Влез

View Full Version : Е*ти кравата е тая учителка

sexita
10-18-2008, 12:00
http://vbox7.com/play:1924b225

mir4eto93
10-18-2008, 12:20
тая отива дирекно в затвора, тва е подсъдно :shock:

DjBaloon
10-18-2008, 12:30
Само аз ли не се възмущавам и според мене това е по-нормално от другата крайност:
деца псуват в час,не знаят как се пише благодаря на английски,снимат секс клипчета в 5-6-ти клас
Някак си това че са им набили 2-3 шамара ми бледнее пред другата действителност
Не вижда ква е тая отрицателна нагласа

scoobydors
10-18-2008, 12:40
:shock: :shock: :shock: ОМГ...
То верно и децата не са никак добри с учителите си http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3873582#3873582 - живия пример :(
но все пак... прекалено е! :(

DjBaloon
10-18-2008, 12:45
Само аз ли не се възмущавам и според мене това е по-нормално от другата крайност:
деца псуват в час,не знаят как се пише благодаря на английски,снимат секс клипчета в 5-6-ти клас
Не вижда ква е тая отрицателна нагласаТова са деца бе човек.
Никои никому има право да го удря!
По твоята логика ще разсъждавам малко и аз
И учителите са хора нали? И не би трябвало да се занимават с децата,които 90% са без никакво възпитание и си мислят че са им длъжни да им пишат 6-ци и да им търпят изцепките в часовете?

HAGVXSXVH
10-18-2008, 13:36
абе тянко кви ги говориш,повечето деца тиийнове са толкова отвратителни,без никакво уважение и възпитания,я преди 15-тина години един-два шамара,че после и им се изинявали даже, не само че спирали ;)..не си измислям този пример.между другото

SuNsEt
10-18-2008, 14:04
Дам...заглавието на темата ти много й подхожда. :-D

Lucho
10-18-2008, 14:28
Учителката е крава - учениците са говеда ! Без майтап ! В нашият град нивото на образование е занижено... :x

DjBaloon
10-18-2008, 14:32
Учителката е крава - учениците са говеда ! Без майтап ! В нашият град нивото на образование е занижено... :x
Къде не е? :D

Училищата из страната където се преоподава добре не мисля че са мн 8-)

scoobydors
10-18-2008, 17:07
Къде не е? :D

Училищата из страната където се преоподава добре не мисля че са мн 8-)
Така е за жалост... малко е късно да се прави нещо. Винаги ще има поне 2-3 тъпи идиоти във всеки клас, дето да се правят на голямата работа. :shock:

DieselBlood
10-18-2008, 18:38
мале тая ко са опита да ма удари мен така нз кво ше я напрая

miloto_girl_4e
10-18-2008, 19:50
Има разлика от псуване и апатия до биене на шамари..
Учителите нямат право да посягат, няма значение дали в час цари безобразие или не...това си е насилие..
Не оправдавам днешното държание на децата в клас, но и това не го оправдавам, даже никак :!:

kuklichka_bg
10-18-2008, 20:12
Таази Е НЯКЪФ ИЗРУД КАК ТЕЙ ЩЕ ГО УДРЯ И ТО ТОЙ ТЕЙ

sexita
10-18-2008, 23:50
абе тянко кви ги говориш,повечето деца тиийнове са толкова отвратителни,без никакво уважение и възпитания,я преди 15-тина години един-два шамара,че после и им се изинявали даже, не само че спирали ;)..не си измислям този пример.между друготоСъс бой до никъде няма да се стигне : )))

именно...така само се озлобяват децата и се създава непрекъснат конфликт между учители и ученици!
Аз също до миналата година бях ученичка и е имало учители при които е било гробна тишина в час и без да има шамари...Въпрос на подход...

ThePowerOfLove
10-19-2008, 13:50
:shock: тая верно е нещо побъркана :?

snejana67
10-19-2008, 14:45
:?ние сме ужасни понякога се срамувам :oops: :oops: :oops:

ImmortalForever
11-03-2008, 16:42
Айде ся, децата ви виновни!При такава даскалката, не само ше псувам, ми ше я пребия от бой, па някои от нашите ако беше рабзрал ..ейй баща ми с кабела ше я причака след работния ден..как може такова нещо бе..?!?!? Децата били виновни..Образованието в България..Тая ако си иска респекта не е такъв начина..Ше бие , ше бие и накрая на нея такъв бой ше и теглят, че... :-x :o

Nefarian
11-05-2008, 14:04
Тая ако ми посегне, ще я утрепя!

TheCookie
11-09-2008, 18:38
Веднъж да ми посегне ще и се развикам, ама повтори ли се..не ми пука дали е учителка хващам я и ще я налагам както тя мен, за да усети болката.Егати-това било учител.Чудя се дали някъде в другите страни го има това :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Плашещо е.Колкото до поведението на учениците, зависи от много неща-родители,подход на учителя към учениците.С бой няма да постигнеш по-добро, а напротив нещата се усложняват.Тази госпожа трябва да си понесе последствията за стореното. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Нямам думи :?

