View Full Version : Колко време ви е необходимо да започнете отначало
me&u
10-18-2008, 22:59
taa taka... s biv6iq mi priqtel bqhme zaedno godina i polovina i predi 2-3 meseca re6ihme da se razdelim. i dvmata go priehme tejko no znaehme 4e e nai razumnoto re6enie. v momenta imam simpatii kum drugo mom4e no nz dali e vreme da otmetna stranicata sus staroto mom4e. v momenta s nego sme priqteli i sqka6 tova me naprqga pove4e po otno6enie na nova vruska.na vas kolko vreme vi e neobhodimo da zapo4nete otna4alo sled kraq na seriozna vruska?
Т.7
swords1010
ThePowerOfLove
10-18-2008, 23:03
зависи как приемам раздялата, най-много 1-2 месеца може би :) А пък иначе ти май не си много наясно дали все още не обичаш/харесваш бившия си. Според мен докато не го преодолееш напълно няма смисъл да почваш нова връзка..
FiRe_LaDy
10-18-2008, 23:21
Amii ... ne beshe neshto seriozno,no imah mnogo silni chuvstva i go obichah ... ii mi trqbvaha 2 godini za da zapochna vryzka ... prez tova vreme se zanimavah s tozi onzi,no nishto seriozno.Ne mojeh da imam priqtel seriozen.Priemah go dosta tejko,no za radost otmina tozi period :grin:
Mariolcheto
10-18-2008, 23:27
Ами един месец...Зависи...Може и по рано,защото попринцип при мен винаги става така,че тръгвам с някой без да имам някакви вложени чувства,но после се влюбвам много силно и то така малко по малко забравяш бившия!
thefreak
10-19-2008, 07:07
Веднага почвам от начало.
scoobydors
10-19-2008, 07:15
зависи как приемам раздялата, най-много 1-2 месеца може би :) А пък иначе ти май не си много наясно дали все още не обичаш/харесваш бившия си. Според мен докато не го преодолееш напълно няма смисъл да почваш нова връзка..
em 1 sedmica g/d to as do sega sum nqmala seriozna vruzka :-D
@Mariolcheto
Хаха.. Браво, много хубав подпис :)
По принцип много.
Да видим сега как ще е. Вчера пак малко плаках, ама се държа, преди бях доста по-нестабилна. :)
sextazy_baby
10-19-2008, 08:50
При сериозните връзки е много сложно,но щом и ти,и той сте го искали няма вече какво да се връщаш назад.Живота продължава и с него,и без него
krem4et0
10-19-2008, 08:52
Пред 5 години имах несериозна връзка със сериозни чувства. Трябваше ми 6 месеца да преодолея болката си......явно нещата са относителни.
MaLkaTa_LaDy
10-19-2008, 09:19
Ами нямала съм връзка в истинския смисъл, но когато харесвам силно ми трябва доста време... Първият път - 6 месеца и ест още има чувства и още съм влюбена в онци въображаем образ на момчето. Вторит път ми трябваха 3-4 месеца, в които да не го виждам нито един път и пак има някакви чувства... Трети път все още няма.
PePeLePew
10-19-2008, 09:32
около 1 час толкова ми трябва,за да осъзная че в морето има адски много риба и не трябва да съжалявам за някоя каракуда :grin: :grin: :grin:
mihichkaaa
10-19-2008, 09:35
веднага :grin:
taa taka... s biv6iq mi priqtel bqhme zaedno godina i polovina i predi 2-3 meseca re6ihme da se razdelim. i dvmata go priehme tejko no znaehme 4e e nai razumnoto re6enie. v momenta imam simpatii kum drugo mom4e no nz dali e vreme da otmetna stranicata sus staroto mom4e. v momenta s nego sme priqteli i sqka6 tova me naprqga pove4e po otno6enie na nova vruska.na vas kolko vreme vi e neobhodimo da zapo4nete otna4alo sled kraq na seriozna vruska?
Т.7
swords1010
Всеки път е различно.
При мен последния-около година 8-)
.. DeViL mAy CrY ..
10-19-2008, 09:38
относително е.МОже би около месец и половина 2.Ако момчето ме търси и иска пак да се съберем ще е по тежко,но ако сме само приятели и не иска нищо повече ще ми е по лесно.Сега съм в този процес на забравяне,останахме приятели и мисля че ще мие по лесно
Nadelina
10-19-2008, 09:46
Imam priatelka, koqto ima do susht syshtia problem. Trqbva da izkluchish minaloto si i da gledash napred, inache nikoga nqma da uspeesh da prodaljish i da bydesh shtastliva s drug.
mynichka
10-19-2008, 10:46
сегашната ми връзка ми е първата сериозна :P
FoLLow ME ..
10-19-2008, 11:02
Веднага почвам от начало.
\:D/
JuSt_A_FrEaK
10-19-2008, 11:55
емии..бившя като ме заряза беше голям рев и голямо тръшкане.. :D какви ли глупости не правих ...само аз си знам..на др ден си се събудих като един нов човек ии така...ама като се замисля сега се кефя на един ама пак нещо ми прече...мисълтта за онзи идиот не ме оставя за секунда ...колкото и време да мине винаги ще има място за двамата единствени които съм обичала истински. :-)
KoTeNcEto0o
10-19-2008, 12:02
на мен ми е нужно поне 2 месеца да минат :cry: :cry: :smt022
JelqznaDevica
10-19-2008, 12:05
Колкото е необходимо,също зависи какви са отношенията със въпросният човек..иначе при мен - измина година :)
NaNa_SladuRana
10-19-2008, 12:06
Mnogo se draznq che pisha na latinca,no nqma kak :(
Po temata:vsichko e otnositelno posledniq put okolko mesec :)
HardlyAwakened
10-19-2008, 12:33
По принцип много.
Да видим сега как ще е. Вчера пак малко плаках, ама се държа, преди бях доста по-нестабилна. :)
:-o
exclusif
10-19-2008, 12:42
попринцип го забравих за 1 седмица ,но си намерих друг чак след около 6 месеца и до сега не съм имала по сериозна връзка от първия ми приятел ..
me&u
10-19-2008, 20:41
:)
Принципно ми бяха необходими минути, но сега от години съм с едън мъж и не ми се е налагало да започвам отначало.
Като се има предвид колко време сме заедно и колко се обичаме, не мисля, че изобщо бих започнала нещо ново, ако скъсаме (не дай Боже!)
@Mariolcheto
Хаха.. Браво, много хубав подпис :) :-x
Преди 2 години някаде имах несериозна връзка с много сериозни чуства продалви цели 2 седмици и след това ми бяха нужни повече от 8 месеца.Слава бого преодолях го :grin:
между бившия и сегашния имах почивка точно...месец някъде, ама бившя не го сиках и бях луда пос егашния в тоя един емсец го свалях здраво.