Влез

View Full Version : Коя е най-голямата ви изцепка/случка с момче/момиче?

Balmy_I
10-19-2008, 18:22
Много ми е интересно понеже всеки понякога прави грешки и казва неща,за които после се сеща с насмешка,ако може да споделите такива спомени,случки,за да се позабавляваме :grin: Аз лично съм имала няколко такива,когато примерно си пиша с някой по скайп и незнам какво да пиша и пиша страшни глупости :razz: :razz: :razz:

babity
10-19-2008, 18:25
Еми... случайно, без да искам го оплюх със студен чай. :razz: :razz: :razz:

Balmy_I
10-19-2008, 18:26
Еми... случайно, без да искам го оплюх със студен чай. :razz: :razz: :razz:

Това е трябвало да се види :razz: :D

_SmiLe_FoR_yOu_
10-19-2008, 18:42
Ми един път с един сладур щяхме да ходим на кафе.. и той ме чакаше подпрян на един парапет..и аз вървя някфо важно-важно към него и му се усмихвам..и в тоя момент минах през нещо,като каменна мрежа(по пътя имаше такива работи) и чехлата ми се заклещи вътре и аз направих няколко крачки боса докато се усетя..после ест се върнах взех си я, посмяхме се и такам.. Смешна картинка беше :D

fasta4e
10-19-2008, 18:46
Преди 1 година някаде в училище минаваше момчето с което се зарибявах и аз да се прая на важна се спънах нагоре по ступалта и се изплосках по очи много се смяхме

cinderella_gugutka
10-19-2008, 18:50
отидох.на.среща.по.анцунг.и. без.сутиен :D :D :D

MartyParty
10-19-2008, 18:51
Да видим..На именния ден на предишния щастливец ми сипаха точно половин чаша водка и аз както не бях привикнала към алкохол се сещате какво стана..Майка му и баща му трябваше да ме спасяват,а аз без друго съм притеснителна и голям срам беше..
Да се отправим към по-скорошни случки.Например,няколко дни преди да започнем даскало бяхме у тях.Боричкахме се,гледахме телевизия и дори не помня каак така изведнъж започнахме да се натискаме,аз седнах в него и без предупреждение влезе майка му. :? Накрая се оказа че съм се стресала за нищо,защото тя си е говорила в братовчедка му и нищо не видяла.
Последното беше вчера пак с майка му(много приятна жена) си говорим и стана въпрос за лагери.Тя каза,че научила от нейна позната ,че много се пиело.После той каза "Те защото момчетата от нашия клас са големите пиячи(хъ-хъ-хъ с неговата ирония :-o )" и аз като изтърсих "Ти пък като отидеш на село все едно не пиеш" и стана.. :oops: Изпуснах се де-случва се понякога.С нашите съм свикнала да говоря на такива теми -да им казвам с кого,колко и къде съм пила,ама нашите не са техните. :? Глупаво Марти само каши прави нищо друго.

_SmiLe_FoR_yOu_
10-19-2008, 18:51

А защо? :-o :D :shock: 8-)

Balmy_I
10-19-2008, 18:53

А защо? :-o :D :shock: 8-)

Еее сега право на избор и вкус :-D пък и поне така ще е сигурна,че ще го впечатли,ако случайно си закъчи блузата някъде :razz:

gree_girl
10-19-2008, 19:17
Аз по принцип съм голям образ и винаги правя простотии. Но сега се сещам само за една: Едно момче, с което много се харесвахме ми подари негова снимка, аз я взех и започнах да я гледам и да и се хиля по възможно най-бруталния начин :D

Balmy_I
10-19-2008, 19:20
Аз по принцип съм голям образ и винаги правя простотии. Но сега се сещам само за една: Едно момче, с което много се харесвахме ми подари негова снимка, аз я взех и започнах да я гледам и да и се хиля по възможно най-бруталния начин :D

