View Full Version : Баща ми/приятеля ми... ии моите проблеми!
Soy_tu_mujer
10-19-2008, 07:27
Здравейте. Първо да кажа, че темата не е много положителна и ако не ви се чете по-добре още сега излезте от тук.
Значи аз (16г.) и приятеля ми (18г.) ходим вече почти 3 години.. :-o
Немога да кажа, че връзката ни е много хармонична (само мога да си мечтая за това).
Проблемът е, че баща ми не го харесва... И това супер много ме ограничава. Писнало ми е все да се съобразявам с това. Той е консервативен човек и не е широкоскроен и немога да му говоря спокойно особено за това. А и неискам.
Истината е, че нямам никакво спокойствие, не съм щастлива - ако не са караниците с приятеля ми, ще е проблем вкъщи или с приятелите.. Писнало ми е от всичко....
Изживяхме много с приятеля ми за цялото лято, което ми повлия много.. А на всичкото отгоре се чувствам вързана за него.... Това е много дъълга и шиирока история, която нежелаете да четете.
И с всичко трябва да се съобразявам, за всичко да се притеснявам, а моето щастие къде остана... На майната си!
Тръгнахме прекалено малки с приятеля ми... :\ Кой идиот на такава възраст ще изгради такава сериозна и сложна връзка?
Ще призная, че имаше едно момче (в един от пътите, когато бяхме разделени) и той се държеше перфектно с мен... Пределно ми беше ясно, че неможе да се получи м/у нас, защото щях да нараня много приятеля ми, (който тогава ми беше бивш), ....
Е, за първи път да разбера, че се срещат прекрасни момчета..
Тогава реших да дам втори шанс на предишния ми пр, защото не ме оставяше и искаше да бъдем заедно и се реших... И така с другото момче спряхме всякакви контакти като разбра това...
Той е вече с друга и разбирам какво момче съм изтървала, но явно така ни е било писано. Или просто съм глупава. По-скоро второто. "Оценяваш нещо/някого чак след като го изгубиш..." Да, това опр. е така.
Иии както и да е, това е вече минало, което не ще се върне някога.
Сега със гаджето сме уж в добри отношения. Обичаме се, но връзката ни е доста изхабена според мен. Отдавна е такава, но или така трябва да е караме или никак. Много е сложно.
Оф... знам, че пиша големи простотии и пиша дори без да мисля, а само казвам това, което ми е на душата. Немога да се доверя на никой и да споделям така...
Просто адски съм се променила (от към - ) и всеки един проблем ми съсипва нервите.
Всичко това ми е такова бреме... :( С всичко и всеки трябва да се съобразявам
Искам да знам, че нещата ще се наредят за всички... Но няма..
П.С:Едва ли някой се е навил да чете дълга, безполезна, глупава тема за проблеми на непознато момиче.. Но ако има такъв - Благодаря, че си изгубихте времето с мен.