Mooo6no
11-09-2008, 19:58
http://www.youtube.com/watch?v=HNuNRbH18Ng

sisityy
11-21-2008, 14:23
Учителката е крава - учениците са говеда ! Без майтап ! В нашият град нивото на образование е занижено... :x +1 lele gorkite deca ....dano na nikoi da ne my se sly4va da popada na takava y4itelka :(

verdjitO
11-22-2008, 13:53
омг .. тоя кой клас е, че така да седи, без да се защитава :-o Аз ако бях щях да и удрям и аз шамари 8-)

roadrunner
11-22-2008, 15:30
И ние имаме една такава дето постоянно ни бие и се ояжда с нас.Наплашиила е целия клас,че ще го остави да повтаря .. Тая жена са ми казвали,че има много проблеми и си ги изкрава в училище..Нямат право това да го правят ! Но понякога,когато някой ученик прекали направо е супер досадно дори и за околните.. :?

hamilcar
11-22-2008, 20:41
Учениците правят каквото си искат, защото учителите за нищо не стават. Това е истината. Не може всички при един учител да пазят тишина, а при другия да правят лудница.

А за тази "учителка", дърт комунист, който не знае в кой век се намира.

Erica1
11-23-2008, 09:41
Ква смотла, незнае за кво е там. :-x

rubi
11-29-2008, 05:07
а като сте толкова умни вижте това ....и ми кажете не е ли 90% същото отношениеto на учениците към даскалите а?
http://www.youtube.com/watch?v=_I8vU2KXM84&feature=related :-x :-x :-x :-x :-x :-x

vivteen
11-29-2008, 06:20
Вече има нова мода "Яж хартия,на ти шестица" :-o Поне така София може да си реши проблема с боклуците :D

Bunnyyyyy
11-29-2008, 07:40
ima kakvi li ne...

swords1010
11-29-2008, 10:53
И учителите са хора нали? И не би трябвало да се занимават с децата,които 90% са без никакво възпитание и си мислят че са им длъжни да им пишат 6-ци и да им търпят изцепките в часовете?
Бе да разсъждавам и аз по вашите логики... Уважавам учителската гилдия (или тази част учители, която си го е заслужила) и разбирам, че отношението на масата ученици е отвратително. НО...Учителите като са хора (ВЪЗРАСТНИ, ПЪЛНОЛЕТНИ при това), имат достатъчно акъл да се обърнат към правораздаващи органи, комисии, съвети, за да бъде наложена санкция на нарушителя. Те, обаче НЕ СА такъв орган и нямат никакво право да раздават правосъдие - възможно е само в отговор да получат истинско правосъдие. Разбирате обаче, че едно дете е много по-слабо информирано, с много-по малко опит и едва ли ще се втурне да се обръща към въпросните органи, ако му теглят един як бой учителите, за това че е казало някоя псувня? Нали разбирате? М?

ScionOfStorm
11-29-2008, 11:32
^ ае я пробвай в приблизително 240 дни от годината да общуваш с минимум 50 говеда тийнове, които правят каквото си щат и се отнасят към теб както си щат. айде да видим ако ти кипне дали ще се удържиш, защото ще ми е интересно ако се. ако преди това си издържал тоя тормоз МИНИМУМ 5 години.

1200 дни + не е зле, а? м?

rubi
11-29-2008, 17:48
Бе да разсъждавам и аз по вашите логики... Уважавам учителската гилдия (или тази част учители, която си го е заслужила) и разбирам, че отношението на масата ученици е отвратително. НО...Учителите като са хора (ВЪЗРАСТНИ, ПЪЛНОЛЕТНИ при това), имат достатъчно акъл да се обърнат към правораздаващи органи, комисии, съвети, за да бъде наложена санкция на нарушителя. Те, обаче НЕ СА такъв орган и нямат никакво право да раздават правосъдие - възможно е само в отговор да получат истинско правосъдие. Разбирате обаче, че едно дете е много по-слабо информирано, с много-по малко опит и едва ли ще се втурне да се обръща към въпросните органи, ако му теглят един як бой учителите, за това че е казало някоя псувня? Нали разбирате? М?
да ама нали се сещаш че ако учителя се обърне към този висш съвет,ще изгонят децата от даскалото....кой би се съгласил да изгони половината деца от училище...нали после няма да имат работа!
има и по-строги учители......верно е че тая се държи гадно с тях,но явно само това е подействало,да може да се спазва дисциплината.....

swords1010
11-30-2008, 09:15
Изгонването на ученик е крайната мярка. Докато се стигне до там има други мерки, които се предприемат.

BlackaTBW
11-30-2008, 09:45
swords1010 всичко това с обещаните наказания към такива ученици е просто гавра спрямо учителите. Смеят им се в лицето, когато се оплачат. Особено в разни ОУта, СОУта и тн, нечувани от Бога. Просто правилата не се спазват и от по-високопоставени личности, камо ли от ученици.
И наистина, понякога моите нерви не издържат, като виждам как някои прекаляват с лиготията си, а съм ученичка. Сега си представи и да си на учителското място...

hooliganka89
11-30-2008, 09:50
Мале,какав терор.
Едно време тва си е било свободна практика в училищата

swords1010
11-30-2008, 10:33
swords1010 всичко това с обещаните наказания към такива ученици е просто гавра спрямо учителите. Смеят им се в лицето, когато се оплачат. Особено в разни ОУта, СОУта и тн, нечувани от Бога. Просто правилата не се спазват и от по-високопоставени личности, камо ли от ученици.
И наистина, понякога моите нерви не издържат, като виждам как някои прекаляват с лиготията си, а съм ученичка. Сега си представи и да си на учителското място...
Оооо, BlackaTBW, Аз нищо от това не съм отрекъл - факт е. Но пък виж, учители да бият ученици и обратното... :?

BlackaTBW
11-30-2008, 11:48
^Не съм казала, че е нормално. И не защитавам нито една страна, защото всичко е тотално извратено в наши дни. Просто съм отвратена от системата в нашите училища.