всичките се кефят на леките жени,но никога един мъж не би си взел за жена курва ...
и всъщност от даскалото ми всичките 8мокласнички се натискат на батковците,некфи се надуват правят се на пички ама кфи са грозни само аз си знам,защото момчетата ги интересува дали ше им пусне и дали има хубаво тяло и не гледат характера иии тем подобни.поне момчетата на моята възраст.от прост личен опит го казвам ;) :)

PePeLePew
10-18-2008, 08:10
всички ги харесваме,защото обичаме яките курви,които са само за секс .... скромните момичета са за сериозните връзки.А да и момичета нали не мислите,че вашето гадже като сте с него от 1 год примерно няма да ви изневери с такава мацка.Просто няма мъж които да не изневерява .... ако не го прави значи е един путко и нищо друго.А в тези тийн год. сериозните връзки дори и да ги има са само заблуда и лъжа така че не се прецаквайте още като малко.... писна ми от момичета на по 15г.,които не им се живеее вече

MuMuTo0o
10-18-2008, 08:36
Еми защото 80% от момчетата,дори може би и повече немислят с главата си,а със онази си работа,неискам никой да обиждам,ноо на днешно време това е факт....!

aresmurt
10-18-2008, 10:38
Яд ли ви е, че си падаме по курви :grin: :grin: :grin:
Ако трябва да отговоря сериозно -в малките курвенца привлича общо взето фриволното им поведение и това че са лесни. Нищо повече, а и няма как да вложи човек чувства в тях, при положение, че утре вечер друг ще я помпа. Най-лошото, което може да се случи на едно момче - да се влюби в момиче, за което последствие да разбере, че е курва.

Quasar
10-18-2008, 10:46
шот са по рзкрепостени...ако е някоя нормална много време и тряа за свирка още толкова за някоя по изчанчено място и така...докато ако е някоя лесна се и тая къде как и защо....за една вечер няа проблеми...ма за сериозно не стаат шот на другия ден ше са с нов

Re5peC7
10-18-2008, 10:53
единственото нещо което привлича такива момчета в едно такова момиче е крастата им да правят секс с някоя, а точно такова момиче е най-удобния случай след като още в самото начало тя показва, че е навита да и го дадеш да го лигави.Аз лично не харесвам такива момичета не защото не обичам да правя секс а защото по някакъв начин се отвръщавам от това как една цяла махла а и град може да и се изреди на гъза.

MimOSiNitY
10-18-2008, 15:02
Еми защото 80% от момчетата,дори може би и повече немислят с главата си,а със онази си работа,неискам никой да обиждам,ноо на днешно време това е факт....!

+1oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 8)

Jaffs
10-18-2008, 17:01
Харесват я, защото е лесна и ще им върже без проблем. Целта е само една - секс. За това и ще я търсят. Едва ли някое момче ще иска сериозна връзка с момиче, което го е минало половината квартал. Такива девойки са за една вечер и нищо повече. Ебеш, бягаш и виждаш следващия на вратата. :)

6emet4e
10-18-2008, 17:12
Да,съгласна съм... А и да добавя че дори понякога не ги и харесват...просто се възползват.

И за пореден път:Никога не слагайте всички под общ знаменател....

dobity
10-18-2008, 18:53
виж са курвар при курви ;)

vankata_kz1991
10-18-2008, 19:01
много правилно :wink: :wink: и не всички момчета харесват курвите...малко за но ги има .. аз съм един от тях ;-) не мога да понасям надуте курви ....

anonim4eto_
10-18-2008, 19:37
курва...ее всяко 2ро момиче... момчетата който харесват такива момичета направо ми падат във очите...отвръщавам се от такова държание...пък и повечето момчета "харесват" такива момичета ... щот никой друг нейска да им върже ;) :?

tuzaro
10-18-2008, 19:39
и аз харесвам курви :grin: :grin:

MP
10-18-2008, 19:46
булшит

Miimiinka
10-18-2008, 19:53
Нече момчетата ги харесват просто виждат,че тая е лесна и ще се потдаде на техното желание ...дефакто да спът заедно... ; ))

tuzaro
10-18-2008, 20:03
те и момичетата харесват курварите ама не си признават 8-)

gabiiTu
10-18-2008, 20:05
da naistina mom4etata haresvat kurvi4ki i as neznam zashto :? :? :? mn se iznervqm imame ena v klasa koqt e super kurva i vs4ki i obry6tat vnimanie i i se natiskat i tq im se natiska i as mn se iznervqm qvno mom4etata haresvat po leki momi4eta za da mogat da gi vkarat v legloto si a posle gi fy6kat :-D :-D :-D pone tova e moeto mnenie :)

exclusif
10-19-2008, 13:11
за радост с момчетата с който съм ходила харесват нормални момичета познавам мн други момчета който са ми добри приятели и харесват нормалните момичета познавам и такива който ходят с така наречените 'курви' може би защото са по лесни незнам и аз .. аз си задавам същия въпрос