MiMcHeToOo
10-19-2008, 07:46
Еми зарязвай го. Ти си на 16. Знаеш ли колко по-зле можеше да е? Да си на 40, да си женена за него и да имате три деца. Тогава няма къде да мърдаш. Сама казваш, че връзката ви е изхабена и, че не сте в много добри отношения. Зарежи го тогава, прекрасни момчета много ще срещнеш. Колкото до баща ти, явно човека си има причина да не харесва момчето ти. Остави го, не отваряй тема за него, за да не се нервира и готово. Айде успех, и не се ядосвай :-)
sladkalady
10-19-2008, 07:46
Ne znam dali obi4a6 sega6niq si priqtel ili ne no moqt s1vet e da zapo4ne6 vsi4ko ostna4alo.Ti sama kazva6 ,4e vr1zkata vi e izhabena,4e postoqnno se karate i t.n.Ne vijdam smis1l da prod1ljavate da ste zaedno(osven ako se obi4ate),no kogato lubovta ni kara da stradame ,togava tova ne e nikakva lubov.Otnosno ba6ta ti -pogovorete na tazi tema.Da,pro4etoh 4e e konservativen 4ovek,no ako iska6 da si v dobri otno6eniq s nego -ob6tuvaite postoqnno.Samo s razgovori se razre6avat problemite :) :)
ReBEELdE
10-19-2008, 08:02
Еми зарязвай го. Ти си на 16. Знаеш ли колко по-зле можеше да е? Да си на 40, да си женена за него и да имате три деца. Тогава няма къде да мърдаш. Сама казваш, че връзката ви е изхабена и, че не сте в много добри отношения. Зарежи го тогава, прекрасни момчета много ще срещнеш. Колкото до баща ти, явно човека си има причина да не харесва момчето ти. Остави го, не отваряй тема за него, за да не се нервира и готово. Айде успех, и не се ядосвай :-)
absolutno pravilno :) :) :)
Soy_tu_mujer
10-19-2008, 08:12
Със приятеля ми се обичаме. Това ни кара да продължаваме заедно. Просто лятото имахме много проблеми и това ме промени. Искам да кажа, че с него много се ограничавам заради баща ми. Разказах всичко доста разпокъсано и незнам дали съм ясна... Трудно ми е да обясня какво ми е. И все пак благодаря за коментарите до тук.
+1
[quote="MiMcHeToOo"]Еми зарязвай го. Ти си на 16. Знаеш ли колко по-зле можеше да е? Да си на 40, да си женена за него и да имате три деца. Тогава няма къде да мърдаш. [quote]
ne sum suglasna s tova,stabilna i silna jena na 40moje sama da raz4ita na sebe si-na karierata si,za da gleda decata si sama,da ne e zavisima ot sapruga si-kreten i v su6toto vreme da ne gi ograni4ava v sre6tite s nego!Tova e suvremennata jena.
po temata: Mila,za6to si pozvolqva6 vsi4ki tezi nervi i pritesneniq da te izmu4vatejednevno?!Ta ti si na 16!Sega ti e vremeto da si 6tastliva,bezotgovorna(vramkite na normalnoto),diva,da izbira6 s koi da bude6-est,4e s tozi,koito te kara da se 4uvstva6 sigurna i da se usmihva6,ne tozi,koito te natovarva psihi4eski i te oteg4ava.Razbiram 4uvstvoto za privurzanost,koeto izpitva6 kum priqtelq ti,za6toto ste zaedno ot deca o6te,no tazi vruzka nqma da e ve4na,kakto vijda6 v neq nqma smisul.tova e bilo detska lubov,sled kato ve4e trupka nqma,a sa osnovno problemi i karnici,to ne vijdam smisul da q produljava6.4uvstva6 se vurzana za nego imenno za6toto s tova mom4e si porasnala,stanala si ot dete-momi4e(jena),az su6to sum go izpitala,aboslutno su6tata situaciq,no sama trqbva da si dade6 smetka,4e sega ne e vremeto da se jertva6 za drug,sega trqbva da se suobrazi6 sus sobstvenite si 4uvstva i jelaniq,sled kato ne si 6tastliva i si tolkova mlada,po dqvolite,nqma sila koqto trqbva da te zadurji pri nego.ostanete si s ednoto uvajenie edin kum drug zaradi hubavite vi godini zaedno i 4istata i detska lubov,no se razdelete,za da q zapazite pone v sponenite si takava-4ista i neopetnena!Budi po-smela,izberi svoeto 6tastie i spri da postqvq6 ostanalite na 1vo mqsto,a sebe si -na posledno. :-)
Miimiinka
10-19-2008, 08:51
Със приятеля ми се обичаме. Това ни кара да продължаваме заедно. Просто лятото имахме много проблеми и това ме промени. Искам да кажа, че с него много се ограничавам заради баща ми. Разказах всичко доста разпокъсано и незнам дали съм ясна... Трудно ми е да обясня какво ми е. И все пак благодаря за коментарите до тук.
