PDA

View Full Version : Фуут Фетиш

abcd92
10-20-2008, 06:14
Ами искам да попитам има ли жени, които харесват този фетиш, защото на мен лично много ми харесва, но някак си ме е срам да кажа на момиче, с което ходя, че би ми харесало да и лижа краката.. :-o

CattleProd
10-20-2008, 06:24
Всеки си има совой виждания и предпочитания , аз не бих лизал краката на момиче просто не ме кефи...

savoy
10-20-2008, 06:27
Ей ми по време на секс почни да и лижеш краката. Ако и хареса значи няма нищо против, а ако няма никаква реакция не го прави. 8)

scoobydors
10-20-2008, 06:38
:lol: :shock: :razz:
Разни хора, разн идеали ;)

middle_of_noWhere
10-20-2008, 06:40
loool :razz:

LipSoFAnAnGel
10-20-2008, 06:50
:lol: :shock: :razz:
Разни хора, разн идеали ;)+1

fasta4e
10-20-2008, 07:24
Пробвай аз лично не бих желала

Rebirthing
10-20-2008, 07:30
Еми аз не виждам нищо гадно, ако си измие краката хубаво и ако краката и са добре хидратирани и гладки няма проблеми.

abcd92
10-20-2008, 08:24
Добре, да поставя така въпроса (за жените става дума): "Гадно ли ви се струва момче да ви лиже краката ?"

NekFoNikFo
10-20-2008, 08:38
ами само като си го помисля ме хваща гъдел :D

savoy
10-20-2008, 08:43

Гъди,гъди,гъди,гъди... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

mrssmith
10-20-2008, 08:49
На мен ми харесва.

cvEto
10-20-2008, 09:28
Пич, според мен това никакъв фетиш не е...

remember_me
10-20-2008, 09:32
+1 :D

pavl3
10-20-2008, 10:27
OMG fuckin' freaks

Pliok0019
10-20-2008, 11:04
Добре, да поставя така въпроса (за жените става дума): "Гадно ли ви се струва момче да ви лиже краката ?"
Всеки човек си има различни препочитания...аз лично не бих искала, но може приятелката ти да се възбужда от това.

Sigrina
10-20-2008, 12:33
Не :)
Стига да не е всеки път като правим секс :Ь

Bixel
10-20-2008, 12:37
Ай ем ваджайна фетиш =D

mysterious93
10-20-2008, 20:45
хахах...ако някой ми го направи ще получа страшен гъдел и най - много да изяде някой ритник в муцуната :D смешна картинка 8-)

jad3d
10-20-2008, 21:02
:shock: :shock: бляд не бих лизал краката на момиче....а и незнам на колко момичета би им харесало...все едно на мен да ми ближе момиче краката дали ще ми е яко?съмнява ме...е то е същата работа :?

DeliriumXS
11-03-2008, 01:50
:shock: :shock: бляд не бих лизал краката на момиче....а и незнам на колко момичета би им харесало...все едно на мен да ми ближе момиче краката дали ще ми е яко?съмнява ме...е то е същата работа :?

Мисля, че разлика с теб не се прави (нищо лично)... Все пак си момче, а на малко момчета им харесва да им лижат краката... Въпросът се отнася до момичетата... А да си призная, и аз харесвам този фетиш... Е, не обичам много, много да лижа краката на някое момиче, но се възбуждам много от тях, което има разлика... До сега не съм го пробвал и бих искал да го пробвам, но освен, че ме е срам да кажа на някое момиче, че искам да си "поиграя" с краката и, а и тук в България много рядко се намират момичета, които искат да си направят един прост тренинг на краката, като доставят удоволствие на някое момче... Е, може да е извън правилата на форума (за което се извинявам, ако е така), но искам само да кажа още, ако някое момиче случайно е навита да пробва -> ЛС.

DeliriumXS
11-03-2008, 02:00
А не може ли само да ги целуваш без да ги лижеш?

Еми може, естествено... Само, че малко ще се навият... :) По-добре според мен устата да я използваш, за да стимулираш момичето, отколкото да и целуваш краката...

VhD
11-03-2008, 06:25
гадничко си е... :? :? :?

B3B0K
11-03-2008, 08:13
se6tam se za samsukvaneto na paleca koeto nikoga ne sma pozvolqvala dami se slu4iiii za6toto imam adskiiiq gadel kamoli nqkoi da mi blije krakata .ujasnooo gadeli4ka6to zvu4iiiii

seduction1mplex
11-03-2008, 13:37
едно не разбрах за ходилата ли става дума или за бедрата? на мен на бедрата ми харесва ама на ходилата ме е гъдел :-)

DeliriumXS
11-03-2008, 14:42
едно не разбрах за ходилата ли става дума или за бедрата? на мен на бедрата ми харесва ама на ходилата ме е гъдел :-)