Ауу току що се сетих и за една моя подобна случка.Знаси с бившия ми на 2рата или 3тата среща не помня вече бях с него и една моя приятелка и тя постоянно му се смееше и викаше,че имал много смешна физиономия.И той човека се обиди хвана ме и каза гледай ме в очите без да се смееш:И аз седя седя и като избухнах в един брутален смях :razz: :razz: :razz:

mir4eto93
10-19-2008, 19:20
Еми тръгвам да прегрищам едно момче, по което си падах и ... тряс, челен удар :razz: Беше много смешно и болезнено :D

HexGirl
10-19-2008, 19:29
hah любима случка с един бивш :D виждам аз гореспоменатия и му се хвърлям на врата да го целувам но за жалост бях толкова засилена че си стракахме зъбите 8-) друга случка аз се занимавах с две момчета едновременно на един море и нали аз си се целивам с единия на една пеика ии и мина другия много беше изненадано момчето :-o

babity
10-19-2008, 20:05
Докато се натисках с един сладур той реши да ми бръкне под блузката. Същият ден си бях купила нов ситуен, който ми беше една идея по - голям от необходимото и принципно не си личеше, ама като седна в някоя изчанчена поза се разместваше и циците ми излизаха. Същата вечер бях с този сутиен и с моят късмет той бръкна под блузата ми точно когато сутиенът се беше разместил. На допир беше все едно нямам цици, защото сутиенът се прегъваше. Не знам дали той усети в тъмнината, ама аз цялата се изчервих и повече от минута се чудих дали да изръся нещо от сорта на: "малко съм се пооляла в размера" или "оххх, че пак се е разместил". Обаче той не даде никакви признаци това да го смущава, бръкна под сутиена и продължихме със заниманията си...

Balmy_I
10-19-2008, 20:10
Докато се натисках с един сладур той реши да ми бръкне под блузката. Същият ден си бях купила нов ситуен, който ми беше една идея по - голям от необходимото и принципно не си личеше, ама като седна в някоя изчанчена поза се разместваше и циците ми излизаха. Същата вечер бях с този сутиен и с моят късмет той бръкна под блузата ми точно когато сутиенът се беше разместил. На допир беше все едно нямам цици, защото сутиенът се прегъваше. Не знам дали той усети в тъмнината, ама аз цялата се изчервих и повече от минута се чудих дали да изръся нещо от сорта на: "малко съм се пооляла в размера" или "оххх, че пак се е разместил". Обаче той не даде никакви признаци това да го смущава, бръкна под сутиена и продължихме със заниманията си...

Е явно му е харесало какво има под блузата щом нищо не е казал :-D

ndle
10-19-2008, 21:55
Докато лежах в нея пръднах и тя си тръгна... :?

Adelina
10-20-2008, 00:20
напих се здраво и паднах през прозореца

BePoHuKa
10-20-2008, 03:29

:razz: :razz: :razz: Ох не,не..не мога просто :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :-D :grin: :razz: :razz: Ужас..единия пръднал,другия летял :razz: :razz: :razz:
А пък за срамна случка :oops: ми...начи миналото лято беше много жега и аз се бях вманиачила на тема "айрян"..щото беше много вкусен и най-вече студен..та купувам си аз за пореден път айрян и си вървя по улицата и както си вървя забелязвам една топка(май че беше баскетболна) лети към мен :lol: :lol: На което аз се панирам нали и залягам,обаче айряна е в една пластмасова чашка,отворен в ръката ми и аз като залегнах и...познайте!Не беше никак забавно..цялата ми коса и дрехите ми..абе цялата бях заляна в айрян,на което момчето,което хвърли топката срещу мен (нарочно или не)почна да се хили кат ненормален, а аз щях нервна криза да получа!За капак около мене имаше сигурно кам 10 фр,които станаха свидетели и съответно също залегнаха на пода от смях :x..та прибрах се у нас и се изкъпах :lol: ко да прая.. :oops: :oops: Ама после го накарах да ми се извини :-P

