View Full Version : Все още не искам да го правя
dorsichh
10-19-2008, 20:20
mi znachi na 13 sum i imam gaje na 15..no toi iska da go napravim..no az ne mislq che sum gotova :( ima dosta neshta koito nz za sexa..ii nz kakvo da pravq :? molq vi daite mi suvet,a ne me oprekvaite ;d
Т.7
swords1010
Ами кажи му, че не искаш и не го прави.
Sunny_stz
10-19-2008, 20:37
Кажи му че не си готова за това,а ако той не го разбере ,да върви по дяволите!Явно не държи на теб!Порастни голяма,намери човека и тогава мисли за секс!! ;)
haterkata
10-19-2008, 20:43
НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ С ТИЯ ТЕМИИИИ????????
Емииииииииииииииииииии
Текива сме всички момчета само затФа мислим :)
Цункай го 2-3 пъти и му кажи и да си гледа 3pic.ком :-P :lol: :lol: :lol:
Не си готова и в никакъв случаи не го прави, защото знам, че после много ще съжаляваш.. Все пак си на 13, но и решението си е твое.. Аз бях на твоите години когато не пуснах на 1вото си гадже и тои ме.... и сега още ми е гадно като се сетя.. Така че ако това момче държи на теб няма да те насилва .. Не го прави-Това е съвета ми!
swords1010
10-19-2008, 20:45
Е не е ли просто? Кажи му, че не искаш да го правиш (и не го прави). На 13 наистина е рано. А той на 15 за къде се е разбързал? В крайна сметка изборът си е твой. Ако не може да го приживее да се справя. :)
LipSoFAnAnGel
10-19-2008, 20:46
Много си малка!Въобще не си мисли да правиш секс щом не си готова, не знаеш много неща за секса както самата ти каза и ти самата не го искаш. Ако те насилва по-добре го зарежи не те заслужава изчакай още 3-4 години :D
SoAfraid
10-19-2008, 21:03
i az sam na 15 dai mani go onq kozel stani gadje na men az 4e te nau4im na vsi4ko ;]
И като си на 15 си много голям ли кво?
Miimiinka
10-19-2008, 21:08
Ми него прави.Та ти си на 13 как ще му дадеш... Боже...
middle_of_noWhere
10-19-2008, 21:09
кажи му да си гледа оная работа , и да те остави на мира поне за 2-3 години !
Не прави тази грешка ще съжеляваш той ако държи на теб ще те разбере
Jumbie483
10-19-2008, 23:28
mi znachi na 13 sum i imam gaje na 15..no toi iska da go napravim..no az ne mislq che sum gotova :( ima dosta neshta koito nz za sexa..ii nz kakvo da pravq :? molq vi daite mi suvet,a ne me oprekvaite ;d
Т.7
swords1010
След като не си готова, НЕ го прави. По думите ти разбирам, че не само не си готова, но и не искаш. А и щом незнаеш доста неща, по-добре търси информация за да ги научиш. Например как се прави безопасен секс, предпазните мерки и възможността да хванеш някаква болест. Колкото повече научиш, толкова по-спокойна ще си когато се почувстваш готова за секс. А приятелят ти ако прави проблеми за това, че не му пускаш, му удари един шамар и горе главата. Момчето не те заслужава ;)
]Много си малка!Въобще не си мисли да правиш секс щом не си готова, не знаеш много неща за секса както самата ти каза и ти самата не го искаш. Ако те насилва по-добре го зарежи не те заслужава изчакай още 3-4 години :D
аве тоя пикьо каде е тръгнал да се ебе. я му сложи една майна и у лево!!!!!!
marina star
10-20-2008, 03:42
ti 4e si malka,malka si,no i toi e dosta malak!po -dobre da ne go pravitew,apak ti da ne vzeme6 da go napravi6 nasilna ---nai-golqmata glupost!!!!
Т.7
swords1010
Педераст на 15години с 10 санта пишка. Къде е трагнал...
Кажи му, че не искаш. Ако се дърпа, значи е само заради едното оправяне! :-o
sssladuranka
10-20-2008, 15:04
кажи му и ако наистина те обича и не му е само за ебането ще те разбере и няма да те насилва :) успех ;)
не го прави...по добре го разкарай тоя... :? не ти трябва...сега гледай приятелите си те не могат да се сменят...момчета колко искаш :wink: за всичкo си има време... тъпо звучи но си е така :P
sled kato ne se 4uvstva6gotova,nqma sila koqto da te nakara da si legne6 s nego.govorete,tazgovorite pravqt 4udesa makar,4e toi e na 15 i edinstvenoto , koeto go interesuva sa hormonite.kaji mu,4e ne iska6 da go pravi6.ako e 4ovek,6te te razbere.ako e poredniq glupav teen-6te te zareje-ako go napravi pone 6te razbere6 6to za stoka e!Milq,sexa e vzaimno udovolstvie,ne trqbva da se pravi kato kompromis kum drugiq,ili kato podaruk!pravi se po vzaimno jelanie,edinstveno taka dostavq udovolstvie!
все още не искам да го правя.. ми недеееееей :-o
а и на 13 е шит
пази си девствеността бе, гордост е.. а си крехка на тая възраст, или ще станеш курве (това ме съмнява, както и митовете за малките курви) или ще си разбиеш психиката.. говоря ти от опит ама ме мързи пак да пиша простотии, така че просто - trust me
не.го.прави.още.повече.щом.н е.щеш
миличка, недей ако не си готова,а той ако поне малко държи на теб ще разбере :)
ive_nceto
10-20-2008, 17:33
Nqma zashto da te oprekvam,zashtoto kazvash che ne si gotova i nz mn neshta za sexa,koeto za tvoqta vazrast e normalno.Ami znachi obqsni na priqtelq si che ne si gotova oshte za takova neshto i ako darji na teb shte te bere i shte izchaka kolkoto e neobhodimo,a ako pochne da nastoqva znachi tova ne e pravilniq chovek s kogoto da go napravish i toi ne te zaslujava.I prosto mu kaji "shtom ne iskash da me izchakash da sam sigurna che sam gotova za takova neshto,togava varvi pri druga da si go poluchish ot neq i poveche ne me tarsi".A dori i da go obichash,povqrvai mi ne si zasluva.Samo ako znaesh kolko pati shte se vlubvash za napred.Taka che badi silna i ne se potdavai na ugovorki,zashtoto naistina si dosta malka za sex.Uspeh!!!!
CattleProd
10-20-2008, 18:03
Т.7
swords1010
Виж какво мойто момиче , има нещо за които те първа ще разбираш и ще почнеш да ги откриваш. Не е голямо постижение , че правиш секс на 13 ?! Все пак ти не си достигнала полова зрялост. Мойто мнение и съвет към теб е не се поддавай на мъжкия хормон