- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета как ще постъпите...
... с момиче което му е за първи път?
mackataa
Ше давам по-леката!Първоначално написано от fuck_love***
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият пътЩе я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи
)) / и така. . . мноооого любовна игра
![]()
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен![]()
.. трябва да си много много внимателен .. и да я обичаш .. пък после сичко си идва на мястото :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ми действаш по-внимателно и тва е!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
btw един приятел преди ми разправяше, че ако изпадне в такава ситуация щял да и даде някаква краставица да се отвори с нея и после да я ебе![]()
![]()
![]()
Казват, че един мъж винаги се гордее ако е първият на момичето ама като гледам днешните момчета/мъже - май май на повечето не им пука особено дали са първите, третите или петите...Дажи има такива, които не обичат девствени, което според мен е адски тъпо, защото щом едно момиче те е избрало измъжду всички останали значи е видяла нещо специално в тебе и това трябва да те кара да се чувстваш горд, че си различен... (изключваме тези, на които не им дреме с кой лягат - важното е само да ги отвори) Амааа все пак съм момиче, а мъжете мислят по по-различен начин
![]()
Все пак трябва да бъдеш много внимателен и нежен и да се опиташ да й причиниш колкото се може по-малко болка при проникването![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Удри от раз до ташак![]()
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
ако е бил глупак, да....Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
момиче съм но не понасям некви тъпи селяни да говорят така за девствените момичета...тука видях няколко такива идиоти....тва че сте тъпи и незнаете как да се отнасяте с тях не значи че трябва да говорите много...
гледайте си там курвичките и тва е....
![]()
По темата...да даде всичко от себе си мисля че това обобщава всичко![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако и е за пръв път да е 120% сигурна че е уцелила човека...иначе после кво зафаща се една одисея 2 часа ама болка няма поне![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ДА ДА ДА! Не мога да го гледам тоя ши*ания педал...Първоначално написано от jghgh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....
Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.Първоначално написано от Oposum
Еми,хубави и девствени на 14 - няма.Ако ти се иска някоя девствена - търси от по-грозничките.Това нормално ли е ?За мен не.Първоначално написано от aresmurt
Reality is wrong,dreams are for real.
+1Първоначално написано от CattleProd
Но кофтито е че не всеки мисли по този начинНапример братовчедка ми си направи сифтето с човек който познаваше само по скайп и то 2 дена след като се запознаха
![]()
![]()
пък после рева що не я обичал
![]()
![]()
![]()
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
kak po-to4no o4akva6 da ti otgovorqt,moq te kaji mi????!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mii ne znam iskam da otgovorqt tova koeto mislqtПървоначално написано от marina star
![]()
mackataa
Първоначално написано от savoy
+1
Да не забравиш после с телбодаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
xm mo4eto s koeto pravih seks za p1rvi p1t be6e mn vnimatelno p1rvo pr1sti posle bavno i spokoino ii vsi4ko mina superi nai vajnoto obi4ah go ako misli6 4e tova momi4e 6te go napravi s teb po posretstveni pri4ini po dobre nedei da q nasilva6 ako e tv1rdo re6ena kakto kazah bavno i spokoino govori i i prenebregni sebesi pone p1rvite p1ti i posle ve4e se po4vaite :P tva e specqlno za neq ne go precakvai !!!!
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()