.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

казвайте сега ...

.. ем нз дали тази тема е подходяща за този раздел .. ако не е извинявам се.. та майка ми има скоро имен ден .. и се чудех какво може да и взема .. като изклучим цвете .. защото него задължително ще го взема но трябва и нещо друго ... тя не обича скъпи подаръци .. искам да е нещо сладко , което да и покаже че я обичкам .. давайте съветчета ще съм ви благодарна .. :P :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

.. май няма да получа помощ ...

Ам зависи майкати какъв вкус има какви неща харесва аз на моята бях подарила една бижотериина кутиика с малко герданче картичка и цвете(за имен ден мисля че е оригинално) и тя много го хареса...

.. мм звучи много сладко .. може и това да е.. мс за съветчето ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami ima edni takiva sladki gramoti v suvenirnite magazini naprimer "siper mama" ili "maika me4ta",ti samo trqbva da populni6 imeto.nz sladki sa,a i ne sa pretenciozni,mn sa mili4ki.ako iska6,probvai s tqh

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Снимка на двете ви в оригинална рамка

ами това е много добро като идея .. що пробвам да намеря .. :P :P

Град
    Sofiя

Re: казвайте сега ...

Цитирай Първоначално написано от summer_Love_66
    .. ем нз дали тази тема е подходяща за този раздел .. ако не е извинявам се.. та майка ми има скоро имен ден .. и се чудех какво може да и взема .. като изклучим цвете .. защото него задължително ще го взема но трябва и нещо друго ... тя не обича скъпи подаръци .. искам да е нещо сладко , което да и покаже че я обичкам .. давайте съветчета ще съм ви благодарна .. :P :P
    Спокойно само това,си се сетила за нея и си и взела подарък и доказателство,че я обичаш.Ай не е важен подаръка а уважението. Вземи и някакво сувенирче и любимото и цвете. ; ))

Град
    Велико Търново
    Уф, и аз никога не мога да избера правилиня подарък..Когато бях по-малка купих чаша за Рд-то на дядо ми... , а и чашата беше на Нескафе... Ама наистина ще е яко да и вземеш от тези грамоти за супер майка

Град
    Е там...

даваш и 1 стотинка
    и и казваш че е от тебе

Град
    ВаРнАаАа

... тя не обича скъпи подаръци ..
    Защо,какво й има?

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Защо,какво й има?
    Защо пък трябва да й има нещо?!
    Аз също не обичам скъпите подаръци ... Така де,аз въобще не обичам да ми правят податъци Но за сметка на това обожавам да подарявам неща на приятелите си и на нашите с повод и без повод

Град
    ВаРнАаАа

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Защо,какво й има?
    Защо пък трябва да й има нещо?!
    Аз също не обичам скъпите подаръци ... Така де,аз въобще не обичам да ми правят податъци Но за сметка на това обожавам да подарявам неща на приятелите си и на нашите с повод и без повод
    Леле,спокойно бе Аз се пошегувах...тцтц

Мега фен Аватара на mynichka
    еми аз на мама и подарих мн сладурски обици които и аз в момента често нося и цветенце ..мисля , че много се зарадва ...първо щото и го бях купила няколко дена преди имения ден ..и се бях прибрала точно в 12 ..отидох в спалнята хвърлих се на леглото и мамо мамо честит имен ден ..много те обичам .. и така
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    mezdra
    ами ти я познаваш най-добре и знаеш от какво има нужда например мойта майка би се зарадвала ако и подаря пръстен или нещо такова или някаква гривна и така

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Майка ми би се зарадвала на плюшена играчка... ..Ама хора сериозно ви говоря..като е била малка е имала слабост.. :P ...не, че аз съм по различна де ...

Иначе аз на майка ми съм и подарявала синджирче, с което и до ден днешен сърце не и дава да се раздели..!Вземи нещо малко, но което ще бъде от значение...само ти можеш да го измислиш какво да е...
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си