Един вид искаш да кажеш,че неможеш да си така с него както ти се иска на тебе,заради баща ти нали...? Ако е така спокойто и аз съм била така.Баща ми не искаше даже гадже да си имам... пффф :razz: Но...,кой ще го слуша.Като разбра,че си имам и умря от яд нали.Ма трябва да свиква.Но все пак малко и с него трябва да се съобразявам,защото с него живея все пак. Но до тук с моята случка.Ако е така,както казвам според мен и го обичаш найстина,както казваш то тогава си стой с него и поговорете за вас,за връзката ви и се опитай те да я изгладите.Ако ли не стане вече няма какво да се прави.Късмет.
Voodo_doll
10-19-2008, 08:52
Понякога е добре човек да бъде егоист. Щастлива ли си? Ти щастлива ли си , а не баща ти /приятеля ти. Помисли за себе си, това си е твоят живот, по добре вземи окончателно решение.
Моето мнение е че ще ти е по добре без приятеля ти. 1-по малко пробелми 2-няма да се караш с баща си
Успех момиче :-) (един път живееш, заслужаваш да бъдеш щастлива)
krem4et0
10-19-2008, 08:56
Млада си, за да си вързана. Да, 3 години не са малко и трудно се слага край след такава връзка, но явн ти не си щастлива. Претегли кое е повече във връзката ви-хубавите моменти или лошите, и ако второто надделява-скъсайте. Просто няма смисъл. Повярвай ми!
MiMcHeToOo
10-19-2008, 09:02
[quote="MiMcHeToOo"]Еми зарязвай го. Ти си на 16. Знаеш ли колко по-зле можеше да е? Да си на 40, да си женена за него и да имате три деца. Тогава няма къде да мърдаш. [quote]
ne sum suglasna s tova,stabilna i silna jena na 40moje sama da raz4ita na sebe si-na karierata si,za da gleda decata si sama,da ne e zavisima ot sapruga si-kreten i v su6toto vreme da ne gi ograni4ava v sre6tite s nego!Tova e suvremennata jena.
Права си. Има и такива, но за жалост според мен лично повечето не са. А и такъв пример ми дойде на момента сега.. Кво да направя :) Иначе, да, съгласна съм!
xXxScreamxXx
10-19-2008, 09:39
:-x :-x :-x :-x :-x ma tian rui МОЖЕШЕ ДА НЕ МИ КОПИРАШ АВТАРА :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
NeverTheSame
10-19-2008, 09:49
ами,тръгнала си с него на 13.вече си на 16,казваш,че връзката ви е изхабена.при такива положения,когато няма с какво толкова да се зарадвате един друг..няма смисъл да се мъчите..поне ти.обясни му какъв е проблема и..ако не се промени нищо скъсайте.а по отношение на другото момче,съжалявам че си го изспуснала,но понякога и така се случва..не трябва да се обвиняваш за това-съдба ;)
a ti moje6e da ne spami6 v temata! :o
cvetenceto1991
10-19-2008, 11:15
+1
и от мен +1
+1 8)
Знам че е лесно да кажеш зарязвай го и др е да го правиш , но щом казваш че връската ви е изхабена какво чакаш? Пък и си на 16 живота е пред теб успех
+1
+2
anonimka15
10-20-2008, 15:35
ne sum suglasna sus kraino kategori4niq otgovor na vsi4ki!6tom ste zaedno 3 godini zna4i ne vsi4ko e iz4erpano,zna4i vse o6te ima neshto ,koeto mojete da si dadete! Opitai neshto romantichno...kakvoto i da e-nqma da stane po-losho,a za bashta ti opitai se da mu pokajesh che strashno mnogo haresvash pritqelq si a i kakto prochetoh v edno ot mneniqta,koi li puk tolkova slysha bashta si che da se chyvstva vinoven dokato e s priqtelq si?!MOQ SUVET MILI4KA,E DA ZAPO4NAE6 DA BUDE6 PO-EGOISTI4NA,kolkoto i zle da zvuchi,ama ne moje vse za drugite da mislish,tva si e tvoq jivot?! mn uspeh :-)
snejana67
10-20-2008, 15:43
8) зарежи го :?