Adelina
10-20-2008, 03:44

:razz: :razz: :razz: Ох не,не..не мога просто :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :-D :grin: :razz: :razz: Ужас..единия пръднал,другия летял :razz: :razz: :razz:
А пък за срамна случка :oops: ми...начи миналото лято беше много жега и аз се бях вманиачила на тема "айрян"..щото беше много вкусен и най-вече студен..та купувам си аз за пореден път айрян и си вървя по улицата и както си вървя забелязвам една топка(май че беше баскетболна) лети към мен :lol: :lol: На което аз се панирам нали и залягам,обаче айряна е в една пластмасова чашка,отворен в ръката ми и аз като залегнах и...познайте!Не беше никак забавно..цялата ми коса и дрехите ми..абе цялата бях заляна в айрян,на което момчето,което хвърли топката срещу мен (нарочно или не)почна да се хили кат ненормален, а аз щях нервна криза да получа!За капак около мене имаше сигурно кам 10 фр,които станаха свидетели и съответно също залегнаха на пода от смях :x..та прибрах се у нас и се изкъпах :lol: ко да прая.. :oops: :oops: Ама после го накарах да ми се извини :-P

леле и твоето си е било доста голямо премеждие, ама ся като се сещаш за такива неща и една узмивка изгрява на лицето ти нали? така, че в тея случаи има нещо положително и това е спомена, който остава. А относно моето падане :D не се смей щото ше ти кажа че тогава с моя се зарибчвахме още и аз вместо да му направя някакво готино впечатление паднах през прозореца, не ме питай как се почувствах олелеее :D ужЪс, ама пък за сметка на тва после много се смяхме и до ден днешен като се сетиме... пак се смеем :D :D

babity
10-20-2008, 08:23

И аз имам подобна случка. Една вечер, към 1 някъде чух, че моят възлюбен пърполи с мотора си пойкрай нас. И понеже ме беше срам да се изперча на терасата да го зяпам си отворих прозореца, който гледа към терасата и се облегнах на комарника. И се надииигам, и се набииирам на този комарник, и точно в момента, в който момчето минаваше се чу: "храаааас!" и мрежата се скъса. Ако се бях" облегнала по - качестено и шях да правя кълбета на терасата. И до ден днешен ми се смеят. :lol: :lol: :lol:

BaiToq
10-20-2008, 15:59
Напиках се.

hottie
10-20-2008, 16:18
Преди няколко години си карах аз ски и си бях харесала едно скиорче, което точно беше спряло долу на пистата и нещо си оправяше ските.
При което аз решавам да го впечатля и се засилвам...събирам краката в права линия, приклякам за максимална скорост НО не успях да спра от толкова сила и се забих в едно дърво :oops: :oops: :oops: Дойде да ми помогне и се посмя хубаво :)

Jumbie483
10-20-2008, 16:27
Ем на плажа романтика..ресторанти, залеза...всичко перфектно. Ресторантите разположени по-горе на брега (то малко като планина) осветяваха пясъка и част от водата. Музика..на места се чуваше и романтична..всички перфектно. Лятна авантюра. Запознали сме се преди два дни. Сега сме хванати за ръка и вървим до глезените във водата. Той ме пуска и изтичва няколко крачки пред мен..вика ме да дойда (някаква заигравка..обожавам ги) Спрял е точно пред ресторанта с романтичната музика. Усещам, че това не е само игра. Той иска да ми каже нещо..Тръгвам към него. О..колко е сладък. Той ми показва стъпките ни по пясъка..губещи се във водата и след малко отново излизащи на пясъка. О, толкова е романтично. Целуваме се..толкова много страст се усеща. Само, че аз се спънах от един камък (ах как ги мразя по плажа) и право по лице във водата :razz: :razz: :razz: :razz: А бях с бяла рокля...какъв срам брах, не е истина :razz: :razz: :razz:

gree_girl
10-20-2008, 18:41
... играем на бой с възглавки и аз се засилвам и... право там, където най-много ги боли :-D