Balmy_I
10-19-2008, 14:29
Момчета,които харесват курви са същите кървари (не мислят за нищо друго освен за секс)

AnIcHkAtA
10-19-2008, 15:11
Абее вие сега половината ше се изкарате, че не ги харесвате, ама си чупите вартовете по тях.Айде стига глупости.Пък и кой е казал, че една курва не може да стане сериозна и да има нормална, пълноценна връзка.Всичко е относително и дори има мн по-печени курви от другите момичета, не ми опонирайте, защото познавам такива.Мнението ви за "курвите"е мн изкривено!Хора сякакви, има разлика от курва до курва!Може би момчетата търсят мн хубаво гадже и се надяват на "с мен ще е различно" и наистина има такива "курви".Ама че сте.. :-x!Това, че едно момиче се облича предизвикателно и се държи така, не означава, че не е добър, мил и тн човек!Тцтц :-x

summer_mo0n
10-19-2008, 17:08
Просто знаят. че курвата ще им върже. Струва им се лесна. Това е, не че харесват кой знае колко поведението им. Не искат да си губят времето и накрая да не им върже, така залагат на нещо сигорно.

ELiTyYy
10-19-2008, 17:22
хах ... познато ..и в моя клас имам такава... : )
Момчетата я 'харесват' докато не легнат с нея... [;
това не е харесване...тва е лесна мишена! :)

verdjitO
10-20-2008, 08:49
Ами така е ! И в нашия клас имам ена фр която е курва ! Всички момчета я хар и аз мн се дразня! Един път я видях да си издърпва долните гащи тей че да се виждат! Две момчета от нашия клас постоянно я обарват, а тя се хили кат някфа ... :-x :-x :-x

middle_of_noWhere
10-20-2008, 08:51
курви sux :x

slunchiceto0
10-20-2008, 13:57
Ами честно казано съм напълно съгласна с твоето мнение и те подкпрепям...в днешно време повечето момчето обръщат внимание на тези които се държат по екстравагантно,вулгарно и се натискат!това им прави впечатление..и че са лесни..и с тях ще им е мн по добре...и им допада начина по който те мислят,защото вече на всички в главата им е само секса и яко ги блъскат хормоните;]

mickelangelo
10-20-2008, 15:00
обичам да тровя такива момиченца ... :) но все пак не всички момчета харесват такива момичета ... явно сте на такава възраст и на вълна секс .. и нормално е .. ;) след 2-3 години никои няма вече да обръща внимание на приказките и

anonimka15
10-20-2008, 15:53
abeee tvoita priqtelka ne e kurva a se prai na takava,ako dosega ne e imala mn gadjeta...ili puk si e prosto leka jeni4ka :D a puk,ako ee imala bezbroi gadjeta,nachii si e kurvichka,ama momchetata opredeleno ne haresvat samo takiva momicheta spored men!

sladurcheto_11
10-20-2008, 19:08
momicheta za edna nosh :D :-P :P

Nam3less3
10-20-2008, 19:25
1.По-лесни са.
2.По-глупави са.
3.По-секси са.
4.Стават за натискане в дискотеката.
5."Връзката" е краткотрайна, без обичайните малоумни проблеми.
6.Има ги навсякъде.
7.Всичко става за една нощ.
8.Няма вероятност да не слушат чалга.
9.Опитни са в леглото.
10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още 8-)

Естествено е, "нормалните момичета" създават постоянни проблеми и главоболия с неща като недостъпността им, бавното стигане до леглото, и изобщо проблеми, добре познати от романтичните филми. В повечето случай поне е така.

Ако имаш пари, може да си прекарваш готино с "курвите" :D

RullzZz
10-20-2008, 20:27
1.По-лесни са.
2.По-глупави са.
3.По-секси са.
6.Има ги навсякъде.
9.Опитни са в леглото.
10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още 8-)

Естествено е, "нормалните момичета" създават постоянни проблеми и главоболия с неща като недостъпността им, бавното стигане до леглото, и изобщо проблеми, добре познати от романтичните филми. В повечето случай поне е така.

Много добре казано,точно така си е
Повечето момчета се кефат яко на тия малки разгонени курвички щото ги виждат че са лесни а на тех точно тва им трябва - секс
Мен направо ме отвращават такива момичета,не ги дишам но за жалост е пълно с такива :-x

jjjjjj6363
10-20-2008, 21:12
ima si hora za si4ko nemoje da se kaje 4e si4ki mom4eta haresvame kurvi no kato sa kurvi kakvo da napravim da gi mrazim li taka im haresva nito e grqh nito e nishto

sladka__droga
10-21-2008, 03:57
Има доза истина в това ,, че някой момчета си падат по курвите ... но не се отнася за всички! ... :)

soul1199
10-21-2008, 05:59
Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.+1

hottie
10-21-2008, 06:12
Оф, ок... ама мислиш ли, че тийнейджър, където само глупости са му в главата ще иска да се занимава с неква затворена и притеснителна, вместо да се развлича с неква, дет се праи на голямата работа?
Еми като попораснат малко, вече и мисленето им по този приблем се поменя ;)

именно!

