View Full Version : пъпки по половия орган
Имам нещо като пъпки по половия си орган ... имам ги отдавна,но чак сега им обърнах по-сериозно внимание.Четох за някакви аксоми или нещо такова,но тези седят доста дълго време ... нз какво да правя..
LiveFlower
10-20-2008, 21:10
Ami edinstveniq adekvaten otgovor,koito mojem da ti dadem e da otidesh na doktor. :)
къв ти е пола?Muj sum.Zabrawih da kaja i che spazvam higiena ... kupq se vseki den bez izkluchenie
kat4enceto
10-20-2008, 21:34
мини под дъгахаха ако стане нешо пиши че ми е особено интересно дали ще има някакъв ефект :Д:Д
racingbooy
10-20-2008, 23:33
един приятел 10 дена преди да умре беше така 8-) 8-) 8-)
Утиваи на лекар 8)
Armani_P
10-20-2008, 23:36
^ Утивай на училище
А ти,човеко,отиди на дерматолог :)
MC_Kubbe
10-20-2008, 23:46
Това в някои книги е описано, като причина и от прекаленото миене, лишаващо кожата от нужното омазняване, като проблемът "избухва"
Един приятел ходи, въпреки че аз му бях казал, че е нормално и доктора му каза, че това са мастни образувания, а не пъпки, друг е въпроса, ако хич не се миеш (и ръцете), или пък имаш неква алергия ..
marina star
10-21-2008, 03:46
Ami edinstveniq adekvaten otgovor,koito mojem da ti dadem e da otidesh na doktor. :)
:-D :-D :-D
мини под дъгахаха ако стане нешо пиши че ми е особено интересно дали ще има някакъв ефект :Д:Д
Аз съм минавала - няма ефект :d
начи братле тва с дъгата отпада, направо ходи на месар да ти го маха, закво ти е
начи братле тва с дъгата отпада, направо ходи на месар да ти го маха, закво ти е
Ми не му тряя... :-o :grin:
Значи един приятел имаше същия проблем. Отиде на лекар и лекаря каза, че положението е много тежко и треба да се реже. Отрязаха му го и му сложиха един пластмасов, който се закопчава през кръста (всички се сещата). Та искам да кажа, че нищо страшно няма, по скоро има плюсове, той като сега винаги му е станал и стана най-големия ебач в източна Европа.
След 12 дена почина...
R.I.P :(
а неможе ли на винт някъв , и като се разлуфти само го затягаш и готов
CattleProd
10-21-2008, 08:37
Имам нещо като пъпки по половия си орган ... имам ги отдавна,но чак сега им обърнах по-сериозно внимание.Четох за някакви аксоми или нещо такова,но тези седят доста дълго време ... нз какво да правя..
Тъй като тук ще получиш доста компетентни отговори от бъдещи уролози/гинеколози , те съветвам да отидеш на истински лекар за да те прегледа ..
LiveFlower
10-21-2008, 11:43
:-D :-D :-DI koe mu e smeshnoto,obqsni mi molq te :-o
anonimnaa
10-21-2008, 13:46
Най - добре си отиди на лекар ние все пак неможем да ти помогнем.
Rebirthing
10-21-2008, 14:03
Ние тук да не сме само доктори и врачки бе :-o ?
Motivation
10-23-2008, 17:43
абе как може да ебавате така момчето бе идиоти такива ! големи смешници сте ! човека пита за съвет вие ебавка си правите ! той Руши го е казал, сичко се връща хаха..... :x
Ние тук да не сме самп доктори и врачки бе :-o ?
Ние ако бяхме мислиш ли че щяхме да киснем в форума,вместо да си изкарваме някъде парите :razz: :razz: :razz:
Rebirthing
10-23-2008, 17:56
Ние тук да не сме самп доктори и врачки бе :-o ?
Ние ако бяхме мислиш ли че щяхме да киснем в форума,вместо да си изкарваме някъде парите :razz: :razz: :razz:
Аууу да като циганките :lol: "Дай 5 лИева баба да ти гледа" :lol:
малее човеко... за кво пишеш тука е ... баси само та ебават ся ще почнат да ебават и мен... ама нека.Ся аз ще те съветвам да идеш на лекар най-добре!
jjjjjj6363
10-23-2008, 18:14
seshtam se za dve neshta ot koito moje da sa purvo ili e ot tova 4e se brusnesh sreshtu kosama ili edni koito gi nari4at truni no me samnqva da sa te zashtoto ako sa te ne iskam da sum na tvoe mqsto zashtoto se mahat samos sus gorene