PDA

View Full Version : Големи бедра..

KiSs_mY_LiPs
10-19-2008, 17:09
Ами от заглавието се разбира какъв ми е проблема.. Лятото изглеждах горе долу добре нямах корем големи крака бях си добре. Но септември месец заминахме на почивка и напалнях. Лошото е, че всичко качих в краката и в дупето. Та сега реших да почна някаква диета и до Нова година горе долу да съм свалила към 10 - 15 килограма. Не искам някаква специална диета от сорта Пиер Дюкан.. Без Въглехидратна и т.н. защото от тях си докарах много проблеми с цикала апак и са вредни. Та ако ям само по един път на ден.. / примерно през деня една активия и вечер нещо леко... изключвам пържено сладко хляб.. и т.н / ще има ли ефект.. Ако някой от вас е имал някакъв режим да го сподели ако е довеолен.. :S

bobito_th
10-19-2008, 17:35
еми определено не яж по един път на ден..4етох някъде 4е вси4ко е полезно с някви граници..итрябжа да се яде по 5 пъти на ден :) яй 4есто, но по малко :) е нз дали тжа е диета ама.. 8-)

mimsssssss
10-19-2008, 17:39
ami ne sum na DIETA a na rejima na pier dukan i ve4e 2 cikula sum idvala i mi bqga suvsem normalni na 18 sum i ima golqm efekt-qde se samo proteini i zelen4yci glavno tva e ako ta interesyva pro4eti pove4e za neq .
ina4e ako iska6 zdravoslovno ne trqbva da ta murzi i samo sport po 4 4asa na den i do koleda 6e si top

KiSs_mY_LiPs
10-19-2008, 19:22
ami ne sum na DIETA a na rejima na pier dukan i ve4e 2 cikula sum idvala i mi bqga suvsem normalni na 18 sum i ima golqm efekt-qde se samo proteini i zelen4yci glavno tva e ako ta interesyva pro4eti pove4e za neq .
ina4e ako iska6 zdravoslovno ne trqbva da ta murzi i samo sport po 4 4asa na den i do koleda 6e si top Бях три месеца на пиер дюкан свалих страшно много но ги качих.. пък и с нея получих проблеми с цикъла..

alllyyy
10-19-2008, 20:31
мм... една приятелка на маика ми отслабна за 5 месеца някъде 20тина кг, като не ядеше нищо почти, ама недеи да правиш такива глупости щото организма си иска своето и витамини и протеини, въглехидрати и т.н. Сега косата на тази приятелка на маика ми опада и трябваше да си подстриже дългата до дупето коса съвсем къса... :( Мисълта ми е че диетите, в които се ограничаваш от нещо(не приемаш достатъчно) вредят - падат коси, чупят се нокти, кожата се влошава и това са само външните ефекти, които се опитват да подскажат че това е вредно. Според мен трябва да си устроиш така менюто че да си приемаш необходимите витамини, белтъци, въглехидрати и пр., но да приемаш определен брои калории на ден. И каквато и диета да правиш пии допълнително витамини. ;)

mimsssssss
10-19-2008, 21:41
ina4e ako iska6 zdravoslovno ne trqbva da ta murzi i samo sport po 4 4asa na den i do koleda 6e si top Бях три месеца на пиер дюкан свалих страшно много но ги качих.. пък и с нея получих проблеми с цикъла..
хм ми нз може да идеш да се консултираш тогава с лекар диетолог или да изчакаш някой друг съвет,но съм сигърна че повечето ще ти кажат спорт защото това е ефикасния начин :smt003

mysterious93
10-20-2008, 20:23
. :)

babylofzz
11-21-2008, 18:05
Ami vsichki dieti sa vredni.. :( :?

<Alexa>
11-21-2008, 18:14
С хранене по един път на ден ще си докараш още повече проблеми.Яж редовно,но избягваи мазните и тестените храни, сладкото и газираното.И най-важното спортувай.Айде успех.

