.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да му харесва пове4е ..

Тка .. искам да кажа, че нямам голям опит с гаджетата Моля ви помогнете ми, той е на 14 и е много сладък и сам ми каза че досега е излизал само с курви .. и двамата искаме нещо по-специялно.За сега се виждаме само в училище и понякога излизаме... сядаме на една пейка и се целуваме с часове , но искам да правя нещо, което наистина да му хареса .. той ме целува навсякъде .. а аз просто не знам какво да направя зНам, че доста хора ще се смеят .. ии че това са лапешки истории, ноо аз наистина искам да направя нещо аЙде, който ме разбира да пише

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми определено ако имаш на предвид секс не го прави...на 14 това ти е най-малката грижа.... иначе ако не става дума за това мн не ми стана ясно дали ходите или сте само приятели...ако не сте гаджета му признай какво изпитваш...покани го пак да излезете...според мен това много ще го зарадва...щом и той те харесва значи ще му е много приятно да прекарва времето си с теб... ако пък сте заедно да доказваш че ти е приятно с него и да го правиш щастлив по всякакъв начин... това мисля аз...!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Той е на 14, а ти на колко си ?

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Xaxa не мисля че темата е за "СЕКС" ама айде сега...
    I L0VE MY FRIENDS

Град
    Sofiя
    Хахах,ако имаш предвит секс...по-добре недей.Не си струва да си губиш девствеността само за да му се харесаш или да му направиш по-хубаво.Защото тези мимолетни връзки на по 14 години са около 2-3 седмици.

Цитирай Първоначално написано от Miimiiнka
    Хахах,ако имаш предвит секс...по-добре недей.Не си струва да си губиш девствеността само за да му се харесаш или да му направиш по-хубаво.Защото тези мимолетни връзки на по 14 години са около 2-3 седмици.
    Ти пък от къде си сигурна,че връзката им е мимолетна?!
    Аз бях на 14 когато тръгнах с едно момче и ходихме 2 години.Познавам момиче,което също тръгна с приятеля си на 14 и вече 5 години и няколко месеца са заедно.Познавам и момиче,което тръгна с приятеля си когато (тя) беше на 12 и 2-3 месеца и вече 3 години и нещо са заедно ...

По темата:Затвори очи,отпусни се и сама ще почувстваш това,което трябва да правиш Също така може да го целуваш по местата,които обичаш той да ти целува (например шията)

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    xaxa toi sa e ott1rval ot kyrveta i tr1gnal s tebe a ti b1rza6 da go praite
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

За него по-специално ще е да не се държиш като курва,при положение че до сега той е излизал само с такива!Личи си че си неопитна и точно това ще му е сладкото на вашата връзка.Просто не избързвайте със секса!Не може ся еди колко си човека да ти кажат как да се държиш със гаджето си!МОже би от скоро сте заедно и още се притесняваш,не си се отпуснала достатъчно!Със врмето това ще се изглади.И ако връзката ви продължи и чувствата ви се задълбочат,то просто отвътре нещо ще ти диктува как да се дъжиш.Цункайте се,гушкайте се,говорете си,опознайте се пък другото с времето

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Аз бях на 14 когато тръгнах с едно момче и ходихме 2 години.Познавам момиче,което също тръгна с приятеля си на 14 и вече 5 години и няколко месеца са заедно.Познавам и момиче,което тръгна с приятеля си когато (тя) беше на 12 и 2-3 месеца и вече 3 години и нещо са заедно ...

По темата:Затвори очи,отпусни се и сама ще почувстваш това,което трябва да правиш Също така може да го целуваш по местата,които обичаш той да ти целува (например шията)
    И сега всички живеят щастливо и имат семейства с по 3-4 деца, нали?

Цитирай Първоначално написано от DiaboliC
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

И сега всички живеят щастливо и имат семейства с по 3-4 деца, нали?
    Разбира се,че НЕ!!!Всички в момента учат и мислят за бъдещето си!!!

Цитирай Първоначално написано от patetoOo
    За него по-специално ще е да не се държиш като курва,при положение че до сега той е излизал само с такива!Личи си че си неопитна и точно това ще му е сладкото на вашата връзка.Просто не избързвайте със секса!Не може ся еди колко си човека да ти кажат как да се държиш със гаджето си!МОже би от скоро сте заедно и още се притесняваш,не си се отпуснала достатъчно!Със врмето това ще се изглади.И ако връзката ви продължи и чувствата ви се задълбочат,то просто отвътре нещо ще ти диктува как да се дъжиш.Цункайте се,гушкайте се,говорете си,опознайте се пък другото с времето
    дам съгласна съм с мнението ти
    Всичко с времето си няма на къде да бързате,а и бавните неща винаги са по сладки
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз бях на 14 като правих за пръв път секс и бях с това момче ,горе-долу година заедно
    Ама вашето ензнам ходене ли е или какво е?!Ако сте гаджета и когато той те целува и а-у ,може да стигнете евентуално до френска любов ,а по-късно и до секс

Благодаря на всички много.Ходим, но отскоро.. аз страшно много си падам по него и не искам да го изгубя.. обясних му, че не съм като останалите, с които е ходил, а той каза, че точно за това ме харесва .. но все пак едно момче не издържа дълго без секс .. а и аз не съм готова.. за това искам да направя нещо, с което да се реванширам спрямо секса .. и двамата сме на 14 оЩе веднъж наистина благодаря на всички, благодаря, че ме разбрахте.. Който има други идеи да споделя :P

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    духай му
    GTA Stunting

АамХъъ .. нещо друго :P

свирка му направи

Дайте още един, че да затвърдя

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    за да му хареса и да го възбудиш се старай повече да го целуваш страстно и да му откриеш слабото място от което най-много се възбужда...УСПЕХ

Град
    Sofia
    Абе малки сте за нещо по така

забии му една свирка на пейката другия път
    tongue teasing

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си