View Full Version : HOT !!
ScouTman
10-20-2008, 12:53
Добър ден ! :smt003 та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ ! :-o :-o :-o :-o
ScouTman
10-20-2008, 13:03
Така е права си! но искам да вида какво мислят и останалите .. // Хубави но не и свестни ! :?
edi_koq_si
10-20-2008, 13:10
haha predlaga6 li se :P zemi men :D:P
neee nee...vzemi menn..! ;) ako si ot pld te zimam vednaga.. ;P :D :-D :oops: :-) :-) :-)
edi_koq_si
10-20-2008, 13:20
ei ne dei da me konkorira6 :P az sam ot sf :D:D:D
edi_koq_si
10-20-2008, 13:31
kakvi? hora az se bazikam vijte 4e pra6tam hile6ti se emotikonki :P
sladur4etyYy
10-20-2008, 13:36
ахахахаааааа някои хора като bebka1936 и edi_koq_si яко ги тресе хормона 8-) момичета, прпуснахте само адресите да си изпеете. а някои хора като автора можеха да се разровят малко в сайта. има поне още 2 теми на такива отчаяни господинчовци като тебе дето разпитват наляво и надясно има ли такива има ли онакива - след тва темите са пълни със самоизтъкващи се момичета, обясняващи, че, виждаш ли, ТЕ са тези неповторими, незаменими, неустоими госпожици, отговарящи на всяко малко изискване на 'търсещия' (както, разбира се, ще стане и тук)
HAGVXSXVH
10-20-2008, 13:36
е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче.. :?
edi_koq_si
10-20-2008, 13:40
ABE HORA BAZIKAM SE! kak 6e me mislite za takava suvem seriozno bazikam se ne si mislite gluposti...
sladur4etyYy
10-20-2008, 13:42
ABE HORA BAZIKAM SE! kak 6e me mislite za takava suvem seriozno bazikam se ne si mislite gluposti...
не са спичай, никой нищо не ти е казал ;]
ScouTman
10-20-2008, 13:53
Ами вище Г-це (sladur4etyYy) не ме инт. КоЯ И КоЙ се е жалвал.. имам проблем сбоделям .. за това мисля че е сайта !... от 2h съм тук ! в този Форум ... просто ми е интересно да вида какво мислят и други хора ... :) :) :)
ScouTman
10-20-2008, 14:01
а ти с нея да се държиш като с куче.. :?[/quote]
:shock: :lol: :lol: ами 1во никаде не съм казал че сьм се дьржал "като куче" с тях ! Напротив оставял сам ги да ми се качат на главата... (презадоволени ... упсипани с грижи и рабирания) направиш добро те ти се ***** в устата ! 2ро не съм бил от хората които държат жена си под клуч ! Може би тук ми идва грешката... ](*,) ](*,) :smt102 :smt102
pepita87
10-20-2008, 14:10
Kude da te tursi "perfektnata"? Vuv flirt4e.com :-o
ScouTman
10-20-2008, 14:24
:-o "Перфектна" ... да обичаш човека до теб, да го разбираш и му даваш опора в живота когато има нужа .... Това ли значи "ПЕрфектна" за теб ???? - имам др. разбиране аз... и не търся перфектната ! няма такава ! .. а подходящата ... Истинската !
свестните момичета са 1 към 100
mickelangelo
10-20-2008, 14:50
Дявол да го вземе .. и аз си мислех че няма .. и бях отчаян но преди 2 дни .. намерих 1 момиченце по което май хлътнах ... има .. ! да определено има ! :)
baby_face
10-20-2008, 15:03
Определено има момичета, които си струват. Има момичета, които ги е грижа, момичета, които знаят как да те развеселят, когато си тъжен. Надявам се и съм сигурна, че ще откриеш Твоето момиче, просто го потърси. :)
bez_ime_
10-20-2008, 15:26
Има да.Ако си мислиш,че от разглезените момичета ще намериш такава,ами съжалявам,ама не може :D Ако си излизал с момичета,които се мислят за голямата работа и самочувствието им е до небето,няма да намериш "истинската".По-скоро спри да търсиш,когато му дойде времето нещата сами ще си станат. :wink:
snejana67
10-20-2008, 15:44
:-) разбира се че има просто се огледай наоколо по добре :-)
mmm_sweet
10-20-2008, 15:45
Добър ден ! :smt003 та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ ! :-o :-o :-o :-o
:D az? estestveno nqq da ti pera :D za gotveneto samo ako si gotov da se otrovi6,ina4e sandvi4i moga da ti pravq :razz: 4istenneeeee-a da be,ei sega.Na 14 sum,ne 6ta da stavam kamerierka :D o6te... :razz:
По принцип има,
но за теб няма,щото си балуш.
е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче..
Влади повярвай ми ще я срещнеш и без да даваш такъв вид "обяви" .. (:
Вие си ходете в някви пропаднали дискотеки, излизайте с бавноразвиващи, пък после мрънкайте, че нямало свестни момичета.. Ти кво искаш, да ти се забие на вратата с надпис "свяста съм,вземи ме" ли? АМАН ОТ ТАКИВА ТЕМИ! ХОРА ИМА ВСЯКАКВИ, ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ.
ImmortalForever
10-20-2008, 17:35
Виж, приятелю, има свестни...ама ще тe посъветвам да смалиш критериите, защото може да има момиче, което да отговаря на тези, но пък ти да не я харесаш.. Go on :)
.. DeViL mAy CrY ..