TheNewReligion
11-21-2008, 18:27
Ти не си добре. :? Ако, ядеш по един път на ден на третото ядене ще си на системи и метаболизма ти ще се забави много. Храни се здравословно и спортувай. Вероятно те мързи, но без спорт няма как да отслабнеш в бедрата. 8)

GabisiTa
11-21-2008, 18:51
По-добре е да се ограничаваш в яденето и да спортуваш нещо :)

lcl
11-21-2008, 18:57
Ami vsichki dieti sa vredni.. :( :?
Глупости !!! Хората сами си вредят поради тъпотия...

Спорт! Това с малкото храна е глупост и е вредно даже... Така тялото ти ще се чувства слабо и ще взима гориво от мазнините ти. Хубаво ще ги стопиш по някое време, но в момента в който захраниш всичко ще се всмуква и лепи. Това се получава заради малкото храна преди захранването и се явява защитна функция на организма. Да не говорим и за здравословни проблеми, които може да ти се натресат.

И пак същата тъпотия с 1 хранене и после вечеря. Тази енергия от вечерята, за къде отива според теб?

Закусвай, обядвай, пък на вечеря може и 1 плод и 1 кис.мляко (0.1%). Консултирай се с някой да ти изготви здравословно меню. Принципно трябва да включва плодове и зеленчуци, по 2л. вода на ден за да се спомага чистенето на тялото... Без спорт, ще си въртиш 1 и същ цикъл с диети, качвания-сваляния и т.н.

schrei
11-22-2008, 17:34
Цаката му е редовно по-малко.ТРЯБВА да се храниш поне 3 пъти на ден,дори да е нещо малко.Е да не е чипс или вафла,но нещо-примерно пиперка със сирене или купа супа...Хляб-бих ти препоръчала по 1 филийка "Бонус" или повече-според нуждите ти.Спорт-тичането в парка е добър вариант,ако не обичаш фитнеса който обаче ти дава по-голям изобор коя част от тялото да тренираш най-усилено.
Но,ако не се храниш или се храниш по веднъж на ден,първо става доста по-трудно заради това че дори първият ден да преодолее глада,после организмът реагира като започва да "складира" мазнини понеже усеща че е лишаван от храна.После или си връщаш килограмите или няма ефект от гладуването.Неправилното хранене също може да предизвика лошо настроение и болки в главата.Не си измислям просто започнах да посещавам диетолог и разни изследвания за подходяща диета и хората с които се срещнах ми обясниха тези неща.Също има изследване което струва ~150 лв. но си заслужава понеже показва какви храни можеш да консумираш на корем и кои да избягваш-като е индивидуално.
Най-добре се консултирай първо с джипито си :) Успех в свалянето на килограмите :)

fiama
11-23-2008, 10:19
на такъв режим бях преди около 5 години. Свалих доста, нз колко кг - не са били много, щото не съм и имала много за сваляне, но бях видимо доста по-слаба. Не мога да кажа, че имах кой знае какви проблеми, но явно кръвното ми беше взело много да пада, и на няколко пъти съм се свличала на земята. При мен беше това, при теб може друго да се случи. Но при всички положения, добри последствия няма да има. Я гастрит ще хванеш, я косата ти ще почне да пада, я цикълът ще спре. С тези неща шега не бива. Опитай се да се храниш балансирано-закусвай винаги, в менюто ти да има най-много:месо, мляко, яйца, преси плодове и зеленчуци. Пий много течности-най-вече вода и чай. Не яж пържено, тестено, ограничи сладкото. Не вечеряй след 18.00 часа. Спортувай нещо, което ти харесва-танци, плуване, фитнес, бягане. Надали до НГ ще салиш 10 кг по този начин, но веднъж свикнала да се храниш така, ще постигнеш оптимално тегло, което ще запазиш задълго, без стрии и йо-йо ефект!