View Full Version : Момчета как ще постъпите...
fuck_love***
10-19-2008, 14:00
... с момиче което му е за първи път?
Ше давам по-леката!
DevilWish
10-19-2008, 14:52
Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път ;) Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи ;))) / и така. . . мноооого любовна игра ;)
WinHater
10-19-2008, 18:00
Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път ;) Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи ;))) / и така. . . мноооого любовна игра ;)
+1
CattleProd
10-19-2008, 18:05
Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен 8)
summerlove66
10-20-2008, 06:48
.. трябва да си много много внимателен .. и да я обичаш .. пък после сичко си идва на мястото :P
ми действаш по-внимателно и тва е!!!!!!!!!!!! :) :) :)
btw един приятел преди ми разправяше, че ако изпадне в такава ситуация щял да и даде някаква краставица да се отвори с нея и после да я ебе :lol: :lol: :lol:
PeopleAlwaysLeave
10-20-2008, 13:30
Казват, че един мъж винаги се гордее ако е първият на момичето ама като гледам днешните момчета/мъже - май май на повечето не им пука особено дали са първите, третите или петите... :? Дажи има такива, които не обичат девствени, което според мен е адски тъпо, защото щом едно момиче те е избрало измъжду всички останали значи е видяла нещо специално в тебе и това трябва да те кара да се чувстваш горд, че си различен... (изключваме тези, на които не им дреме с кой лягат - важното е само да ги отвори) Амааа все пак съм момиче, а мъжете мислят по по-различен начин :)
Все пак трябва да бъдеш много внимателен и нежен и да се опиташ да й причиниш колкото се може по-малко болка при проникването :)
Казват, че един мъж винаги се гордее ако е първият на момичето ама като гледам днешните момчета/мъже - май май на повечето не им пука особено дали са първите, третите или петите... :? Дажи има такива, които не обичат девствени, което според мен е адски тъпо, защото щом едно момиче те е избрало измъжду всички останали значи е видяла нещо специално в тебе и това трябва да те кара да се чувстваш горд, че си различен... (изключваме тези, на които не им дреме с кой лягат - важното е само да ги отвори) Амааа все пак съм момиче, а мъжете мислят по по-различен начин :)
Все пак трябва да бъдеш много внимателен и нежен и да се опиташ да й причиниш колкото се може по-малко болка при проникването :)
т.е. да си чешем егото, защото някоя ни била избрала да сме "специалния"?
Бтв. много често момичето намразва момчето, което я е... "отворило"
ако е бил глупак, да.... ;)
момиче съм но не понасям некви тъпи селяни да говорят така за девствените момичета... ](*,) тука видях няколко такива идиоти....тва че сте тъпи и незнаете как да се отнасяте с тях не значи че трябва да говорите много... :o гледайте си там курвичките и тва е.... [-(
По темата...да даде всичко от себе си мисля че това обобщава всичко :wink:
ако и е за пръв път да е 120% сигурна че е уцелила човека...иначе после кво зафаща се една одисея 2 часа ама болка няма поне :oops:
Ще я карам по внимателно и нежно
Abigoria
10-20-2008, 18:25
т.е. да си чешем егото, защото някоя ни била избрала да сме "специалния"?
Бтв. много често момичето намразва момчето, което я е... "отворило"
ако е бил глупак, да.... ;)
ДА ДА ДА! Не мога да го гледам тоя ши*ания педал... :-x :-x :-x :-x :-x
Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....
По внимателно и в банята 8-)
aresmurt
10-20-2008, 21:36
Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....
Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.
Armani_P
10-20-2008, 21:43
Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.
Еми,хубави и девствени на 14 - няма.Ако ти се иска някоя девствена - търси от по-грозничките.Това нормално ли е ?За мен не.
Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен 8)
+1
Но кофтито е че не всеки мисли по този начин :? Например братовчедка ми си направи сифтето с човек който познаваше само по скайп и то 2 дена след като се запознаха :razz: :razz: :razz: пък после рева що не я обичал :razz: :razz: :razz: :razz:
marina star
10-21-2008, 03:55
kak po-to4no o4akva6 da ti otgovorqt,moq te kaji mi????!!!!
fuck_love***
10-22-2008, 14:50
kak po-to4no o4akva6 da ti otgovorqt,moq te kaji mi????!!!!
mii ne znam iskam da otgovorqt tova koeto mislqt :)
TPAKTOPUCTA
10-22-2008, 16:18
Ше давам по-леката!
+1
jambo_bs
10-22-2008, 21:38
Като за начало бих я "разпечатал" както се изразяват някои юзъри :razz:
Да не забравиш после с телбода :D
xm mo4eto s koeto pravih seks za p1rvi p1t be6e mn vnimatelno p1rvo pr1sti posle bavno i spokoino ii vsi4ko mina super :grin: i nai vajnoto obi4ah go ako misli6 4e tova momi4e 6te go napravi s teb po posretstveni pri4ini po dobre nedei da q nasilva6 ako e tv1rdo re6ena kakto kazah bavno i spokoino govori i i prenebregni sebesi pone p1rvite p1ti i posle ve4e se po4vaite :P tva e specqlno za neq ne go precakvai !!!!
Stefchyy
11-20-2008, 17:56
По-нежно ..
+1
Но кофтито е че не всеки мисли по този начин :? Например братовчедка ми си направи сифтето с човек който познаваше само по скайп и то 2 дена след като се запознаха :razz: :razz: :razz: пък после рева що не я обичал :razz: :razz: :razz: :razz:
Точно за това някои момичета могат да намразят първия.Били са прекалено наивни,а момчето е е възползвало от тях...
еми ако съм 1 ок супер мно ще се радвам иначе нямам притенций квото такова важното е :smt007 да има :-D
моя първи път беше с най- добрия ми приятел и стана съвсем случайно, но и доста романтично... :smt007
По Темата: мисля, че много малко от момчетата в днешно време са внимателни и им пука за първия път на партньорката им. Повечето са от типа "мушкато и бегония" (мушкаш и бягаш :smt043 )
ммм по леко и внимателно....казах и ако я боли да каже да спра :)
Skype313
11-24-2008, 01:39
+1 и от мен \:D/
Леко леко и после докато и покажа от каде изгрява слънцето :D
мене ръката ми ме отвори и още съжелявам за което :(
^ *coughtwankercought*
Много добре си го казала,ама все пак момчетата мислят коренно различно - особено сегашните,на които им пука само да го вкарат някъде :? :D ...
+1 +1
emily_1234
11-24-2008, 18:43
мхм... така е :o
Много добре си го казала,ама все пак момчетата мислят коренно различно - особено сегашните,на които им пука само да го вкарат някъде :? :D ...
Ем не е точно така.Аз съм на 15 и още съм девствен и аз не бих си пропилял първия път с няква курветина.Трябва да е момичето което обичам :) :) :grin: :grin: