.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Момчета как ще постъпите...

... с момиче което му е за първи път?
    mackataa

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Момчета как ще постъпите...

Цитирай Първоначално написано от fuck_love***
    Ше давам по-леката!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи )) / и така. . . мноооого любовна игра

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи )) / и така. . . мноооого любовна игра
    +1
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен

.. трябва да си много много внимателен .. и да я обичаш .. пък после сичко си идва на мястото :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

ми действаш по-внимателно и тва е!!!!!!!!!!!!

btw един приятел преди ми разправяше, че ако изпадне в такава ситуация щял да и даде някаква краставица да се отвори с нея и после да я ебе

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Казват, че един мъж винаги се гордее ако е първият на момичето ама като гледам днешните момчета/мъже - май май на повечето не им пука особено дали са първите, третите или петите... Дажи има такива, които не обичат девствени, което според мен е адски тъпо, защото щом едно момиче те е избрало измъжду всички останали значи е видяла нещо специално в тебе и това трябва да те кара да се чувстваш горд, че си различен... (изключваме тези, на които не им дреме с кой лягат - важното е само да ги отвори) Амааа все пак съм момиче, а мъжете мислят по по-различен начин

Все пак трябва да бъдеш много внимателен и нежен и да се опиташ да й причиниш колкото се може по-малко болка при проникването
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Удри от раз до ташак
    h4x0r s7r1k3z 4g41n!

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Казват, че един мъж винаги се гордее ако е първият на момичето ама като гледам днешните момчета/мъже - май май на повечето не им пука особено дали са първите, третите или петите... Дажи има такива, които не обичат девствени, което според мен е адски тъпо, защото щом едно момиче те е избрало измъжду всички останали значи е видяла нещо специално в тебе и това трябва да те кара да се чувстваш горд, че си различен... (изключваме тези, на които не им дреме с кой лягат - важното е само да ги отвори) Амааа все пак съм момиче, а мъжете мислят по по-различен начин

Все пак трябва да бъдеш много внимателен и нежен и да се опиташ да й причиниш колкото се може по-малко болка при проникването
    т.е. да си чешем егото, защото някоя ни била избрала да сме "специалния"?

Бтв. много често момичето намразва момчето, което я е... "отворило"
    ако е бил глупак, да....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Hilary_
    момиче съм но не понасям некви тъпи селяни да говорят така за девствените момичета... тука видях няколко такива идиоти....тва че сте тъпи и незнаете как да се отнасяте с тях не значи че трябва да говорите много... гледайте си там курвичките и тва е....
    По темата...да даде всичко от себе си мисля че това обобщава всичко

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ако и е за пръв път да е 120% сигурна че е уцелила човека...иначе после кво зафаща се една одисея 2 часа ама болка няма поне
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Sofia
    Ще я карам по внимателно и нежно

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka

т.е. да си чешем егото, защото някоя ни била избрала да сме "специалния"?

Бтв. много често момичето намразва момчето, което я е... "отворило"
    ако е бил глупак, да....
    ДА ДА ДА! Не мога да го гледам тоя ши*ания педал...

Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....

По внимателно и в банята

Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....
    Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от aresmurt
    Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.
    Еми,хубави и девствени на 14 - няма.Ако ти се иска някоя девствена - търси от по-грозничките.Това нормално ли е ?За мен не.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    Your mom's bed.
    Цитирай Първоначално написано от CattleProd
    Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен
    +1

Но кофтито е че не всеки мисли по този начин Например братовчедка ми си направи сифтето с човек който познаваше само по скайп и то 2 дена след като се запознаха пък после рева що не я обичал
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Супер фен
    kak po-to4no o4akva6 da ti otgovorqt,moq te kaji mi????!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    kak po-to4no o4akva6 da ti otgovorqt,moq te kaji mi????!!!!
    mii ne znam iskam da otgovorqt tova koeto mislqt
    mackataa

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Ше давам по-леката!

+1

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Като за начало бих я "разпечатал" както се изразяват някои юзъри
    Да не забравиш после с телбода

Град
    TRQVNA
    xm mo4eto s koeto pravih seks za p1rvi p1t be6e mn vnimatelno p1rvo pr1sti posle bavno i spokoino ii vsi4ko mina super i nai vajnoto obi4ah go ako misli6 4e tova momi4e 6te go napravi s teb po posretstveni pri4ini po dobre nedei da q nasilva6 ako e tv1rdo re6ena kakto kazah bavno i spokoino govori i i prenebregni sebesi pone p1rvite p1ti i posle ve4e se po4vaite :P tva e specqlno za neq ne go precakvai !!!!
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си