- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Е*ти кравата е тая учителка
[vbox7]http://vbox7.com/play:1924b225[/vbox7]
тая отива дирекно в затвора, тва е подсъдно![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Само аз ли не се възмущавам и според мене това е по-нормално от другата крайност:
деца псуват в час,не знаят как се пише благодаря на английски,снимат секс клипчета в 5-6-ти клас
Някак си това че са им набили 2-3 шамара ми бледнее пред другата действителност
Не вижда ква е тая отрицателна нагласа
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
![]()
![]()
ОМГ...
То верно и децата не са никак добри с учителите си http://www.teenproblem.net/f/viewtop...873582#3873582 - живия пример![]()
но все пак... прекалено е!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
По твоята логика ще разсъждавам малко и азПървоначално написано от tqnkо
И учителите са хора нали? И не би трябвало да се занимават с децата,които 90% са без никакво възпитание и си мислят че са им длъжни да им пишат 6-ци и да им търпят изцепките в часовете?
абе тянко кви ги говориш,повечето деца тиийнове са толкова отвратителни,без никакво уважение и възпитания,я преди 15-тина години един-два шамара,че после и им се изинявали даже, не само че спирали..не си измислям този пример.между другото
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Дам...заглавието на темата ти много й подхожда.![]()
Учителката е крава - учениците са говеда ! Без майтап ! В нашият град нивото на образование е занижено...![]()
Къде не е?Първоначално написано от Lucho
![]()
Училищата из страната където се преоподава добре не мисля че са мн![]()
Така е за жалост... малко е късно да се прави нещо. Винаги ще има поне 2-3 тъпи идиоти във всеки клас, дето да се правят на голямата работа.Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
мале тая ко са опита да ма удари мен така нз кво ше я напрая
Има разлика от псуване и апатия до биене на шамари..
Учителите нямат право да посягат, няма значение дали в час цари безобразие или не...това си е насилие..
Не оправдавам днешното държание на децата в клас, но и това не го оправдавам, даже никак![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Таази Е НЯКЪФ ИЗРУД КАК ТЕЙ ЩЕ ГО УДРЯ И ТО ТОЙ ТЕЙ
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
именно...така само се озлобяват децата и се създава непрекъснат конфликт между учители и ученици!Първоначално написано от tqnkо
Аз също до миналата година бях ученичка и е имало учители при които е било гробна тишина в час и без да има шамари...Въпрос на подход...
тая верно е нещо побъркана
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ние сме ужасни понякога се срамувам
![]()
![]()
![]()
Айде ся, децата ви виновни!При такава даскалката, не само ше псувам, ми ше я пребия от бой, па някои от нашите ако беше рабзрал ..ейй баща ми с кабела ше я причака след работния ден..как може такова нещо бе..?!?!? Децата били виновни..Образованието в България..Тая ако си иска респекта не е такъв начина..Ше бие , ше бие и накрая на нея такъв бой ше и теглят, че...![]()
![]()
Веднъж да ми посегне ще и се развикам, ама повтори ли се..не ми пука дали е учителка хващам я и ще я налагам както тя мен, за да усети болката.Егати-това било учител.Чудя се дали някъде в другите страни го има това![]()
![]()
![]()
![]()
Плашещо е.Колкото до поведението на учениците, зависи от много неща-родители,подход на учителя към учениците.С бой няма да постигнеш по-добро, а напротив нещата се усложняват.Тази госпожа трябва да си понесе последствията за стореното.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
+1 lele gorkite deca ....dano na nikoi da ne my se sly4va da popada na takava y4itelkaПървоначално написано от Lucho
![]()
омг .. тоя кой клас е, че така да седи, без да се защитаваАз ако бях щях да и удрям и аз шамари
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
И ние имаме една такава дето постоянно ни бие и се ояжда с нас.Наплашиила е целия клас,че ще го остави да повтаря .. Тая жена са ми казвали,че има много проблеми и си ги изкрава в училище..Нямат право това да го правят ! Но понякога,когато някой ученик прекали направо е супер досадно дори и за околните..![]()
Учениците правят каквото си искат, защото учителите за нищо не стават. Това е истината. Не може всички при един учител да пазят тишина, а при другия да правят лудница.
А за тази "учителка", дърт комунист, който не знае в кой век се намира.
Ква смотла, незнае за кво е там.![]()
Нов ник: Cassidy