soul1199
10-20-2008, 18:47

А пък за срамна случка :oops: ми...начи миналото лято беше много жега и аз се бях вманиачила на тема "айрян"..щото беше много вкусен и най-вече студен..та купувам си аз за пореден път айрян и си вървя по улицата и както си вървя забелязвам една топка(май че беше баскетболна) лети към мен :lol: :lol: На което аз се панирам нали и залягам,обаче айряна е в една пластмасова чашка,отворен в ръката ми и аз като залегнах и...познайте!Не беше никак забавно..цялата ми коса и дрехите ми..абе цялата бях заляна в айрян,на което момчето,което хвърли топката срещу мен (нарочно или не)почна да се хили кат ненормален, а аз щях нервна криза да получа!За капак около мене имаше сигурно кам 10 фр,които станаха свидетели и съответно също залегнаха на пода от смях :x..та прибрах се у нас и се изкъпах :lol: ко да прая.. :oops: :oops: Ама после го накарах да ми се извини :-P :lol: :lol: a pri mene pak v4era,vijdam mom4eto,koeto har. i toi idva kum nas/az i moita fr/i onaq po4va da my se smee :shock: :lol: :lol: vaii taka se iz4ervih :lol: toi gorkiq :lol:

Oposum
10-20-2008, 18:54
Помним летото на 2008-ма на плажа. Тя беше сама аз бях в ерекция и тръгнах към нея и тя побягна....... а просто исках да я попитам дали не се е загубила....

Neftochimic
10-20-2008, 19:02
абе беше мн. кофти ситуация...
дъфча си аз дъфката и се целувам с гаджето и.... без да искам вкарах дъфката в нейната уста. :shock: :D :razz:

GreenFairy
10-20-2008, 19:06
Еми то тва е по-скоро за друг раздел... абе карай, та седим си ние на едно тепе в Пловдив и на мен ми хрумва, че трябва да му направя свирка и почвам леко леко да галя тялото му при което той започва да пищи зверски все едно го убивам бавно и мъчително... После се оказа, че ръцете ми били студени :razz: Иначе редовният ми номер е да казвам нещо неподходящо. Той се опитва да бъде романтичен, а аз не зацепвам и говоря няки пълните глупости...

babity
10-20-2008, 19:42
Иначе редовният ми номер е да казвам нещо неподходящо. Той се опитва да бъде романтичен, а аз не зацепвам и говоря няки пълните глупости...

Между другото и на мен ми се е случвало така. Една вечер човека ми се обяснява. Колко съм съвършена и неповторима, и накратко съм идеалната за него. Дори тръпне в очакване да има екшън (секс) помежду ни. И разговора отива натам:
- добре, ще бъда простак за малко, не ми се сърди
- хууу бе, няма
- искаш ли утре да се видим и да го направим?
- ми... приятелките ми, които си имат собствени бардаци са на привършване, иначе с удоволствие

или

- сега си представи как ти правя еди-какво-си...
- пффф ти не си нормален бе! Аз никога не бих си го направила!!!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BePoHuKa
10-20-2008, 23:36

леле и твоето си е било доста голямо премеждие, ама ся като се сещаш за такива неща и една узмивка изгрява на лицето ти нали? така, че в тея случаи има нещо положително и това е спомена, който остава. А относно моето падане :D не се смей щото ше ти кажа че тогава с моя се зарибчвахме още и аз вместо да му направя някакво готино впечатление паднах през прозореца, не ме питай как се почувствах олелеее :D ужЪс, ама пък за сметка на тва после много се смяхме и до ден днешен като се сетиме... пак се смеем :D :D Олее..ти през кой етаж падна? :-o Много кофти при тебе ама при мене имаше и много свидетели :shock: после ми се подиграваха 1 седмица :lol: Беши доста гадничку :D Ама после момчето,което ме"окъпа" се оказа,че ме харесва и ходихме :razz: :razz: Не знам и аз как стана :lol:

Darkkiss
10-20-2008, 23:52
никога не съм се исцепвал
винаги момичетата прават исцепките и те супер тъпи...