Еми по принцип си става въпрос за ходилата... Но за мен стимулирането на мъжкия полов орган от женските ходила си е точно каквото желая ;) В смисъл такъв, стимулира се пенисът с ходилата, докато се заигравам с женския полов орган с език ;) И аз не обичам много, много да лижа краката на някое момиче, понеже 99 % от тях имат гъдел. :)

seduction1mplex
11-07-2008, 11:50

Еми по принцип си става въпрос за ходилата... Но за мен стимулирането на мъжкия полов орган от женските ходила си е точно каквото желая ;) В смисъл такъв, стимулира се пенисът с ходилата, докато се заигравам с женския полов орган с език ;) И аз не обичам много, много да лижа краката на някое момиче, понеже 99 % от тях имат гъдел. :)
И моя приятел го обича тфа footjob се казва тва май с ходилата..не съм сигурна де да не отнеса подигравки :-)
а колкото до гъдела,ако случиш на момиче с гъдел,бурния й смях може да прецака настроението за секс и се получава скунфузна ситуация :-)

jghgh
11-07-2008, 12:24
На мен са ми целували краката веднъж и беше невероятно. Не знам доколко е свързано с фетиша, и дали човека беше фетишист (бившия..), но му харесваше да ми целува краката, както и на мене, супер якото беше:) Някакво леко еротично и същевременно любовно, нежничко.. и същевременно и.. деазнам.. страхотно беше чувството.. бях с чисти крака, тамън излязла от банята и преоблякла се.. в горещите жегички, с едни къси панталонки : ) Не беше в подчинителна поза момчето, бяхме един до друг, аз по-отдалечена и той ми беше хванал единия крак и го олигави бая.. пфф. много добро беше ^^
жалко че се прекъсна цялата тая работа :)
Тва за мене е първороден израз на любов (майка му ли *бах че използвах "първороден" за израз, но днес не ми пука много много кви ги пиша..)

Ето го мнението ми в другата ти тема.

Неземно яко е:) Особено ако човека с някакво обожание целува крака ти, а краката ти са чистички.
Моя бивш ми беше награбил крачето и го целуваше и лигавеше ^^
Неземно хубаво беше, някакъв първороден израз на любов е, също така има доста еротика.
Супер ми хареса... някак си провокира в тебе смесени чувства, но всичките положителни!
Мисълта може да е шашкаща, но не вярвам ако засмучеш краката на партньорката ти по време на секс тя да се дръпне или т.н. Готино е, ако не се възбуди пак ще й е приятно според мене... ама различни вкусове де ;)

DeliriumXS
11-09-2008, 20:26
На мен са ми целували краката веднъж и беше невероятно. Не знам доколко е свързано с фетиша, и дали човека беше фетишист (бившия..), но му харесваше да ми целува краката, както и на мене, супер якото беше:) Някакво леко еротично и същевременно любовно, нежничко.. и същевременно и.. деазнам.. страхотно беше чувството.. бях с чисти крака, тамън излязла от банята и преоблякла се.. в горещите жегички, с едни къси панталонки : ) Не беше в подчинителна поза момчето, бяхме един до друг, аз по-отдалечена и той ми беше хванал единия крак и го олигави бая.. пфф. много добро беше ^^
жалко че се прекъсна цялата тая работа :)
Тва за мене е първороден израз на любов (майка му ли *бах че използвах "първороден" за израз, но днес не ми пука много много кви ги пиша..)

Ето го мнението ми в другата ти тема.

Неземно яко е:) Особено ако човека с някакво обожание целува крака ти, а краката ти са чистички.
Моя бивш ми беше награбил крачето и го целуваше и лигавеше ^^
Неземно хубаво беше, някакъв първороден израз на любов е, също така има доста еротика.
Супер ми хареса... някак си провокира в тебе смесени чувства, но всичките положителни!
Мисълта може да е шашкаща, но не вярвам ако засмучеш краката на партньорката ти по време на секс тя да се дръпне или т.н. Готино е, ако не се възбуди пак ще й е приятно според мене... ама различни вкусове де ;)

Е, това е готино момиче :) Може да предпочитам повече footjob-a, ама този отговор ми показа, че все пак имало момичета, на които им харесва да им ближат краченцата нежничко, без да има гъдел :) Така или иначе аз все още не съм се пристрашил да го направя това нещо, но 1-во трябва да има някоя, която да се навие на footjob :)

jaster
11-30-2008, 10:20
а пошляпвания , камшици , белезници .. ? ! :D

jjjjjj6363
11-30-2008, 13:57
pi4 ako go vklu4ish po vreme na igrata vuv legloto nqma da ima proglem no mislq 4e ti imash drugo pod tozi vid fetish nali ?

miShle
11-30-2008, 21:17
Знам то това понятие,но не бих го нарекла точно фетиш. Както и да е . Аз много обичам преятелят ми като ми мачка крака например .. направоо мога да свърша така.Сериозно супер ми е яко. А пък като почне да ми ги целува или ближе /ходилата смисъл/ .. направо откачамм .. Но виж има и друго аз нямъм никакъв гъдел по тялото си. Но голяма част от хората имат гъдел,така че е нормалното на повечето момичета да не им допада или да им се струва налудничево и т.н. :)

Blab
11-30-2008, 21:39
Т'ва с краката никога не съм го разбирала.
Аз имам хед-фетиш.:Д

Pavelftsh
08-19-2015, 13:35
I az go imam toq fetish men nai mnogo me vuzbujda momiche na okolo 19,20 godini s cheren klin maratonki i lqtni rozovi ili lilavi chorapki. Poludvqam ot misulta za chorapi (samo jenski)

alex_weed
08-19-2015, 14:20
+ но имам още един фетиш-мусака фетиш!! ;)

LudiqZaek
08-21-2015, 08:48
+ но имам още един фетиш-мусака фетиш!! ;)

Тва да не е като ти и мачкаш сладките краченца, а тя ти готви мусака ? :D

alex_weed
08-23-2015, 17:28
Ми и боб може.......огладнях. :( ....но в крайна сметка-да-имам фетиш към крака и много ще ме изкефи както ти каза „ и мачкаш сладките краченца, а тя ти готви мусака “ особено ако мусаката е с повече кайма....какво ми става в последно време :( .