PDA

View Full Version : Да му харесва пове4е ..

imaginaryyy
10-18-2008, 13:27
Тка .. искам да кажа, че нямам голям опит с гаджетата :( Моля ви помогнете ми, той е на 14 и е много сладък и сам ми каза че досега е излизал само с курви .. и двамата искаме нещо по-специялно.За сега се виждаме само в училище и понякога излизаме... сядаме на една пейка и се целуваме с часове :-D , но искам да правя нещо, което наистина да му хареса .. той ме целува навсякъде .. а аз просто не знам какво да направя :oops: :razz: зНам, че доста хора ще се смеят .. :D ии че това са лапешки истории, ноо аз наистина искам да направя нещо :D аЙде, който ме разбира да пише 8-)

Hilary_
10-18-2008, 13:41
ми определено ако имаш на предвид секс не го прави...на 14 това ти е най-малката грижа.... :? иначе ако не става дума за това мн не ми стана ясно дали ходите или сте само приятели...ако не сте гаджета му признай какво изпитваш...покани го пак да излезете...според мен това много ще го зарадва...щом и той те харесва значи ще му е много приятно да прекарва времето си с теб... :wink: ако пък сте заедно да доказваш че ти е приятно с него и да го правиш щастлив по всякакъв начин... :wink: това мисля аз...!!! :wink:

Rebirthing
10-18-2008, 13:51
Той е на 14, а ти на колко си :-o ?

temptati0n
10-18-2008, 14:07
Xaxa не мисля че темата е за "СЕКС" ама айде сега... :D

Miimiinka
10-18-2008, 14:28
Хахах,ако имаш предвит секс...по-добре недей.Не си струва да си губиш девствеността само за да му се харесаш или да му направиш по-хубаво.Защото тези мимолетни връзки на по 14 години са около 2-3 седмици.

nejnaDROGA
10-18-2008, 14:37
Хахах,ако имаш предвит секс...по-добре недей.Не си струва да си губиш девствеността само за да му се харесаш или да му направиш по-хубаво.Защото тези мимолетни връзки на по 14 години са около 2-3 седмици.
Ти пък от къде си сигурна,че връзката им е мимолетна?! :-o
Аз бях на 14 когато тръгнах с едно момче и ходихме 2 години.Познавам момиче,което също тръгна с приятеля си на 14 и вече 5 години и няколко месеца са заедно.Познавам и момиче,което тръгна с приятеля си когато (тя) беше на 12 и 2-3 месеца и вече 3 години и нещо са заедно ...

По темата:Затвори очи,отпусни се и сама ще почувстваш това,което трябва да правиш ;) Също така може да го целуваш по местата,които обичаш той да ти целува (например шията) ;)

splendour
10-18-2008, 15:02
xaxa toi sa e ott1rval ot kyrveta i tr1gnal s tebe a ti b1rza6 da go praite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

patetoOo
10-18-2008, 15:13
За него по-специално ще е да не се държиш като курва,при положение че до сега той е излизал само с такива!Личи си че си неопитна и точно това ще му е сладкото на вашата връзка.Просто не избързвайте със секса!Не може ся еди колко си човека да ти кажат как да се държиш със гаджето си!МОже би от скоро сте заедно и още се притесняваш,не си се отпуснала достатъчно!Със врмето това ще се изглади.И ако връзката ви продължи и чувствата ви се задълбочат,то просто отвътре нещо ще ти диктува как да се дъжиш.Цункайте се,гушкайте се,говорете си,опознайте се пък другото с времето :-)

DiaboliC
10-18-2008, 15:26
Аз бях на 14 когато тръгнах с едно момче и ходихме 2 години.Познавам момиче,което също тръгна с приятеля си на 14 и вече 5 години и няколко месеца са заедно.Познавам и момиче,което тръгна с приятеля си когато (тя) беше на 12 и 2-3 месеца и вече 3 години и нещо са заедно ...

По темата:Затвори очи,отпусни се и сама ще почувстваш това,което трябва да правиш ;) Също така може да го целуваш по местата,които обичаш той да ти целува (например шията) ;)

И сега всички живеят щастливо и имат семейства с по 3-4 деца, нали?

snejana67
10-18-2008, 15:33
:-o не сте ли малки за секс-пораснете още малко :-o :-o

nejnaDROGA
10-18-2008, 15:49

И сега всички живеят щастливо и имат семейства с по 3-4 деца, нали?
Разбира се,че НЕ!!!Всички в момента учат и мислят за бъдещето си!!!

Metal_kids
10-18-2008, 16:36
За него по-специално ще е да не се държиш като курва,при положение че до сега той е излизал само с такива!Личи си че си неопитна и точно това ще му е сладкото на вашата връзка.Просто не избързвайте със секса!Не може ся еди колко си човека да ти кажат как да се държиш със гаджето си!МОже би от скоро сте заедно и още се притесняваш,не си се отпуснала достатъчно!Със врмето това ще се изглади.И ако връзката ви продължи и чувствата ви се задълбочат,то просто отвътре нещо ще ти диктува как да се дъжиш.Цункайте се,гушкайте се,говорете си,опознайте се пък другото с времето :-)

дам съгласна съм с мнението ти ;)
Всичко с времето си няма на къде да бързате,а и бавните неща винаги са по сладки 8-)

DevilWish
10-18-2008, 16:58
Аз бях на 14 като правих за пръв път секс и бях с това момче ,горе-долу година заедно ;)
Ама вашето ензнам ходене ли е или какво е?!Ако сте гаджета и когато той те целува и а-у ,може да стигнете евентуално до френска любов ,а по-късно и до секс ;)

imaginaryyy
10-18-2008, 18:18
Благодаря на всички много.Ходим, но отскоро.. аз страшно много си падам по него и не искам да го изгубя.. обясних му, че не съм като останалите, с които е ходил, а той каза, че точно за това ме харесва .. но все пак едно момче не издържа дълго без секс .. а и аз не съм готова.. за това искам да направя нещо, с което да се реванширам спрямо секса .. и двамата сме на 14 :) оЩе веднъж наистина благодаря на всички, благодаря, че ме разбрахте.. Който има други идеи да споделя :P :-)

Bixel
10-18-2008, 18:21
духай му :-o

imaginaryyy
10-18-2008, 18:53
АамХъъ .. :razz: нещо друго :P

sapa91
10-18-2008, 19:19
свирка му направи :lol: :grin:

imaginaryyy
10-18-2008, 19:57
Дайте още един, че да затвърдя :D :D :D :D :D

titinkaa
10-18-2008, 20:05
за да му хареса и да го възбудиш се старай повече да го целуваш страстно и да му откриеш слабото място от което най-много се възбужда...УСПЕХ :)

hiro
10-19-2008, 05:12
Абе малки сте за нещо по така :D

banesto
10-19-2008, 06:48
забии му една свирка на пейката другия път