MimOSiNitY
10-21-2008, 14:25
Пък ако е някоя много свястна - свалянето е дълго и трудно, а после лежи като замразено пиле в леглото :shock:

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Омг... ама донякъде си прав :D

soul1199
10-22-2008, 06:52
Пък ако е някоя много свястна - свалянето е дълго и трудно, а после лежи като замразено пиле в леглото :shock:

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Омг... ама донякъде си прав :D :D :D :razz: :lol: :lol:

Mr_Crowley
10-22-2008, 07:06
Ами да, за съжаление е точно така - "момченцата" започнаха да харесват точно такива момичета! То и момчетата ги виж на какво приличат де, та тогава може да се успокоиш...аз на тия плужеци дето се разхождат наляво - надясно не бих ги нарекъл точно момчета. Те са се изпедерастили до крайна степен, ама то и момичетата сигурно по такива манафи си падат. Проблема е взаимен - както момиченцата курволясват с всеки изминал ден, така и момченцата изпедерастяват. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

AiKaTa
10-22-2008, 09:10
и защо като се е избъзикала да е курва... :-o Това е нейния начин- неийн проблем си е.. за всеки влак си има пътници, а според мен момичето не е ненормално...напротив- намерило е езика на мъжете! ;)

WithLove
10-22-2008, 11:15
Според мен е много тъпо да сложиш всички момчета или момичета под общ энаменател.

sexita
10-22-2008, 13:55
Така се манипулира мъж ;)
Като пораснеш ще разбереш защо :D

VHack
10-22-2008, 14:09
Ми аз съм момче и мога да заявя че не е вярно че харесваме курвите, но когато ни се доиска малко секс и най-лесния и бърз начин да се уредиш е да си намериш някоя такава. Тоест на другите момичета недостатъкът и е че трябва в някои моменти да са малко курви.
Тва не го казвам от напълно мое мнение а мога да заявя че тва е мнението на повечето от мъжкия пол.

vampire3
10-22-2008, 14:30
Нене не си падам по курвите противни са ми... особенно тез на по 12-14 години детя ходят с 18 + .......

Niakoitam
10-22-2008, 17:50
" Момчетата харесват курви"-малко силно.По-скоро трябваше да е "момчета харесвате ли курвите?И Защо?Това е малко подобно на въпроса:"Защо момичетата си падат по лоши момчета."(не всички от тях както и при мъжете с курвите).

Но кой всъщност са курвите.За едни са едни,за други други.Кои?Тези който се чувстват наранени и искат да си отмъщават на момчетата и го правят ли?Тези,които го правят за разнобразие на скучният си ден ли?Тези,който просто искат да са интересни и харесвани ли?Тези отегчените ли?Или тези,койте не им пука или са чули от приятелки че така е по готино?

Кой са курвите всъщност?

Може би се харесва свободното им поведение и непринудеността им.Това че можеш да си правиш и най-големите "извращения" без да го вземат насериозно или най-много да се убидят за 2-3 минути.

Всъщност ми е малко жал за курвите,както и за курварите,но малко повече за курвите,защото откъдето и да го погледнеш може да звучи брутално мъжете ебат,а момичетата биват ебани.Това:"Аз тоя как го изпрасках" са приказки за 1001 нощ.Както каза един в един друг форум:"На мъжът е даден ключа".Ако забременее жената мъжът може винаги да избяга,а тя остава с детето в утробата и единствено аборт може да и помогне...но може и страшно да и навреди.Така че ми е малко жал за курвите като се замисля как еди ден,когато станат на повечко годинки и не са желани се замислят как никока не са изпитали любовта.Връща им се в съзнието колко мъже са спали и как всички са им били за по един ден.Никой не ги е обичал,а просто е искал да ги ебе и осъзнават как за тогавашното си забавление да видят на кой му е по-голяма пишката и на кой по дебела са пропиляли живота.Жалко нали?

woshata
10-22-2008, 18:47
мързи ме да го чета..даже не знам кво праа в тоя раздел..може би щот в кофата са толкова спрели че и за хранене не стаат..но по темата..да вярно е за квот и да говориш .

tuzaro
10-22-2008, 18:50
Нене не си падам по курвите противни са ми... особенно тез на по 12-14 години детя ходят с 18 + .......тва е щот си малък и не пускат на тебе :lol:

Sweet__Dream
10-22-2008, 18:56
1.По-лесни са.
2.По-глупави са.
3.По-секси са.
6.Има ги навсякъде.
9.Опитни са в леглото.
10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още 8-)

Много точно казано.Поне си честен.БРАВО!!!!