Влез

View Full Version : казвайте сега ...

summerlove66
10-21-2008, 05:06
.. ем нз дали тази тема е подходяща за този раздел .. ако не е извинявам се.. та майка ми има скоро имен ден .. и се чудех какво може да и взема .. като изклучим цвете .. защото него задължително ще го взема но трябва и нещо друго ... тя не обича скъпи подаръци .. искам да е нещо сладко , което да и покаже че я обичкам .. давайте съветчета ще съм ви благодарна .. :P :P

summerlove66
10-21-2008, 06:43
:razz: :razz: :razz: .. май няма да получа помощ ...

Jo_Ni_To
10-21-2008, 07:44
Ам зависи майкати какъв вкус има какви неща харесва аз на моята бях подарила една бижотериина кутиика с малко герданче картичка и цвете(за имен ден мисля че е оригинално) и тя много го хареса... :) :)

summerlove66
10-21-2008, 07:46
.. мм звучи много сладко .. може и това да е.. мс за съветчето .. :smt008 :smt008 :smt008

darla
10-21-2008, 08:22
ami ima edni takiva sladki gramoti v suvenirnite magazini naprimer "siper mama" ili "maika me4ta",ti samo trqbva da populni6 imeto.nz sladki sa,a i ne sa pretenciozni,mn sa mili4ki.ako iska6,probvai s tqh

Sigrina
10-21-2008, 08:38
Снимка на двете ви в оригинална рамка :)

summerlove66
10-21-2008, 08:39
ами това е много добро като идея .. що пробвам да намеря .. :P :P

Miimiinka
10-21-2008, 08:56
.. ем нз дали тази тема е подходяща за този раздел .. ако не е извинявам се.. та майка ми има скоро имен ден .. и се чудех какво може да и взема .. като изклучим цвете .. защото него задължително ще го взема но трябва и нещо друго ... тя не обича скъпи подаръци .. искам да е нещо сладко , което да и покаже че я обичкам .. давайте съветчета ще съм ви благодарна .. :P :P
Спокойно само това,си се сетила за нея и си и взела подарък и доказателство,че я обичаш.Ай не е важен подаръка а уважението. Вземи и някакво сувенирче и любимото и цвете. ; ))

HatebeeD
10-25-2008, 15:42
Уф, и аз никога не мога да избера правилиня подарък..Когато бях по-малка купих чаша за Рд-то на дядо ми... :D :D , а и чашата беше на Нескафе... Ама наистина ще е яко да и вземеш от тези грамоти за супер майка ;)

Darkkiss
10-25-2008, 16:51

даваш и 1 стотинка
и и казваш че е от тебе

BePoHuKa
10-26-2008, 04:58
... тя не обича скъпи подаръци .. :shock: Защо,какво й има? :lol:

nejnaDROGA
10-26-2008, 06:12
Защо пък трябва да й има нещо?! :x
Аз също не обичам скъпите подаръци ... Така де,аз въобще не обичам да ми правят податъци :? Но за сметка на това обожавам да подарявам неща на приятелите си и на нашите с повод и без повод :-D

BePoHuKa
10-27-2008, 01:07
Защо пък трябва да й има нещо?! :x
Аз също не обичам скъпите подаръци ... Така де,аз въобще не обичам да ми правят податъци :? Но за сметка на това обожавам да подарявам неща на приятелите си и на нашите с повод и без повод :-D Леле,спокойно бе :shock: Аз се пошегувах...тцтц

mynichka
10-27-2008, 08:59
еми аз на мама и подарих мн сладурски обици :grin: които и аз в момента често нося и цветенце ..мисля , че много се зарадва ...първо щото и го бях купила няколко дена преди имения ден ..и се бях прибрала точно в 12 ..отидох в спалнята хвърлих се на леглото и мамо мамо честит имен ден ..много те обичам :-) :-) :-) .. и така

Tedi4ka
10-28-2008, 07:17
ами ти я познаваш най-добре и знаеш от какво има нужда например мойта майка би се зарадвала ако и подаря пръстен или нещо такова или някаква гривна и така :)

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 08:12
Майка ми би се зарадвала на плюшена играчка... :D ..Ама хора сериозно ви говоря..като е била малка е имала слабост.. :P ...не, че аз съм по различна де :oops: 8-) ...

Иначе аз на майка ми съм и подарявала синджирче, с което и до ден днешен сърце не и дава да се раздели..!Вземи нещо малко, но което ще бъде от значение...само ти можеш да го измислиш какво да е...
Успех! :-)