10-20-2008, 17:37
Има най-различни момичета.Хубави и грозни,свестни и не чак толкова.Със сигурност има красиви и същервременно свестни мацки,който ще са ти упора.ТОва за чистене говтене и тем подобни може и не всяка да ги правиа
soul1199
10-20-2008, 17:52
Добър ден ! :smt003 та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ ! :-o :-o :-o :-oami,ako iska6 dai mi skype i sam 6e preceni6 dali sum podhodq6a,az otkude moga da znam :)
pepita87
10-20-2008, 17:53
:-o "Перфектна" ... да обичаш човека до теб, да го разбираш и му даваш опора в живота когато има нужа .... Това ли значи "ПЕрфектна" за теб ???? - имам др. разбиране аз... и не търся перфектната ! няма такава ! .. а подходящата ... Истинската !
Izraza go izpolzvah pod formata na ironiq(v tvoq slu4ai).
A moqta predstava za "perfekten"e 4oveka,koito obikna,6tom go obi4am toi e "perfektniq"!Po tvoqta logika togava nqma perfektni i istinski!
raichEbaichE
10-20-2008, 18:21
горе главата...човек се учи от грешките си:)а Истинската ще дойде рано или късно,без да я търсиш,без да я очакваш...просто ще дойде и ще знаеш,че това е ТЯ...имай повече търпение :)
Detestation
10-20-2008, 18:23
Ами,като висиш из форуми и чакаш "истинската",съжалявам,мой човек,но няма да потръгне.Пък и защо насилваш обстоятелствата,изчакай,мо же да не ти е дошло времето да се влюбиш все още.Казваш,че си имал много приятелки.Е,не те познавам,но може би от една страна сам си си виновен,че ги оставяш "да ти се качат на главата".Просто стой и чакай,не се хвърляй на първата "готинКЪЪ",във всеки случай резултатът ще е по-обещаващ от пускането на обяви в тийн форуми и "многото гаджета".Успех в търсенето на "истинската"! ;)
manichka_14
10-20-2008, 18:39
Добър ден ! :smt003 та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ ! :-o :-o :-o :-o пич земи си робот :D
Soy_tu_mujer
10-20-2008, 19:12
Има такива момичета. Всъщност всякакви ги има. Но е хубаво вътрешно да си знаеш, че перфектни хора в този живот няма да откриеш :) Искам да кажа... изискванията ти да не са толкова високи, инъче късмета ще ти изневери :) Иии успех в търсенето на 'подходящата' , 'перфектната' , 'истинската' или както ги наричат :) Важното е да си влюбен в нея и щастлив. Останалото не го мисли толкова. ;)
sextazy_baby
10-20-2008, 19:50
Има,наистина трудно се намират,но попаднеш ли на точното момиче...ти знаеш
MiMcHeToOo
10-20-2008, 20:04
Всякакви момичета има. И ти ще си намериш твоето :)
Miimiinka
10-20-2008, 20:07
Всеки човек е индивидуален.Разбирасе,че има свесни момичета,както има и свесни момчета ма те по-трудно се намират. :D
ScouTman
10-21-2008, 09:10
Общо взето чакане му е майката ! :wink: :smt041 От само себе си ще дойде! Благодаря :-)
Naughty_
10-21-2008, 09:56
свестните момичета са 1 към 100
жалко...по-малко са...1от 1 000 ако се намери ще е добре..Повечето найстина са безумни лигли с огромно самочувствие ,която очевидно се гради само на външен вид :shock: ако бяха мааалко по-умни щяха да знаят, че външния вид може да помогне в кратките връзки, флиртове, и секс за 1 нощ...за нещо по-сериозно се иска акъл...
до автора на темата - недей да подхождаш към момичетата с идеята,че това ще е дългата връзка, ще живеете заедно и т.н. това е голяма грешка.знам че много ти се иска по-бързо да стане ама.. ще ти се случи бе,то е неизбежно. Аа да, и това че само им угаждаш, давай го малко по-кротко...ние обичаме да ни угаждат, но не прекалено много..щото ни писва.Аз мисля,че в една връзка трябва да има всичко - скандали, глезене, угаждане, загриженост, нежност, пак скандали, нито единя от двамата да не позволява да му се качват на главата.. Абе няма страшно живота ще те научи, така хубаво ще те ошлайфа, че просто и на идея си нямаш какво те чака.Много си мъничък още :-) има време за всичко
ScouTman
10-21-2008, 10:16
Напротив мисля че съм прекалено голям за възрастта си ! имам много познати на по (17-18г.) и мисленето им е като за деца 7-8клас ! "детско" мислене .. (сърдене,лигавене) ... ацки зле ! .. "ДрЪн-дРЪн" Живота ще ме научи .. знам го ! ! .. но искам да намера -Истиснки- човек до мен ! Попадал съм на Лигави "принцеси" "кукли" без мозък ! Които си мислят че сичко което лети се яде, че мама и тати цял живот ще са до тях ! :razz: :? :?
Има много малко свестни хора. Като цяло малко свестни хора - демек - малко свестни момичета и малко свестни момичета.
Пожелавам ти да срещнеш това, което търсиш и да го задържиш до себе си, но се съмнявам много, че точно тук е мястото.
Успех :)
baby_join_me_in_dead
10-21-2008, 11:36
еми има да
когато се влюбиш истинки в едно момиче колкото и недостатъци да има за теб ще е перфектната !!!