Armani_P
10-21-2008, 00:03
Оо,една доста ... цветна случка,със една приятелка,тогава все още я познавах от 2 дена,след мотане цял ден,отиваме у тях и така се случи,че почнахме се налагаме с възглавници,голи.Падна смях,при което влиза баща и.Като се разкрещя,като ме подгони,направих няколко обиколки на масата и дивана и айдее през входната врата.Леле,тоя човек колко е зъл...щеше да ме убие,казвам ви,хванах възглавницата,покрих слабините и бягай по стълбите,че...
Ама съм намислил да се връщам,няма да се му се размине на момичето.

BePoHuKa
10-21-2008, 01:15
^^ :razz: :razz: Тва е като сцена от някоя комедия :razz: Явно оная е изглеждала доста добре гола,щом отново ще се връщаш там :D Гледай само оня да не е награбил пушката :lol: :-P

soul1199
10-21-2008, 06:27
Оо,една доста ... цветна случка,със една приятелка,тогава все още я познавах от 2 дена,след мотане цял ден,отиваме у тях и така се случи,че почнахме се налагаме с възглавници,голи.Падна смях,при което влиза баща и.Като се разкрещя,като ме подгони,направих няколко обиколки на масата и дивана и айдее през входната врата.Леле,тоя човек колко е зъл...щеше да ме убие,казвам ви,хванах възглавницата,покрих слабините и бягай по стълбите,че...
Ама съм намислил да се връщам,няма да се му се размине на момичето. :lol: :lol: vaii padnah na poda ot smqh :lol:

gree_girl
10-21-2008, 19:46
Ама съм намислил да се връщам,няма да се му се размине на момичето. :lol: :lol: vaii padnah na poda ot smqh :lol:
да много е лудо :-D

samoubiika
10-21-2008, 20:09
понеже съм некф карък...тфа беше на един обяд...ъъ...кфо направих дръпнах покривката и горещата супа му отиде в панталона,после нещо стана,бутнах вилицата-набоде му крака...ауеее...оставаше да си разлея питието върху него ;д;д супер много се притесних,станах червена като мухоморка :D ии тогава той ме :-) за първи път :oops: и не ме остави да черпя по една пица накрая заради всичко :-D а и бяхме с компания :-D

pepelq6kaaa
10-22-2008, 06:32
ahaxay 4etah vsi4ki i mngo sesmqh :D :D :D
az ne sam imala koi znae kakvi takiva izcepki moite sa po leki moje bi az taka si miskle ama na mom4eto oooo samo kat my vidqh izrajenieto 4ak men me zabolq snimame se nii i poedno vreme go nastapah :oops: ili poneje toi e s breki i si lejim nii gu6kame se ligavim sa i po edno vreme az kat mu stisnah usnite (kato ribka nali sa se6tate ) tva ve4e be6e po gadno :smt087 :cry:

Silvеto
10-22-2008, 15:47
Мии, попринцип когато видя момчето което харесвам винаги ми минава апетита, та случи се така че трябваше да ядем заедно, но аз ест не си взех нищо и той някъв ме пита що не ям и аз тъпата най-директно му казах: - МИ като те видях и ми се отяди. при което той ест не схвана и до ден днешен ми е сърдит.

gree_girl
10-23-2008, 19:02
Мии, попринцип когато видя момчето което харесвам винаги ми минава апетита, та случи се така че трябваше да ядем заедно, но аз ест не си взех нищо и той някъв ме пита що не ям и аз тъпата най-директно му казах: - МИ като те видях и ми се отяди. при което той ест не схвана и до ден днешен ми е сърдит.
тва ме уби!

soul1199
10-24-2008, 06:24
тва ме уби!vaii gorkoto mom4e :shock: :shock: :lol: