- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Все още не искам да го правя
mi znachi na 13 sum i imam gaje na 15..no toi iska da go napravim..no az ne mislq che sum gotovaima dosta neshta koito nz za sexa..ii nz kakvo da pravq
molq vi daite mi suvet,a ne me oprekvaite ;d
Т.7
swords1010
Ами кажи му, че не искаш и не го прави.
Кажи му че не си готова за това,а ако той не го разбере ,да върви по дяволите!Явно не държи на теб!Порастни голяма,намери човека и тогава мисли за секс!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ С ТИЯ ТЕМИИИИ????????
Емииииииииииииииииииии
Текива сме всички момчета само затФа мислим![]()
Цункай го 2-3 пъти и му кажи и да си гледа 3pic.ком![]()
![]()
![]()
![]()
Не си готова и в никакъв случаи не го прави, защото знам, че после много ще съжаляваш.. Все пак си на 13, но и решението си е твое.. Аз бях на твоите години когато не пуснах на 1вото си гадже и тои ме.... и сега още ми е гадно като се сетя.. Така че ако това момче държи на теб няма да те насилва .. Не го прави-Това е съвета ми!
Много си малка!Въобще не си мисли да правиш секс щом не си готова, не знаеш много неща за секса както самата ти каза и ти самата не го искаш. Ако те насилва по-добре го зарежи не те заслужава изчакай още 3-4 години![]()
...
И като си на 15 си много голям ли кво?Първоначално написано от pich
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
кажи му да си гледа оная работа , и да те остави на мира поне за 2-3 години !
След като не си готова, НЕ го прави. По думите ти разбирам, че не само не си готова, но и не искаш. А и щом незнаеш доста неща, по-добре търси информация за да ги научиш. Например как се прави безопасен секс, предпазните мерки и възможността да хванеш някаква болест. Колкото повече научиш, толкова по-спокойна ще си когато се почувстваш готова за секс. А приятелят ти ако прави проблеми за това, че не му пускаш, му удари един шамар и горе главата. Момчето не те заслужаваПървоначално написано от dorsichh
![]()
аве тоя пикьо каде е тръгнал да се ебе. я му сложи една майна и у лево!!!!!!Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
ti 4e si malka,malka si,no i toi e dosta malak!po -dobre da ne go pravitew,apak ti da ne vzeme6 da go napravi6 nasilna ---nai-golqmata glupost!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Педераст на 15години с 10 санта пишка. Къде е трагнал...Първоначално написано от dorsichh
Кажи му, че не искаш. Ако се дърпа, значи е само заради едното оправяне!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
кажи му и ако наистина те обича и не му е само за ебането ще те разбере и няма да те насилвауспех
![]()
не го прави...по добре го разкарай тоя...не ти трябва...сега гледай приятелите си те не могат да се сменят...момчета колко искаш
за всичкo си има време... тъпо звучи но си е така :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
sled kato ne se 4uvstva6gotova,nqma sila koqto da te nakara da si legne6 s nego.govorete,tazgovorite pravqt 4udesa makar,4e toi e na 15 i edinstvenoto , koeto go interesuva sa hormonite.kaji mu,4e ne iska6 da go pravi6.ako e 4ovek,6te te razbere.ako e poredniq glupav teen-6te te zareje-ako go napravi pone 6te razbere6 6to za stoka e!Milq,sexa e vzaimno udovolstvie,ne trqbva da se pravi kato kompromis kum drugiq,ili kato podaruk!pravi se po vzaimno jelanie,edinstveno taka dostavq udovolstvie!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
все още не искам да го правя.. ми недеееееей![]()
а и на 13 е шит
пази си девствеността бе, гордост е.. а си крехка на тая възраст, или ще станеш курве (това ме съмнява, както и митовете за малките курви) или ще си разбиеш психиката.. говоря ти от опит ама ме мързи пак да пиша простотии, така че просто - trust me
не.го.прави.още.повече.щом.н е.щеш
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
миличка, недей ако не си готова,а той ако поне малко държи на теб ще разбере![]()
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
Nqma zashto da te oprekvam,zashtoto kazvash che ne si gotova i nz mn neshta za sexa,koeto za tvoqta vazrast e normalno.Ami znachi obqsni na priqtelq si che ne si gotova oshte za takova neshto i ako darji na teb shte te bere i shte izchaka kolkoto e neobhodimo,a ako pochne da nastoqva znachi tova ne e pravilniq chovek s kogoto da go napravish i toi ne te zaslujava.I prosto mu kaji "shtom ne iskash da me izchakash da sam sigurna che sam gotova za takova neshto,togava varvi pri druga da si go poluchish ot neq i poveche ne me tarsi".A dori i da go obichash,povqrvai mi ne si zasluva.Samo ako znaesh kolko pati shte se vlubvash za napred.Taka che badi silna i ne se potdavai na ugovorki,zashtoto naistina si dosta malka za sex.Uspeh!!!!
Виж какво мойто момиче , има нещо за които те първа ще разбираш и ще почнеш да ги откриваш. Не е голямо постижение , че правиш секс на 13 ?! Все пак ти не си достигнала полова зрялост. Мойто мнение и съвет към теб е не се поддавай на мъжкия хормонПървоначално написано от dorsichh